- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.601
koç üni ebru çelik 2700 dün fiyat aldım. randevuda oluşturdum ama çam ve sakuraya bakıp sonra karar vereceğim.Canim ben koc uni hastanesine gidiyorum. Docent Perinatolog doktorum 12. Haftadaki detaylida 1700 tl aldi, ikiz farki da almadi. 1.5 saat surdu onesi sonrasi sohbet ile birlikte . Normal muayenesi de 1500tl. Benim sigortam var ama olmasa da tercih ederdim. Cok memnunum
Ay maşallah sağlıkla gelsinBugün biz de cinsiyeti öğrendik, fındığımız kız olacak Allah'ın izniyle.Rabbim hepimize miniklerimizi sağlıkla, hayırlısıyla ve kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
hiç göbeğim yokken bu 2 haftada inanılmaz çıktı şişte değilKızlar göbüşler ne alemdeatın hepiniz de sevelim biraz biz yemek yiyince kocaman oluyoruz sonra geçiyor
Âmin, Âmin, ÂminAy maşallah sağlıkla gelsin
aslinda Ayin sonuna dogru oluyordu neden boyle bilmiyorumNormalde adet olman gereken tarihse olur ağrı, benimde bir kaç gün önceydi
Henüz 15+6'yım ama âdet olmam gereken tarihlerde âdet ağrısı gibi ağrılar yaşadım. Bir de havanın sıcaklığına aldanıp çorapsız gezince ağrım oluyor benim, 40 derecede tüm köylülüğümle çorapla geziyorumkızlar adet agrisi gibi agri oluyor mu sizde 19. hafta
kızlar adet agrisi gibi agri oluyor mu sizde 19. hafta
Henüz 15+6'yım ama âdet olmam gereken tarihlerde âdet ağrısı gibi ağrılar yaşadım. Bir de havanın sıcaklığına aldanıp çorapsız gezince ağrım oluyor benim, 40 derecede tüm köylülüğümle çorapla geziyorum
neresi burası hangi hastane acaba ?Evetikili tarama testi içinde 7 bin verdim
Ben de öyleyim, çorabın katiyen ayağımdan çıkmaz.Ben de yaz kış çorap giyengil olduğumdanüstüm pişiyor ayaklarımda çorapsız duramıyorum
ya oyle mi surekli olmuyor aslinda prki kacinci haftadasinizDün doktor randevumda doktor rahmin bir anda balon gibi şişmediğini kasıla kasıla büyüdüğünü söyledi bu da regl benzeri bir ağrıya sebebiyet veriyormuş. Ara ara olması normalmiş ama sürekli bu ağrıyı çekiyorsanız doktorunuzla görüşün
olabilir aslinda bu ara farkli sehirlerdeyim su an köydeyimHenüz 15+6'yım ama âdet olmam gereken tarihlerde âdet ağrısı gibi ağrılar yaşadım. Bir de havanın sıcaklığına aldanıp çorapsız gezince ağrım oluyor benim, 40 derecede tüm köylülüğümle çorapla geziyorum
Yok canım detayliyaYok onun biliyorsunuz sırası uzun çok beklemek lazım çalışıyorum izin almak sıkıntı metinbey e giderim ondan çok memnunum
canım sen kaç haftalık gebeydin, ben leep geçirdiğim için benim kısalık var ,benim de 1 ay önce 30 mmdi. 25 mm sınırmış serklaj planlaması düşünülebilirmiş o sınırdan sonra. doktor bir sorun yok dedi ama çok hareketli olmamamı az ama sık yürüyüş yapmamı söylemişti, denize de gireceksen böyle kulaçlar atma yerinde serinle demişti. doktorunla iletişim halindeysen yaz veya ara istersenKızlar bir şey sormak istiyorum ben 2 gün önce kontrole gittim ya doktor vajinal ultrasonda yaptı rahim ağzı uzunluğu ölçtü bir kaç ölçüm aldı 30mm dedi. Sonra bebeğe bakalım bir daha bakacağım dedi ama bebeğe baktıktan sonra unuttu bende sormayı unuttum. Aksi ya da olumsuz hiçbir şey söylemedi bu değer normal mi
Benim göbuste böyle artık belli oluyor hamile olduğumhiç göbeğim yokken bu 2 haftada inanılmaz çıktı şişte değil2 hafta önce gebelik öncesi jeanlarimi giyiyordum bu hafta elbise dışında olan kıyafetim yok
ben tam 19.haftadan beri hissediyorum ayaktayken yürürken hissetmiyorum ama uzanırken veya otururken hareketini hissediyorum. kimi bağırsak hareketleri diyor ama bence hiç öyle değil baya hareket ettiğini anlıyorsun. 19+2 de de elimi koyduğumda elime hissetirdi atışı elimle hissetmiştim ilk defa :) bugün tam 20 haftalık oldumKızlar ben 20+5 günlük hamileyim bebeğimin hareketlerini küçük küçük hissetmeye başladım. 2 gün önce daha çok hissetmişken 2 gündür 1-2 his dışında hissetmedim. Bi de henüz burda yazılanlar gibi dışardan belli olacak büyük hareketler de değil siz de durumlar nasıl ?
Vayyy beee ben 7500 tl verdımCanim ben koc uni hastanesine gidiyorum. Docent Perinatolog doktorum 12. Haftadaki detaylida 1700 tl aldi, ikiz farki da almadi. 1.5 saat surdu onesi sonrasi sohbet ile birlikte . Normal muayenesi de 1500tl. Benim sigortam var ama olmasa da tercih ederdim. Cok memnunum
Arayıp bilgi alacagım cok cok teşekkür ederimİnşallah faydalı olmuştur bilgilendirme. Bu arada bildiğim kadarıyla eray beyin tüp bebek uzmanlığıda mevcut . Güzel geçer inşallah muayneniz.
İbrahim bildirici canım. Eger acıbaden sigortam olmasaydı 14 bin küsür olcakmış 11700 indirimlioy oy oy oy ben ikiliye 1600 verdimde bu neymiş dedim.. o fiyatlara genetik test yapıyorlar yahu çok şaşırdım doktrun kımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?