- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.021
Hadi güzel haberlerle gelin inşallahBugün detaylıya gireceğim kızlar. Daha önce durumumdan bahsetmiştim lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden.Siz de benim tüm iyi niyet ve dualarımdasınız.
Sarımsağı ikiye kes kuzum uçuk olan yere sür yakıyor ama hemen geçiriyor bir kaç kes uygulaKızlar merhaba nasılsınızbenim dudağımda ciddi bir uçuk çıktı başta önemsemedim ama gittikçe büyüyor. Uçuk için krem sürsem bebeğe zararı olurmu sizce?
Evet benim dinledi pazartesi günü küçük makinayla bu trendyolda satılanlardanKızlar aile hekimliğinde kalp atışı dinleniyor mu bilginiz var mı
12. Hagtadan sonra dinleyebiliyoruz demisti kaydimi yapan ebe canimKızlar aile hekimliğinde kalp atışı dinleniyor mu bilginiz var mı
Ucuk kremleri pek hamilelikte onerilmiyor diye biliyorum canim. Istersen bi doktora sor yineKızlar merhaba nasılsınızbenim dudağımda ciddi bir uçuk çıktı başta önemsemedim ama gittikçe büyüyor. Uçuk için krem sürsem bebeğe zararı olurmu sizce?
aa benim sorduğum eczane de kullanabilirsin dedi. ben kullanıyorum çamaşırıma 2 damla hatta kızım var 7 yaşında ona da kullanıyorum.Merhaba, eczane gebelikte kullanımını önermiyorum dediği için almadım canım
Ben de dün başladım bakalım her gün kullanıcaz dimi bunuCanım ben kullanıyorum bir üstte arkadaşa da anlattım yaşadığımı yine de tercih meselesi tabi. Günlük temi iç çamaşırına iki damla kullaniyorum rahatlatıyor enfeksiyon önlüyor
Dualarimiz seninle kuzumBugün detaylıya gireceğim kızlar. Daha önce durumumdan bahsetmiştim lütfen dualarınızı eksik etmeyin benden.Siz de benim tüm iyi niyet ve dualarımdasınız.
Ayyy şimdiden içim gitti nasıl dayanıp yapıcamkiSarımsağı ikiye kes kuzum uçuk olan yere sür yakıyor ama hemen geçiriyor bir kaç kes uygula
Canım mesaj attım vectaviri kullanma dedi aklovir al kullan dedi şimdi onu almaya gidicemUcuk kremleri pek hamilelikte onerilmiyor diye biliyorum canim. Istersen bi doktora sor yine
Neye göre söylüyorlar acaba canım hiç bilemedim benimki de önermiyoruz dedi.. kararsız kaldım şimdiaa benim sorduğum eczane de kullanabilirsin dedi. ben kullanıyorum çamaşırıma 2 damla hatta kızım var 7 yaşında ona da kullanıyorum.
Evet canım 18. Haftadan sonra dinleniyor diye biliyorumKızlar aile hekimliğinde kalp atışı dinleniyor mu bilginiz var mı
Ay sizde güzel haberlerle gelin inşallah bekliyorumDualarimiz seninle kuzumguzel haberlerle gel bugun bizimde detayli var. Cok gerginim
Bunun için bi sayı var mı yani 9 ay boyunca sadece 3 kere gibi yoksa canım sıkıldıkça gidip dinleyebilir miyim12. Hagtadan sonra dinleyebiliyoruz demisti kaydimi yapan ebe canim
Evet 4 kez izlem oluyor. Bakabiliyorlar. Ama ilerleyen haftalarda sanki daha çok.Kızlar aile hekimliğinde kalp atışı dinleniyor mu bilginiz var mı
Hayırlı haberlerle gel.Dualarimiz seninle kuzumguzel haberlerle gel bugun bizimde detayli var. Cok gerginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?