2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
koç üni ebru çelik 2700 dün fiyat aldım. randevuda oluşturdum ama çam ve sakuraya bakıp sonra karar vereceğim.

Kızlar göbüşler ne alemde atın hepiniz de sevelim biraz biz yemek yiyince kocaman oluyoruz sonra geçiyor
hiç göbeğim yokken bu 2 haftada inanılmaz çıktı şişte değil 2 hafta önce gebelik öncesi jeanlarimi giyiyordum bu hafta elbise dışında olan kıyafetim yok

Eklentiler

• 2E6868A0-AB68-44BD-8D34-EAD3F01426DB.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 84
kızlar adet agrisi gibi agri oluyor mu sizde 19. hafta
Henüz 15+6'yım ama âdet olmam gereken tarihlerde âdet ağrısı gibi ağrılar yaşadım. Bir de havanın sıcaklığına aldanıp çorapsız gezince ağrım oluyor benim, 40 derecede tüm köylülüğümle çorapla geziyorum

kızlar adet agrisi gibi agri oluyor mu sizde 19. hafta

Dün doktor randevumda doktor rahmin bir anda balon gibi şişmediğini kasıla kasıla büyüdüğünü söyledi bu da regl benzeri bir ağrıya sebebiyet veriyormuş. Ara ara olması normalmiş ama sürekli bu ağrıyı çekiyorsanız doktorunuzla görüşün

Ben de yaz kış çorap giyengil olduğumdan üstüm pişiyor ayaklarımda çorapsız duramıyorum

ya oyle mi surekli olmuyor aslinda prki kacinci haftadasiniz

canım sen kaç haftalık gebeydin, ben leep geçirdiğim için benim kısalık var ,benim de 1 ay önce 30 mmdi. 25 mm sınırmış serklaj planlaması düşünülebilirmiş o sınırdan sonra. doktor bir sorun yok dedi ama çok hareketli olmamamı az ama sık yürüyüş yapmamı söylemişti, denize de gireceksen böyle kulaçlar atma yerinde serinle demişti. doktorunla iletişim halindeysen yaz veya ara istersen

ben tam 19.haftadan beri hissediyorum ayaktayken yürürken hissetmiyorum ama uzanırken veya otururken hareketini hissediyorum. kimi bağırsak hareketleri diyor ama bence hiç öyle değil baya hareket ettiğini anlıyorsun. 19+2 de de elimi koyduğumda elime hissetirdi atışı elimle hissetmiştim ilk defa :) bugün tam 20 haftalık oldum

Vayyy beee ben 7500 tl verdım yarım saat surdu ultrason hatta dedım buna mı verdım bu parayı ama fiyat boyle sanıyodum napım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…