2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hocam bunları yemeklerden önce mi sonra mı yiyoruz

Medipole Reyhan Has'a alıcam.2000 sendika indirimiyle bana 1600 e gelecek. Oğlumunkini de o yapmıştı.
Sen İstabul da mısın?
Hangi yakadasın?

D d_g_g atıl hoca ne kadar aldı detatlıya?
Erken randevu aldığın için fiyat sabitledi mi?
Sağlık sigortasından parasını alacak mısın?

D d_g_g atıl hoca ne kadar aldı detatlıya?
Erken randevu aldığın için fiyat sabitledi mi?
Sağlık sigortasından parasını alacak mısın?
3500tl kuzum. 2 ay once aldik randevuyu sabitleme fln olmadi ogun ne dedilerse onu aldilar. Sigortadan almicam nakit odedik ztn. Bosuna dogum paketinden dusurmicem smdi

Masallahh kilo boy kac olmus 21. haftada mi gittin ne kadar sure inceledi

Medipole Reyhan Has'a alıcam.2000 sendika indirimiyle bana 1600 e gelecek. Oğlumunkini de o yapmıştı.
Sen İstabul da mısın?
Hangi yakadasın?
Yok ben samsundayım burada herkesin tavsiyesi Uğur Turhan, internette falanda sayısız güzel yorum var. Çevre illerden gelen de çokmuş. O zaman ortalama bir fiyatmış benimde özel klinik o yüzden bir tık fazla ama napalım

Sen uğur hocaya ne zaman gidiceksin? Benim 5 ağustos randevum 1800 tl dedi ücret. İstanbul ankara’ya göre baya uygun ama herkes memnun.
İnşallah güzel sonuçlar alalım

Merhabalar
Hanımlar yemek yedikten hemen sonra (baya da doymuşken ) tekrardan açlık hissi başlıyor. Sanki hiç yemek yememiş gibiyim. Ve böyle içim şiş patlayacak gibi oluyorum. Benim gibi hisseden var mı? Neden olabilir sizce?

Karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsan kan şekerin hızlı inip çıktığı için acıkırsın. İnsilün salgılanır.

Protein yoğurt ve salata her öğününde karbondrattan fazla olursa bu sorunu yaşamazsın. Yani glisemik indeksi düşük besinler tüketmeliyiz ki kan şekeri hızlı yükselmesin ve hızlı acıkmayalım. Ekmekde her öğünde 1 dilim çavdar ya da tam buğday tercih edebilirsin. Benim aklıma gelenler bunlar.

Sen uğur hocaya ne zaman gidiceksin? Benim 5 ağustos randevum 1800 tl dedi ücret. İstanbul ankara’ya göre baya uygun ama herkes memnun.
İnşallah güzel sonuçlar alalım
16 ağustosta gideceğim bende, sanırım sen önceden almıştın randevuyu o yüzden fiyat farkı. Evet hiç kötü yorum görmedim, inşallah güzel sonuçlar alalım haber verirsin bana da doktor hakkında görüşlerini, bebişin sağlığını falan

Kızlar merhaba, hava temizleyici önerebilir misiniz?

Fiyat için aana farklı mı dediler ? Bana o esnada 1800 dediler ama güncelledilerss bence bendende güncel fiyatı alılar sonuçta daha muayene olmadım. Tabii hemen yazıcam buraya:)

Kızlar merhaba, hava temizleyici önerebilir misiniz?
Eğer bebiş için arıyorsan doktorlar çok önermiyorlar canım bilgin olsun. Benim kızım alerjik astım doktoru kesinlikle önermiyo temiz hava sirkülasyonu en önemlisiymiş. Marka bilmiyorum ama bu bilgiyi vermek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…