2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Maşallah erkenci sizinkiler ya da benim kilomdan öyle:) biraz kilolu gebe kaldım ondanda hissetmiyor olabilirim. 2 hafta sonra inşallah artık net hissettirir kendini böyle aklıma takılıyo çünkü
Bende de 18. Hafta hala his yok. Bagirsak hareketi bile hissetmiyorum. Hatta bazen unutuyorum hareket edip karnimda bir fazlalik hissedince hatirliyorum hamile oldugumu kilolu da degildim hamile kaldigimda.
Kizlar tembel diyorum, ya da cok uslu. Amin insallah

Ben bunu sordum 17. Haftada hissetmezsin dedi 2 hafta sonra yani 19 da bişey hayal meyal hissedersin tam hissetme 21. 22. Haftada başlar dedi doktorum yani normalmiş hissetmememiz

Ben il dışına çıkmadan yaptırmak istedim uğraşmayayim diye yapmadılar birkaç doktordan da dinledim 20 hafta ve sonrası diye sen istersen bir daha araştır
Valla geneli 17 18 diyor bende doktoruma güvenmeyi seçiyorum benim için en iyisini o bilir

Ah ah o zaman bizim kız ağzımıza tükürecek, sevmediği bir pozisyonda uyudum mu hafif hafif tekme atıyor

Ah ah o zaman bizim kız ağzımıza tükürecek, sevmediği bir pozisyonda uyudum mu hafif hafif tekme atıyor
Sorma ilk cocugumda 18. Haftada hissetmistim ilk. Bu masallah 13. Haftada ben buradayim dedi. Hic durmuyor, surekli tekme. Dizlerimi cekip otursam ya da azicik sikissa hemen tekme. Dogunca agzimiza tukurcekmis gibi bi his var reelslerde goruyorum ilk cocuk,ikinci cocuk farki diye. Sonumuz oyle olmaz insallah

canım ben hep diyordum ki beni kafasıyla poposuyla falan itiyor güçlü bir şekilde hissediyorum. bugün kontrolden önce dr söyledim güldü bakalım dedi muayenede de bebek kafasını sana yaslar pozisyonda duruyor onu hissediyorsun zayıf kadınlarda daha çabuk hissedilir genelde hatta bir kaç haftaya elini kolunu bile hissederiz dedi

Ayy benimde oluyor öyle ama kaynanam normal dedi görümcem de öyle toplanırmış ama 9 aylık doğmuş karnının üstüne düşmesine rağmen
kuzum kötü şeyler düşünme rahim ağzına bakıyor dr bir sıkıntın olsa söylerdi ve çoğumuzun bebişleri bir yere toplanıyor sertlik şeklinde hissediyoruz

Ben bunu sordum 17. Haftada hissetmezsin dedi 2 hafta sonra yani 19 da bişey hayal meyal hissedersin tam hissetme 21. 22. Haftada başlar dedi doktorum yani normalmiş hissetmememiz
Benim 19+1 çalışırken çok anlamıyorum ama akşam özellikle yemek yedikten sonra fıldır fıldır oynuyor 15. Haftadan beri hissetmeye başlamıştım ama büyüdükçe baya netleşti ilk gebeliğim her ultrasonda baya hareketli oluyor bir kaç gün önce kontrole gittiğimde hem esniyor hem beni tepikliyordu doğduğunda hayırlısı artık

Ben yapiorum. Hamile kardiyosu hamile pilatesi vs vs
Doktorun izin veriosa leslie de yapabilirsin

Kızlar beni de 3 gün önce (17+1’de) sağlık ocağım aradı ve tetanoz aşı zamanımın artık geldiğini söyledi, ben de şehir dışında olduğumu söyledim 19+1’de gideceğim.

B Babydustt canım gittim ulturasyon için
Bugün sonunda gidebildim randevuma doktordan çok memnun kaldım güzel güzel anlattı her şeyi ama ultrason kağıdında H harfini göremedim 4D pozu güzel çıkmadı, bebeğin daha etlenmesi gerektiğini söyledi

Eklentiler

• IMG_1571.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_1572.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 69
Ben yapiorum. Hamile kardiyosu hamile pilatesi vs vs
Doktorun izin veriosa leslie de yapabilirsin
Hiç sormadım leslie açıkcası direk leslie olarak da bileceğini düşünmüyorum yürüyüş yap der geçer diye düşünüyorum ama şuan riskli bir gebelik yürütmüyorum. Hamile kardiyosu bende bakayım hamile pilatesi esnemek için
Videolardan kısa kısa ypsamda 5. Aydan sonra salona yazılıcam. Ama şuan kilom fazla olduğu için 6. Aya kadar zayıflama amaçlı hem spor hem diyet yapmaya çalışıyorum

Beni ayda 1 cagırıyor doktor ve ikizlere gebeyım o yuzden rahım agzı onemliymiş. Sadece bu hafta kini bılıyorum 17. Haftadayım 39 cıktı normal mi diye sorcaktım sizlere.
İkiz gebelikler riskli gebelik olarak takip ediliyor diye biliyorum. Bende rahim ağzı yetmezliği her an konulabilir sınırlara yakın gezdiğim için sizin bence normal ama ikiz gebeliklerde nasıl değerlendirilir bilemiyorum

Aynen benim de 8 haftalik bebegimin kalbi durmustu gecen yaz. O yuzden 8. Haftaya gelmek cok zor geldi bu sefer. O korku da hep devam ediyor. Her kontrole gittigimde once kalbini dinletiyor doktorum.
Benim de aynı şekilde 8haftada kalbi durmuştu. Ben de hala ilk kalbini dinlemek istiyorum

Kızlar bu hafta benim vücudumda minik minik sinek ısırığı gibi şeyler çıkmaya başladı kaşınıyor bunu yaşayan oldu mu acaba normal mi

Ayakta kalmiyorum canim. Serklajdan dolayi. 24. Haftaya kadarcok dikkat etmek gerekiyor. Ogretmenim ben. Su an calisiyor olsam 24. Haftaya kadar rapor verecekti. Yuruyusu bile onermiyorum dedi doktor
Kaç cm di serklaj atıldığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…