- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #13.841
Priam ve 360twist aldik. Zamlardan once almistikCybex’in hangi modeli acaba? Hangi mağazadan ne kadara aldınız?
İnşallah gittiğimde çok geç falan demezler çünkü tetenoz aşım yok 20sene olacak heralde en son vurulalı bide bunla uğraştırıyorlar yaaVallah bana 18 den itibaren dedi dağlık ocağında hemşire ben 19+5 im şu an
Zecmel benim de erkek :)Kızlar başka cinsiyeti yazmadığım varsa diyin ekleyim. Erkek bebişler daha fazla şuan
erkekler fark ettı kızlara son zamanlarda geneli erkek diğer gruplarda falanda biraz baktımZecmel benim de erkek :)
Amin sağlıkla gelsinler gerisi bir şekilde hâl olurFiyat cok iyi. Ankara medıcalpark 28bın aldım paketi.. Zam gelicekmış kısın karda buzda uzak mesafede zorlamayalım mecburen riske atmayalım dedık. Aileme yakın ama benim eve uzak son zamanlar oraya gecerım kısmetse. Sağlıkla doğsunlar
Eğer tek başınıza bebekle dışarı çıkma konusunda rahat olmak istiyorsanız travel bebek arabaları pişmanlıktır. Benim için en önemli kriter hafif olması ve pratiklik oldu şahsen kendi aracınız ile ve bebekle yalnız dışarı çıkacaksanız (çok sık) kabin boy bi bebek arabası bakmalısınız. Görümcem priam ı ne kaldırabildi ne indirebildi tek başına, en büyük pişmanlığı da ona verdiği para. Ben ilk 6-8 ay için doona sonrası için de chicco goody plus kullandım (tek elle açılıp kapanıyor ve hafif) Doona yı zaten anlatmama gerek yok.Priam ve 360twist aldik. Zamlardan once almistik
Opera istanbuldan
Suan fiyatlar %40 zamlanmis
Bana biraz ilginç geldi açıkcası.Ya maslak acibadem turkiyenin pr hastanesi
Benim cevremde maslaktan baska yerde ameliyat olmam olamam diyen tanidiklarim var
İbrahim bildirici de turkiyenin marka ilk 5-6 doktorundan biri
Prada canta almak gibi birsey bu. Kalitesi ne olursa olsun prada pradadir hic hermesin sorgulandigini duydunuz mu?
İbrahim beyin antin kuntin aletleritarzi ismi acibademin maslak acib olmasi fiyat farkini yaratiyor
ben liv’e gidiyorum diye cevremin yarisi isyan ettti
Olaya boyle bakin sorulamayin. Paraniz varsa jankan istiyosaniz devam edin
ben 1 paket 160 'lı Molfix Pure&Soft 1 numara aldımKızlar şimdiden az az bez alıp stoklamayı düşünüyoruz, siz hangi marka tercih ettiniz
ben en son 15 haftalıkken gittim.Kızlar bu ara kontrole gideniniz var mı bebişler ne alemde ben en son 3unde gittim doktor düzgün bir göstermedi ayrıntılı için 4unde gidecem çok merak ediyorum bebişimin gelişimi nasıl
Yok cnm bn bir hftada geç gideyim dedim detayliya 1-2 hfta sonra gidicemCanım doğum ücretini sordun mu ben buharaya sordum normal veya sezeryan , oda susuleme, 3 tane oda da fotoğraf çekimi, doğum koçluğu, emzirme eğitimi, doğum sertifikası anne ve bebeğin 10 günlük kontrolleri, 2 gün hastanede kalış yemek , lahusa şerbeti, diyetisyen desteği falan 9.950 TL dedi sezeryan ya da normal değil de epidural doğum istersen de 11.500 dedi
Ben prime indirimi ile 2 gün önce küçük ve büyük boy Lansinoh Cam biberon setini 300 TL ye aldım.
7 hafta çok uzun değil mi canımben en son 15 haftalıkken gittim.
Doktorum 22.haftada detyalıya gir ondan sonraa gel şuan tekrar görmem aciliyetin yok bebek ve sen iyi gidiyorsun demişti.
2 haftada özledim kızımı daha 1 ayım var ayrıntılıya merakla bekliyorum,
Bu arada biz 17+2 olduk 2 gündür net şekilde kıpırdanma ve hafifçe dönmelerini hissetmeye başladımm
Anladım canımYok cnm bn bir hftada geç gideyim dedim detayliya 1-2 hfta sonra gidicem
Hesabından gir canım Amazon'un o zaman sepette otomatik gözüküyorkizlar uyeligim var ama nasil oluyor islemler anlayamadim
ben annemin yanindayim oyleymis canim eşime dedim o aldi onun hesabindan bu indirim cok iyi yoksa ben amazonda uygun bir sey bulamiyorumHesabından gir canım Amazon'un o zaman sepette otomatik gözüküyor
İlkten banada uzun geldi.7 hafta çok uzun değil mi canım
KDV + prime day indirimleri diğer firmaların çok çok altında fiyat verdi. Trendyoda 580 TL olan iklili cam biberon 300 denk geldi . ara ara takip etmek lazım büyük firmaların kampnayalrınıben annemin yanindayim oyleymis canim eşime dedim o aldi onun hesabindan bu indirim cok iyi yoksa ben amazonda uygun bir sey bulamiyorum
Amazon'un yurtdışı seçeneklerinde çok indirim oluyor ama arayüzü biraz sıkıntılı Hb ya da Trendyol gibi aradığın kategori direkt çıkmıyor onu halletmeleri lazım. Bir de prime özel anında 50 TL 100 TL indirimleri var kodla onu da Google Amazon indirim kodu yazıp aradığımda görebiliyorumben annemin yanindayim oyleymis canim eşime dedim o aldi onun hesabindan bu indirim cok iyi yoksa ben amazonda uygun bir sey bulamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?