2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Vallah bana 18 den itibaren dedi dağlık ocağında hemşire ben 19+5 im şu an
İnşallah gittiğimde çok geç falan demezler çünkü tetenoz aşım yok 20sene olacak heralde en son vurulalı bide bunla uğraştırıyorlar yaa

Kızlaaaar ACİİİİL yardım
temizlikçi arıyorum tercihen iki kişi tek olursa iş bitmeden gitmeyecek biri olmalı İstanbul Anadolu yakasında kartal da oturyorum var mı tanıdığınız veya önerip yönlendireceğinz güvenilir birilerii
Çarşamba günü için istiyorum annemn evime döneceğim bir aydır evde değilim dip köşe kapı duvar derin temizlik olacak

Amin sağlıkla gelsinler gerisi bir şekilde hâl olur bunlar çok tatlı masraflar

Priam ve 360twist aldik. Zamlardan once almistik
Opera istanbuldan
Suan fiyatlar %40 zamlanmis
Eğer tek başınıza bebekle dışarı çıkma konusunda rahat olmak istiyorsanız travel bebek arabaları pişmanlıktır. Benim için en önemli kriter hafif olması ve pratiklik oldu şahsen kendi aracınız ile ve bebekle yalnız dışarı çıkacaksanız (çok sık) kabin boy bi bebek arabası bakmalısınız. Görümcem priam ı ne kaldırabildi ne indirebildi tek başına, en büyük pişmanlığı da ona verdiği para. Ben ilk 6-8 ay için doona sonrası için de chicco goody plus kullandım (tek elle açılıp kapanıyor ve hafif) Doona yı zaten anlatmama gerek yok.
Bebek arabası biraz da tarz meselesi. Kriterinizi belirleyip ona göre hareker etmeniz gerekiyor.

Kızlar bir arkadaşım var tayinleri batmana çıktı. Hatayda yaşıyordu.
Doğuma da az kaldı onun.
Hastane ve doktor tavsiyesi bilen var mı aranız da?

Bana biraz ilginç geldi açıkcası.
Bir doktoru sırf ünlü diye tercih etmek ?
İbrahim Bey'in doğurduğu çocuğun benim doğuracağım çocuktan ne gibi bir farkı olabilir ki?

Kızlar bu ara kontrole gideniniz var mı bebişler ne alemde ben en son 3unde gittim doktor düzgün bir göstermedi ayrıntılı için 4unde gidecem çok merak ediyorum bebişimin gelişimi nasıl
ben en son 15 haftalıkken gittim.
Doktorum 22.haftada detyalıya gir ondan sonraa gel şuan tekrar görmem aciliyetin yok bebek ve sen iyi gidiyorsun demişti.
2 haftada özledim kızımı daha 1 ayım var ayrıntılıya merakla bekliyorum,
Bu arada biz 17+2 olduk 2 gündür net şekilde kıpırdanma ve hafifçe dönmelerini hissetmeye başladımm

Yok cnm bn bir hftada geç gideyim dedim detayliya 1-2 hfta sonra gidicem

7 hafta çok uzun değil mi canım

7 hafta çok uzun değil mi canım
İlkten banada uzun geldi.
Tüm kan dğerlerim bebeğin durumu gidişatı hepsine baktı bir sonraki randevunu atlayabilirsin. Bir problem yada sıkıntı hissedersen gel onun dışında ayrıntılıya kadar beklemende problem görmüyorum dedi

ben annemin yanindayim oyleymis canim eşime dedim o aldi onun hesabindan bu indirim cok iyi yoksa ben amazonda uygun bir sey bulamiyorum
KDV + prime day indirimleri diğer firmaların çok çok altında fiyat verdi. Trendyoda 580 TL olan iklili cam biberon 300 denk geldi . ara ara takip etmek lazım büyük firmaların kampnayalrını

ben annemin yanindayim oyleymis canim eşime dedim o aldi onun hesabindan bu indirim cok iyi yoksa ben amazonda uygun bir sey bulamiyorum
Amazon'un yurtdışı seçeneklerinde çok indirim oluyor ama arayüzü biraz sıkıntılı Hb ya da Trendyol gibi aradığın kategori direkt çıkmıyor onu halletmeleri lazım. Bir de prime özel anında 50 TL 100 TL indirimleri var kodla onu da Google Amazon indirim kodu yazıp aradığımda görebiliyorum koton , DeFactonun ürünlerinin hepsini satmiyorlar ama sattıkları da denk gelirse inanılmaz indirimler oluyor. Geçen sene okuldaki 3 arkadaşım doğum yapmıştı bebek görmesi için mağazaya gittim bir tane bebek kot ceketi sordum 300 TL dediler eve geldim ty hb da da ayniydi. Aynı kot ceket içine gömlek, diğer arkadaşimin kızına alti ve üstü ayrı satılan gömlek, pantolon diğerinin kızına da elbise aldim 390 lira ödedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…