- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.461
Hocam bunları yemeklerden önce mi sonra mı yiyoruzYok canım boyumu bile sormadı 1.62 boyum 59 ile hamile kaldım 65 kilo olmuşum zaten çıkar çıkmaz diyet listesini yırttım dalga geçer gibi sabah 1 yumurta 10 zeytin ince bir dilim ekmek domates biber salatalık 1 dilim peynir
Öğle yemeği yok ara öğün yok ikindi yazmış oraya 3 galeta 1 porsiyon meyve 1 çay bardağı süt akşam yemeğine 4 kaşık bulgur pilavı 2 kepçe çorba 3 köfte / et/ balık 4 yemek kaşığı yoğurt
Gecede 1 çay bardağı kuruyemiş bütün gün bu kadar
Medipole Reyhan Has'a alıcam.2000 sendika indirimiyle bana 1600 e gelecek. Oğlumunkini de o yapmıştı.Kızlar Uğur Turhandan detaylı randevusu aldım tavsiye üzerine çok iyi bir doktormuş tekil gebelik 2.200 dedi fiyat çok yüksek mi sizlerle kadara aldınız, ortalama bir fiyat mı? medical park aradım 2.300 ama ağustosa fiyat değişebilir dedi o yüzden almadım
3500tl kuzum. 2 ay once aldik randevuyu sabitleme fln olmadi ogun ne dedilerse onu aldilar. Sigortadan almicam nakit odedik ztn. Bosuna dogum paketinden dusurmicem smdi
Masallahh kilo boy kac olmus 21. haftada mi gittin ne kadar sure incelediMerhaba teşekkür ediyorum kızlar çok şükür detaylı ultrasonumuz gayet güzel geçti bebiş gayet sağlıklıymışüzerimden nasıl bir yük kalktı anlatamam darısı gidecek olanların da başına güzel güzel haberlerle gelelim buralara inşallah
20+3 gittim canım 23 cm 370 gr. Dedi yaklaşık 25-30 dakika sürdüMasallahh kilo boy kac olmus 21. haftada mi gittin ne kadar sure inceledi
Unutmam bu dediğini aklımdasın yazıcamYaz bana
Yok ben samsundayım burada herkesin tavsiyesi Uğur Turhan, internette falanda sayısız güzel yorum var. Çevre illerden gelen de çokmuş. O zaman ortalama bir fiyatmış benimde özel klinik o yüzden bir tık fazla ama napalımMedipole Reyhan Has'a alıcam.2000 sendika indirimiyle bana 1600 e gelecek. Oğlumunkini de o yapmıştı.
Sen İstabul da mısın?
Hangi yakadasın?
Yüzünü falan gösterdi mi ben çok heyecanlıyım şimdiden20+3 gittim canım 23 cm 370 gr. Dedi yaklaşık 25-30 dakika sürdü
ben de carsamba gidecegim ins canim saglikla gelsinler ins20+3 gittim canım 23 cm 370 gr. Dedi yaklaşık 25-30 dakika sürdü
Sen uğur hocaya ne zaman gidiceksin? Benim 5 ağustos randevum 1800 tl dedi ücret. İstanbul ankara’ya göre baya uygun ama herkes memnun.Yok ben samsundayım burada herkesin tavsiyesi Uğur Turhan, internette falanda sayısız güzel yorum var. Çevre illerden gelen de çokmuş. O zaman ortalama bir fiyatmış benimde özel klinik o yüzden bir tık fazla ama napalım
Karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsan kan şekerin hızlı inip çıktığı için acıkırsın. İnsilün salgılanır.Merhabalar
Hanımlar yemek yedikten hemen sonra (baya da doymuşken ) tekrardan açlık hissi başlıyor. Sanki hiç yemek yememiş gibiyim. Ve böyle içim şiş patlayacak gibi oluyorum. Benim gibi hisseden var mı? Neden olabilir sizce?
Protein yoğurt ve salata her öğününde karbondrattan fazla olursa bu sorunu yaşamazsın. Yani glisemik indeksi düşük besinler tüketmeliyiz ki kan şekeri hızlı yükselmesin ve hızlı acıkmayalım. Ekmekde her öğünde 1 dilim çavdar ya da tam buğday tercih edebilirsin. Benim aklıma gelenler bunlar.Merhabalar
Hanımlar yemek yedikten hemen sonra (baya da doymuşken ) tekrardan açlık hissi başlıyor. Sanki hiç yemek yememiş gibiyim. Ve böyle içim şiş patlayacak gibi oluyorum. Benim gibi hisseden var mı? Neden olabilir sizce?
16 ağustosta gideceğim bende, sanırım sen önceden almıştın randevuyu o yüzden fiyat farkı. Evet hiç kötü yorum görmedim, inşallah güzel sonuçlar alalım haber verirsin bana da doktor hakkında görüşlerini, bebişin sağlığını falanSen uğur hocaya ne zaman gidiceksin? Benim 5 ağustos randevum 1800 tl dedi ücret. İstanbul ankara’ya göre baya uygun ama herkes memnun.
İnşallah güzel sonuçlar alalım
Canım biraz zor oldu ama gösterdi onda da net değilYüzünü falan gösterdi mi ben çok heyecanlıyım şimdidenmaşallah bebişlere sağlıkla gelsinler
Dualarım seninle güzel haberlerle gel canıııımben de carsamba gidecegim ins canim saglikla gelsinler ins
Fiyat için aana farklı mı dediler ? Bana o esnada 1800 dediler ama güncelledilerss bence bendende güncel fiyatı alılar sonuçta daha muayene olmadım. Tabii hemen yazıcam buraya:)16 ağustosta gideceğim bende, sanırım sen önceden almıştın randevuyu o yüzden fiyat farkı. Evet hiç kötü yorum görmedim, inşallah güzel sonuçlar alalım haber verirsin bana da doktor hakkında görüşlerini, bebişin sağlığını falan
Eğer bebiş için arıyorsan doktorlar çok önermiyorlar canım bilgin olsun. Benim kızım alerjik astım doktoru kesinlikle önermiyo temiz hava sirkülasyonu en önemlisiymiş. Marka bilmiyorum ama bu bilgiyi vermek istedim.Kızlar merhaba, hava temizleyici önerebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?