2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Ben bugün tetenoz aşısı oldum bu kanları aldılar aile hekimimi aradım hocam idrar tahlili de yapmanız lazım dedi onu da öğleden sonra vereceğiz

Kızlar merhaba nasılsınız benim dudağımda ciddi bir uçuk çıktı başta önemsemedim ama gittikçe büyüyor. Uçuk için krem sürsem bebeğe zararı olurmu sizce?

Kızlar merhaba nasılsınız benim dudağımda ciddi bir uçuk çıktı başta önemsemedim ama gittikçe büyüyor. Uçuk için krem sürsem bebeğe zararı olurmu sizce?
Sarımsağı ikiye kes kuzum uçuk olan yere sür yakıyor ama hemen geçiriyor bir kaç kes uygula

Ucuk kremleri pek hamilelikte onerilmiyor diye biliyorum canim. Istersen bi doktora sor yine

Canım ben kullanıyorum bir üstte arkadaşa da anlattım yaşadığımı yine de tercih meselesi tabi. Günlük temi iç çamaşırına iki damla kullaniyorum rahatlatıyor enfeksiyon önlüyor
Ben de dün başladım bakalım her gün kullanıcaz dimi bunu

Bugün detaylıya gireceğim kızlar. Daha önce durumumdan bahsetmiştim lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden. Siz de benim tüm iyi niyet ve dualarımdasınız.
Dualarimiz seninle kuzumguzel haberlerle gel bugun bizimde detayli var. Cok gerginim

aa benim sorduğum eczane de kullanabilirsin dedi. ben kullanıyorum çamaşırıma 2 damla hatta kızım var 7 yaşında ona da kullanıyorum.
Neye göre söylüyorlar acaba canım hiç bilemedim benimki de önermiyoruz dedi.. kararsız kaldım şimdi

Selam kızlar muayene olduk bugün
250 gram olmuş.
Başı aşağı bakıyor dedi.
Rahim ağzı uzunluğu iyi dedi.
Çok ciddi bir bebek dedi.
17+5 iz normalde ama önden gidiyormuş.18-19 arası çıktı. Yani bir hafta önden gidiyor. Tabi ben direk çok korktum. Erken döllenme olabilir eşin iri mi dedi evet dedim eşim yüz kilo, ben zaten iriyim.
Ben 2 kilo almışım. Ordaki tartıya göre.
Ay dönümlerim cuma bundan sonra randevuları cumadan cumaya alıcam.
Erkek bebek de olduğu için iri olup önden gidebilir telaş edecek bir durum yok rahat ol dedi. 2 haftadan fazla önden giderse sıkıntı dedi. Amniyon sıvısı biraz fazla dedi. Karbonhidrat yemeyi azalt sadece dedi. Ne gerekiyorsa yaparım gerekirse diyet yaparım dedim hayır diyet yapma azalt sadece dedi.
Varislerimi sordum meslek hastalığı dedi. Öğretmensin bütün gün ayaktasın normal dedi.Havalar soğuyunca sonbaharda hamile varis çorabına geçeriz dedi. Bazı hamilelerde daflon varis ilacı da kullandığımız oluyor dedi. Ben dedim daflon bende ağrı yaptı hamile değilken kullandım bir dönem bıraktım dedim. Önemli olan ağrın var mı dedi bende hayır varis için ağrım yok dedim.
20.hafta tetanoz aşısı ol.
21.hafta detaylı ultrasona gel dedi.
Kan ve magnezyuma devam.
D vitamini ekleyeceğiz dedi. Bonevit verdi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…