- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.581
Evet evet ayrıntılıyı başka bir hastanede yaptıracagım. Eray çalışkandan memnun kaldılar mı?Benim Kuzenim Okan Üni Hastenesi Periotolog Pro.Eray Çalışkan'da doğumunu yapmıştı. Ben geçen hafta hastanei aradığımda tekli gebelik için 1800 TL fiyat verdiler.
Muayne ve doğum acıbadem devamda etseniz Ayrıntılıyı farklı doktorda deneyimleyebilirsiniz
Ben Eray Bey'den çok memnun olduklarını biliyrum. Kuzenim hemşire aylarca hastane ve doktor seçimi için araştırdı. Doğumu çok rahat ve güzel geçti. Eşimin erkek doktor takıntısı olduğu için Medipold Saadet hanıma gidiyorum ben.Ayrıntılı ultrasonda benimde tercihim Eray bey olacak.Evet evet ayrıntılıyı başka bir hastanede yaptıracagım. Eray çalışkandan memnun kaldılar mı?
Ben düz alcam muhtemelen yaa öyle düşündüm aklımda da modeller var ahşap beyaz tonu düşünüyorum şimdilikB
Ben de arkası çatı gibi olandan düşündüm internetten arkadaşımın aldığı sitede çok kaliteli ve güzel geldi12 bin falandi yatak karyola sifonyer dolap
Evet bu fiyatlar bile pahalı fakat ben kendimi 11700 e alıştırınca şu an bana bedava geldi inanır mısınBnde erzurumdayim perinotolog seçeneği çok çok az Metin ingec diye bir hekim var tek bebeğe 1800 dedi ikiz olunca çok geldi başka bir doktor 1250 TL ikiz gebelik için dedi devam ettiğim hekimini bırakıp detaylı içinde başkasına gitmek garip ama ikiz olduğunu duyan herkes iki kat para istiyor
Üniversite hastaneleri her zaman iyidir bi de prof olması ayrıca iyi bende eşimle ve ailemle konuşayım eray beyı soyleyeyım su an bana bedava gelıyo bu fiyatlar kendımı 11700 e alıştırdıgım içinBen Eray Bey'den çok memnun olduklarını biliyrum. Kuzenim hemşire aylarca hastane ve doktor seçimi için araştırdı. Doğumu çok rahat ve güzel geçti. Eşimin erkek doktor takıntısı olduğu için Medipold Saadet hanıma gidiyorum ben.Ayrıntılı ultrasonda benimde tercihim Eray bey olacak.
Kendi doktorumun önerdiği Perinoloji Uzmanları oldu. Onlarında bana listesini vermişti.
İnşallah faydalı olmuştur bilgilendirme. Bu arada bildiğim kadarıyla eray beyin tüp bebek uzmanlığıda mevcut . Güzel geçer inşallah muayneniz.Üniversite hastaneleri her zaman iyidir bi de prof olması ayrıca iyi bende eşimle ve ailemle konuşayım eray beyı soyleyeyım su an bana bedava gelıyo bu fiyatlar kendımı 11700 e alıştırdıgım içinteşekkür ederim diğer secenekler içinde burdan iyi ki öğrendım
Atakan beye mi gideceksinBnde erzurumdayim perinotolog seçeneği çok çok az Metin ingec diye bir hekim var tek bebeğe 1800 dedi ikiz olunca çok geldi başka bir doktor 1250 TL ikiz gebelik için dedi devam ettiğim hekimini bırakıp detaylı içinde başkasına gitmek garip ama ikiz olduğunu duyan herkes iki kat para istiyor
Babyci. Com var instada çok tatlı modelleri varBen düz alcam muhtemelen yaa öyle düşündüm aklımda da modeller var ahşap beyaz tonu düşünüyorum şimdilik
Çok fazla detaylı ultrason için 11.700 ben Balıkesir Bandırma da 1150 1000 TL arasi fiyatlarBen anlayamadım benım doktorum detaylı ultrason için 11700 dedi bende mi başka doktorda yaptırsam acaba demeye başladım benım kadar ucuk rakam yok
Canim ben koc uni hastanesine gidiyorum. Docent Perinatolog doktorum 12. Haftadaki detaylida 1700 tl aldi, ikiz farki da almadi. 1.5 saat surdu onesi sonrasi sohbet ile birlikte . Normal muayenesi de 1500tl. Benim sigortam var ama olmasa da tercih ederdim. Cok memnunumÜniversite hastaneleri her zaman iyidir bi de prof olması ayrıca iyi bende eşimle ve ailemle konuşayım eray beyı soyleyeyım su an bana bedava gelıyo bu fiyatlar kendımı 11700 e alıştırdıgım içinteşekkür ederim diğer secenekler içinde burdan iyi ki öğrendım
neresi bu çok merak ettim. ben atıl yüksel'den randevu aldım 2500 den 3500 çıkardı ücreti. ki fiyatı biraz yüksektir kendisinin sonuna kadar da hakkıdır zaten de aradaki fiyat farkı çok çok fazlaymışEvetikili tarama testi içinde 7 bin verdim
oy oy oy oy ben ikiliye 1600 verdimde bu neymiş dedim.. o fiyatlara genetik test yapıyorlar yahu çok şaşırdım doktrun kımdıEvetikili tarama testi içinde 7 bin verdim
Yok onun biliyorsunuz sırası uzun çok beklemek lazım çalışıyorum izin almak sıkıntı metinbey e giderim ondan çok memnunumAtakan beye mi gideceksin
Normalde adet olman gereken tarihse olur ağrı, benimde bir kaç gün önceydikızlar adet agrisi gibi agri oluyor mu sizde 19. hafta
Benimde benzer şikayetlerim oluyordu günlük ped yada normal boy ped kullanıyorum. Akıntıklarımın çamaşırıma geçmesini engelliyorum. Bu dönemlerde akıntı normal benim bildiğimkızlar benim bir sorunum var. sıcakların da etkisi var muhtemelen ama çok rahatsız edici bu durum. vajinal bölgede özellikle çalıştığım günler çok akıntım oluyor terle de birleşiyor bence bildiğiniz oturduğum yerden o kokuyu alıyorum. düzenli iç çamaşırımı değiştiriyorum duşumu alıyorum ama bütün gün otur otur deri koltuk da terliyorum ister istemez hem ter hem akıntı off çok fena. sizde yaşıyormusunuz bu durumu bi çözüm bulabildiniz mi? bu arada 3 hafta önce doktora gittiğimde söyledim kültür istedi temiz çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?