- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.461
Bende de 18. Hafta hala his yok. Bagirsak hareketi bile hissetmiyorum. Hatta bazen unutuyorum hareket edip karnimda bir fazlalik hissedince hatirliyorum hamile oldugumuMaşallah erkenci sizinkiler ya da benim kilomdan öyle:) biraz kilolu gebe kaldım ondanda hissetmiyor olabilirim. 2 hafta sonra inşallah artık net hissettirir kendini böyle aklıma takılıyo çünkü
Ben bunu sordum 17. Haftada hissetmezsin dedi 2 hafta sonra yani 19 da bişey hayal meyal hissedersin tam hissetme 21. 22. Haftada başlar dedi doktorumBende de 18. Hafta hala his yok. Bagirsak hareketi bile hissetmiyorum. Hatta bazen unutuyorum hareket edip karnimda bir fazlalik hissedince hatirliyorum hamile oldugumukilolu da degildim hamile kaldigimda.
Kizlar tembel diyorum, ya da cok uslu. Amin insallah
Valla geneli 17 18 diyor bende doktoruma güvenmeyi seçiyorum benim için en iyisini o bilirBen il dışına çıkmadan yaptırmak istedim uğraşmayayim diye yapmadılar birkaç doktordan da dinledim 20 hafta ve sonrası diye sen istersen bir daha araştır
Ah ah o zaman bizim kız ağzımıza tükürecek, sevmediği bir pozisyonda uyudum mu hafif hafif tekme atıyorBende de 18. Hafta hala his yok. Bagirsak hareketi bile hissetmiyorum. Hatta bazen unutuyorum hareket edip karnimda bir fazlalik hissedince hatirliyorum hamile oldugumukilolu da degildim hamile kaldigimda.
Sorma ilk cocugumda 18. Haftada hissetmistim ilk. Bu masallah 13. Haftada ben buradayim dedi. Hic durmuyor, surekli tekme. Dizlerimi cekip otursam ya da azicik sikissa hemen tekme. Dogunca agzimiza tukurcekmis gibi bi his varAh ah o zaman bizim kız ağzımıza tükürecek, sevmediği bir pozisyonda uyudum mu hafif hafif tekme atıyor
canım ben hep diyordum ki beni kafasıyla poposuyla falan itiyor güçlü bir şekilde hissediyorum. bugün kontrolden önce dr söyledim güldü bakalım dedi muayenede de bebek kafasını sana yaslar pozisyonda duruyor onu hissediyorsun zayıf kadınlarda daha çabuk hissedilir genelde hatta bir kaç haftaya elini kolunu bile hissederiz dediBende de 18. Hafta hala his yok. Bagirsak hareketi bile hissetmiyorum. Hatta bazen unutuyorum hareket edip karnimda bir fazlalik hissedince hatirliyorum hamile oldugumukilolu da degildim hamile kaldigimda.
kuzum kötü şeyler düşünme rahim ağzına bakıyor dr bir sıkıntın olsa söylerdi ve çoğumuzun bebişleri bir yere toplanıyor sertlik şeklinde hissediyoruzAyy benimde oluyor öyle ama kaynanam normal dedi görümcem de öyle toplanırmış ama 9 aylık doğmuş karnının üstüne düşmesine rağmen
Oyle demeyelim. Ne istedigini bilen bir kizAh ah o zaman bizim kız ağzımıza tükürecek, sevmediği bir pozisyonda uyudum mu hafif hafif tekme atıyor
Benim 19+1 çalışırken çok anlamıyorum ama akşam özellikle yemek yedikten sonra fıldır fıldır oynuyorBen bunu sordum 17. Haftada hissetmezsin dedi 2 hafta sonra yani 19 da bişey hayal meyal hissedersin tam hissetme 21. 22. Haftada başlar dedi doktorumyani normalmiş hissetmememiz
Ben yapiorum. Hamile kardiyosu hamile pilatesi vs vsKızlar aranızda spor yapan var mı? Günlük 45 dk tempolu yürüyüş yapıyorum ama onu yapamadığım günler evde çok kasmadan zorlamadan leslie yapsam zararlı olur mu acaba ?
Her gün yürüyüşe çıkamama durumum var maalesef.
5. Ayda da pilatese başlamayı düşünüyorum
Bugün sonunda gidebildim randevuma
Hiç sormadım leslie açıkcası direk leslie olarak da bileceğini düşünmüyorum yürüyüş yap der geçer diye düşünüyorumBen yapiorum. Hamile kardiyosu hamile pilatesi vs vs
Doktorun izin veriosa leslie de yapabilirsin
İkiz gebelikler riskli gebelik olarak takip ediliyor diye biliyorum. Bende rahim ağzı yetmezliği her an konulabilir sınırlara yakın gezdiğim için sizin bence normal ama ikiz gebeliklerde nasıl değerlendirilir bilemiyorumBeni ayda 1 cagırıyor doktor ve ikizlere gebeyım o yuzden rahım agzı onemliymiş. Sadece bu hafta kini bılıyorum 17. Haftadayım 39 cıktı normal mi diye sorcaktım sizlere.
Benim de aynı şekilde 8haftada kalbi durmuştu. Ben de hala ilk kalbini dinlemek istiyorumAynen benim de 8 haftalik bebegimin kalbi durmustu gecen yaz. O yuzden 8. Haftaya gelmek cok zor geldi bu sefer. O korku da hep devam ediyor. Her kontrole gittigimde once kalbini dinletiyor doktorum.
Insallah saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi canimBenim de aynı şekilde 8haftada kalbi durmuştu. Ben de hala ilk kalbini dinlemek istiyorum
Kaç cm di serklaj atıldığındaAyakta kalmiyorum canim. Serklajdan dolayi. 24. Haftaya kadarcok dikkat etmek gerekiyor. Ogretmenim ben. Su an calisiyor olsam 24. Haftaya kadar rapor verecekti. Yuruyusu bile onermiyorum dedi doktor
5 cm di. Gayet yeterliydi aslinda. Onlem amacli atildiKaç cm di serklaj atıldığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?