- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.541
Evet canımmBu fiyat 20. Haftada olan detaylı ultrason için mi?
Yine dikkat etmeye çalışda bişi olmaz yaagünaydın.. kızlar yan yatıyorum ve yatmaya da özen gösteriyorum 16 haftalığım ama bazen uyandığımda kendimi yüz üstü yatar şekilde buluyorum.. bebeğime birşey olur diye de çok korkuyorum
Evet bence doğru beni rahatsız ediyo pozisyonu değiştirince bişi yok. Hatta yazacaktım da inanmazsınız diye yazmamıştımInstagramda bir doktor bebek rahatsız olduğu an sizi uyandırır demişti
Geneli gri onların bence diktir özel diken yerler var ama iyi bi yer olsun çünkü onu tutturmak çok zor pot durabiliyor ayarlanabilir olursa iyi olur. çatılı almıcam o yüzden uğraşamam diyeKızlar ben Montessori çatı tentesi arıyorum, buldum ama hep aynı model ve gri renkte. Bildiğiniz mi site vs var mı böyle çatı tentesi satan?
En son kumaş alıp diktircem yoksa
bende hep alışkanlık öyle uyuyorum. Doktoruuma sordum 20. haftadan sonra yatmamaya özen göster şuan bir sıkıntı olmaz dedigünaydın.. kızlar yan yatıyorum ve yatmaya da özen gösteriyorum 16 haftalığım ama bazen uyandığımda kendimi yüz üstü yatar şekilde buluyorum.. bebeğime birşey olur diye de çok korkuyorum
10 yıl geçerse tekrar dozu oluyor çünkü aşı etkisi koruyuculuğu azalıyor. Aslında hamile olmasan yapılmaması çok etki etmezdi çünkü 5 doz tamamlamışsın ama gebelikte her ihtimale karşı bir hatırlatma dozu yapılır. Yani 3 yıl önce de 5 e tamamlamış olsan tekrar yapılacaktı.Tatlım 5 sözün tarihlerini çok hatırlamıyorum.
2010 da hamileyken oldum.
2012 de hamileyken oldum.
Sonra 5 e tamamladım. Ama ay yıl hangi arayla hatırlamıyorum. En sonuncu hamilelikten kaç yıl sonra oluyordu?
Dediğin gibi bebeği korumak içindir.
Çatılı istemiyordum eşim istedi pişmanım çatısı mecbur değilse takmasınlar gelince sorcam. Gri renginden nefret ediyorumGeneli gri onların bence diktir özel diken yerler var ama iyi bi yer olsun çünkü onu tutturmak çok zor pot durabiliyor ayarlanabilir olursa iyi olur. çatılı almıcam o yüzden uğraşamam diye
inşallah artık Allaha emanetYine dikkat etmeye çalışda bişi olmaz yaa
Pendik Medipol Fiyatları Güncellendiği içingünaydınnnkızlar istanbulda detaylı ultrason fiyatları alanlar dr adı ve fiyatı yazarsa bir fikrimiz oluşsun. ben 2 yerden fiyat aldım koç üni çelik 2700tl, prof ali ekiz 2400. çam ve sakuradaki cihazların iyi olduğu söyleniyor oraya da bir meylettim ama bilgisi olanlar?
çok teşekkürler.. iki tarafa yastık mantıklıymıs dönenem uykumda oylebende hep alışkanlık öyle uyuyorum. Doktoruuma sordum 20. haftadan sonra yatmamaya özen göster şuan bir sıkıntı olmaz dedi
Medipolün ne kadar yüksek öyle.Pendik Medipol Fiyatları Güncellendiği için
Normal Doğum 10.500 TL // Zorunlu Sezeryan 12.000 TL // İsteğe bağlı sezeryan =15.500 TL fiyat verdiler.
Mayıs ayında 1300 TL olan Ayrıntılı Ultrason için 2535 TL yeni fiyat söylediler ( Çok uçuk bir artış yapmışlar)(22-24 haftalık arası kontrolleri yapıyor)
Okan Üniversite Hastanesi Pro.Eray Çalışkan Ayrıntılı Ultrason İçin 1800 TL dediler ( Benim aklıma şimdilik yattı bu doktorunda pendik civarında çok olumlu yorumunu duydum.)( Fiyat ne kadar süre geçerli tam bilmiyorum . Temmuz zammı şuan eklenmedi heralde) ( 20 ile 24. hafta arasında kontrolleri yapıyormuş)
Pendik Yüzyıl Hastanesi Ayrıntılı Ultrason = 2250 TL Doktor Kadir Bey ilgileniyormuş.
Pendik Bölge Hastanesi - Hakan Gürbüz - Sadece Çarşamba günleri hastanede 1510 TL ( 18-24 haftalık arası kontrolleri yapıyormuş)
6 Temmuzdan geçen hafta araştırmıştım.
Fikir olsun,fiyatları değişenler olmamıştır umarım
anacım istanbul yine iyi izmirde doktorum ıkı ay once dogum 29 bın dedı şoko geçirdim.. napıcam kara kara düşünüyorum.. doğuma kadar 50 yi geçer herhaldeMedipolün ne kadar yüksek öyle.
Benimki de öyle gün içinde egileyip hemen geriliyor karnımEvet bence doğru beni rahatsız ediyo pozisyonu değiştirince bişi yok. Hatta yazacaktım da inanmazsınız diye yazmamıştımBide gerçekten bu aralar hareketli olmaya başladı daha net hissediliyo artık. Ağrı yapıyo bu arada rahatsızlık dediğim o pozisyon değişir değişmez bebek hareket ediyo ağrı geçiyo öyle değişik bişi
Doğum fiyatını kasdetmedim. Detaylı pahalı geldi. İzmir için doğum fiyatı sanırım evet fazla bencede. 29anacım istanbul yine iyi izmirde doktorum ıkı ay once dogum 29 bın dedı şoko geçirdim.. napıcam kara kara düşünüyorum.. doğuma kadar 50 yi geçer herhalde
1 gün ara ile bu fiyatlar güncellendi.Doktorunda biraz donuk ve soğuk olduğunu duyunca vazgeçtim mepidolden.Medipolün ne kadar yüksek öyle.
detaylı ultrasona da 2bin dedi.. yok bende dogum fiyatı kastetmediğinizi anladım yine fiyatlar makul geldiDoğum fiyatını kasdetmedim. Detaylı pahalı geldi. İzmir için doğum fiyatı sanırım evet fazla bencede. 29
MEdipolün anadolu yakası şubeleri doğum fiyatları yine diğer hastanelere göre insaflı açıkcası.anacım istanbul yine iyi izmirde doktorum ıkı ay once dogum 29 bın dedı şoko geçirdim.. napıcam kara kara düşünüyorum.. doğuma kadar 50 yi geçer herhalde
Ben de arkası çatı gibi olandan düşündüm internetten arkadaşımın aldığı sitede çok kaliteli ve güzel geldiGeneli gri onların bence diktir özel diken yerler var ama iyi bi yer olsun çünkü onu tutturmak çok zor pot durabiliyor ayarlanabilir olursa iyi olur. çatılı almıcam o yüzden uğraşamam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?