2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar detaylı için benden 1000tl istedi doktor, ama doğum parası 30 bin olmuş. Aralıkta bir 40 veririz gibi

muayeneler 1000 tl yani yalan yok mesleklerı cok degerlı kıymetlı saygım da cok ama zaten asraflı surec bazen yoruyor

Ben anlayamadım benım doktorum detaylı ultrason için 11700 dedi bende mi başka doktorda yaptırsam acaba demeye başladım benım kadar ucuk rakam yok
30 dakikalık bir detaylı muayne 11700 ya fiyatta bir yanlışlık var yada hastanenin fiyat politikasında.
Kesinlike alternatif hastaneleri arayarak bilgi alın derim.İstanbulda bu fiyata normal doğum yapan hastaneler mevcut

Ben anlayamadım benım doktorum detaylı ultrason için 11700 dedi bende mi başka doktorda yaptırsam acaba demeye başladım benım kadar ucuk rakam yok
Ay o ne fiyat belki 1,700 demiştir bir umut ben medical park 2000, uğur turhan özel kliniği tekli gebelikte 2200 dedi senin çok fazla söylemiş

Kızlar üçlü tarama sonuçları nasıl olmalı değişik sayılar yazıyor anlamadım yorumlayabilen var mı

30 dakikalık bir detaylı muayne 11700 ya fiyatta bir yanlışlık var yada hastanenin fiyat politikasında.
Kesinlike alternatif hastaneleri arayarak bilgi alın derim.İstanbulda bu fiyata normal doğum yapan hastaneler mevcut
Doğum fiyatı zaten ucuk ama yarım saatlik muayene için gercekten ucuk bir rakam alternetif hastaneleri arayacagım ben piyasayı hiç araştırmadım o yuzden bilmiyorum burdan okuyunca şok oldum

Ay o ne fiyat belki 1,700 demiştir bir umut ben medical park 2000, uğur turhan özel kliniği tekli gebelikte 2200 dedi senin çok fazla söylemiş
İkili tarama testıne 12. Haftada 7000 bin verdiğim için fiyatta yanlışlık olacagını sanmıyorum. Benım ikiz gebelik evet fiyat sizlere göre cok ucuk

Doğum fiyatı zaten ucuk ama yarım saatlik muayene için gercekten ucuk bir rakam alternetif hastaneleri arayacagım ben piyasayı hiç araştırmadım o yuzden bilmiyorum burdan okuyunca şok oldum
Benim doktor kontrollerim hep medipolde.Muanyeneden çıkınca bana yazılan testlerin tek tek fiyatlarını öğreniyorum. Araştıracağım aklıma yatarsa yaptıracağım diyorum. İkili test doğum ayrıntılı ultrason hepsini civarımdaki 5-6 özel hastaneyi arayarak fiyat karşılaştırıyorum. Cidden piyasa çok kötü çocuğum ihtiyacına kullanabileceğim bütçeyi özel hastanelere bağış yapmak istemiyorum. Size tavsiyem doktorunuz ve hastaeniniz ne test isterse o gün mümkünse yaptırmayın yada ööncesinde birkaç yerden fiyat alın. Hastanede mecburen testi vermiş bulunup kasada üzülmenizi istemem

İkili tarama testıne 12. Haftada 7000 bin verdiğim için fiyatta yanlışlık olacagını sanmıyorum. Benım ikiz gebelik evet fiyat sizlere göre cok ucuk
Uğur turhan özel kliniği var tekli 2200 ikiz gebelik 4500 dedi bence yine de fazla vermişsiniz ama bence ne olursa olsun 11.000 çok çok fazla başka yerlere de sorun bence

İkiz gebelik ayrıntılıda 1000 TL filan fark ediyor genelde.
Acıbadem normaldede fiyatları yüksek ama dışarıda yarı fiyatınında altında bu testleri yaptırabilirisniz.

Doktorum cok iyi bir perinatolog ama fiyat hadi 5bin olsun bu kadarda uçuk olunmaz bana göre
Benim Kuzenim Okan Üni Hastenesi Periotolog Pro.Eray Çalışkan'da doğumunu yapmıştı. Ben geçen hafta hastanei aradığımda tekli gebelik için 1800 TL fiyat verdiler.Ayrıntılı ultrason için
Muayne ve doğum acıbadem devamda etseniz Ayrıntılıyı farklı doktorda deneyimleyebilirsiniz

Ya çok fazla fiyatlar gerçekten en fazla yarım saat boyunca baksın yine de o fiyatlar eder mi bilemiyorum. Tabii çocuğum için feda olsun da bu çocuk sadece hamilelikle değil gerisi var. Resmen zayıf karına vurmak yaptıkları saçmalık. Keşke devlet hastaneleri güzel muayene edip ilgi gösterse de özel hastanelere yarım saat için bu fiyatları vermesek

Zaten verdiği idrar kültürü troid kan sayımı gibi testleri dısarda yaptrıyorum ama ultrason olunca korkuyorum detaylı ultrasonda aynı şekilde, tüp bebek yontemıyle hamıle kaldıgım için korkuyorum en iyisi olsun dedik doğum parası hadi neyse ama detaylıda bu parayı vermek istemem, başka bir doktorda yaptıracagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…