2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet evet ayrıntılıyı başka bir hastanede yaptıracagım. Eray çalışkandan memnun kaldılar mı?

Evet evet ayrıntılıyı başka bir hastanede yaptıracagım. Eray çalışkandan memnun kaldılar mı?
Ben Eray Bey'den çok memnun olduklarını biliyrum. Kuzenim hemşire aylarca hastane ve doktor seçimi için araştırdı. Doğumu çok rahat ve güzel geçti. Eşimin erkek doktor takıntısı olduğu için Medipold Saadet hanıma gidiyorum ben.Ayrıntılı ultrasonda benimde tercihim Eray bey olacak.
Kendi doktorumun önerdiği Perinoloji Uzmanları oldu. Onlarında bana listesini vermişti.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-07-14 at 15.21.34.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 79
B

Ben de arkası çatı gibi olandan düşündüm internetten arkadaşımın aldığı sitede çok kaliteli ve güzel geldi 12 bin falandi yatak karyola sifonyer dolap
Ben düz alcam muhtemelen yaa öyle düşündüm aklımda da modeller var ahşap beyaz tonu düşünüyorum şimdilik

Bnde erzurumdayim perinotolog seçeneği çok çok az Metin ingec diye bir hekim var tek bebeğe 1800 dedi ikiz olunca çok geldi başka bir doktor 1250 TL ikiz gebelik için dedi devam ettiğim hekimini bırakıp detaylı içinde başkasına gitmek garip ama ikiz olduğunu duyan herkes iki kat para istiyor

Evet bu fiyatlar bile pahalı fakat ben kendimi 11700 e alıştırınca şu an bana bedava geldi inanır mısın

Üniversite hastaneleri her zaman iyidir bi de prof olması ayrıca iyi bende eşimle ve ailemle konuşayım eray beyı soyleyeyım su an bana bedava gelıyo bu fiyatlar kendımı 11700 e alıştırdıgım için teşekkür ederim diğer secenekler içinde burdan iyi ki öğrendım

İnşallah faydalı olmuştur bilgilendirme. Bu arada bildiğim kadarıyla eray beyin tüp bebek uzmanlığıda mevcut . Güzel geçer inşallah muayneniz.

Atakan beye mi gideceksin

Ben anlayamadım benım doktorum detaylı ultrason için 11700 dedi bende mi başka doktorda yaptırsam acaba demeye başladım benım kadar ucuk rakam yok
Çok fazla detaylı ultrason için 11.700 ben Balıkesir Bandırma da 1150 1000 TL arasi fiyatlar

Canim ben koc uni hastanesine gidiyorum. Docent Perinatolog doktorum 12. Haftadaki detaylida 1700 tl aldi, ikiz farki da almadi. 1.5 saat surdu onesi sonrasi sohbet ile birlikte . Normal muayenesi de 1500tl. Benim sigortam var ama olmasa da tercih ederdim. Cok memnunum

kızlar benim bir sorunum var. sıcakların da etkisi var muhtemelen ama çok rahatsız edici bu durum. vajinal bölgede özellikle çalıştığım günler çok akıntım oluyor terle de birleşiyor bence bildiğiniz oturduğum yerden o kokuyu alıyorum. düzenli iç çamaşırımı değiştiriyorum duşumu alıyorum ama bütün gün otur otur deri koltuk da terliyorum ister istemez hem ter hem akıntı off çok fena. sizde yaşıyormusunuz bu durumu bi çözüm bulabildiniz mi? bu arada 3 hafta önce doktora gittiğimde söyledim kültür istedi temiz çıktı.

Benimde benzer şikayetlerim oluyordu günlük ped yada normal boy ped kullanıyorum. Akıntıklarımın çamaşırıma geçmesini engelliyorum. Bu dönemlerde akıntı normal benim bildiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…