- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.421
AhaDoktoruma söyleyemedim ki sezaryen demesin diye
Bana omega vermedi doktor ama bende kullanmak istiyorum çok sık balık yiyemiyorum çünkü solgar aklımdaydı senin bi entrynde okumuştum diye hatırladım doğruymuş teşekkür ederim
Yok durmadi. Tamir etmek yerine %40 indirim yapalim yenisini alin dediler ordan kapistikdyson urunun arkasinda mi durmadi ben de de supurgesi var ama musteri hizmetleri hrp ilgilendi
Yok kiz. Herseyini kullanioruz duzlestirici bozuldu servise yolladim yapmak yerine yenisini alin dediler yapamayiz dln ole birbirimize girdikNormalkız gaz veriyorum yoksa müneccim değilim çatınız bebeğin gelme şekli kilosu nerden bilem
Yaş kaç?
Gerçi yaş da annem 44 de beni normal doğurmuş.
Niye mahkemelik oldunuz kız?
Mahkemelik olunca üründen mi vazgeçtin ?
Yenisini mi vermediler?
Hakem heyetine başvurabilirsiniz garantisi devam eden ürünleriniz için kesin çözüm yolu hiç servislerle uğraşmayın tüketici olarak misli ile değişim, onarım, malın iadesi ile paranızı iade alma haklarınızı kullanabilirsiniz yenisini alın diye bir seçenek yok tüketici kanununda nasıl da işlerine geldiği gibi uyduruyorlarYok durmadi. Tamir etmek yerine %40 indirim yapalim yenisini alin dediler ordan kapistik
Yok kiz. Herseyini kullanioruz duzlestirici bozuldu servise yolladim yapmak yerine yenisini alin dediler yapamayiz dln ole birbirimize girdikbirdaha asla dyson almam malinin arkadinda degil
Tabi canim.. ztn sorun urunu tamir edicek parca tr de yok gelmesi zaman alir fln dediler. Ordan kapistik. Sen tamir et okey. AmaHakem heyetine başvurabilirsiniz garantisi devam eden ürünleriniz için kesin çözüm yolu hiç servislerle uğraşmayın tüketici olarak misli ile değişim, onarım, malın iadesi ile paranızı iade alma haklarınızı kullanabilirsiniz yenisini alın diye bir seçenek yok tüketici kanununda nasıl da işlerine geldiği gibi uyduruyorlar
Merhabalar biraz geç gördüm, evet Asiye Hanım, o zaman oda fiyatı içinde oluyor. Sigorta teminatı yetmeyecek gibi gözüküyor ama yettiği kadarını karşılayacakAsiye hanım mı doktorun?
Eee normal oda olursa sadece sezeryan fiyatı mı veriyorsun?
Senin sigorta mı karşılayacak doğumu?
Valla helal olsun 4200 nasıl sabırlıysa artıkYa benim ailem de maşallah hep normal doğum. Bir tek ablamın ikizler sezeryan.
Hatta bir büyük ablam 4.200 doğurmuş yeğenimi normal. Ama Belçika'da olduğu için sanırım büyük bebeği de doğurtmuşlar yani
Senin azmin de var doğurcan
Hahah gerçekten öyle, bana da çeyrek dönem olacak gibi geliyor hastane içime öyle bi kurt düşürdüEşime diyorum ki akşam yemekte dua edelimde hesapladığımız tarih 25 aralığı geçmesin doğum . 2024 yılına denk gelirsek beni bile rehin alır hastane
fiyatları düşünemiyorum artık diyorum. Her an ara zam + çeyrek dönem zammı bile gelebilir gibi hissediyorum
Ben de bugün yaptırdım. Çok şükür hiç bir etkisi olmadı bende. Çok geçmiş olsunEğer zorunlu değilse yaptırma, ben bugün çok kötü oldum sanki koronaymışım gibi
Teşekkür ederim, benim zor geçti bu son 4-5 gün bir de üşütmüşüm sürekli karnım ağrıyor bakalım geçecek inşallahBen de bugün yaptırdım. Çok şükür hiç bir etkisi olmadı bende. Çok geçmiş olsun
Amin insallah çok teşekkürler. Aynen oyle doktor çok önemli Allah hepimizi iyi insanlarla ve Doktorlarla karşılaştırsın. Sizin içinde insallahÇok üzüldüm, inşallah güzel haberlerle gelir yavrunuzDediğim gibi ben de gitmedim Hicran Hanım'a, yalnızca nette yazılanlar üzerine konuştum. İçinize sinen, güvenebildiğiniz bir doktor bulursunuz inşallah en kısa zamanda. Hamilelik zaten çoğumuz için zor bir süreç, bir de anlayışsız, hasta iletişimi sağlıklı olmayan doktorlara denk gelmek psikolojik olarak da yoruyor bizi. Her şey sizin için çok güzel olur inşallah.
Yaa kızlar benim varis ağrısı koluma mı vurdu anlamıyorum.
Kollarım ağrıyor ama aynı bacak varisindeki ağrıyla aynı yani.
Cinsiyeti kız mı senin? Bende ekşi ve tuzlu çok yiyordum kız dedi bana daha yine de soracam ayrintilidaBen yemek aşırı yiyorum bu aralar da aşerme yok hep ekşi çekiyor cnm
Hadi ya bende süpürgesini istiyordum hatta ablama da ben ısrar ettim kendine iki tane aldı hem Belçika'da ki evine hem TR dekine.Yok durmadi. Tamir etmek yerine %40 indirim yapalim yenisini alin dediler ordan kapistik
Yok kiz. Herseyini kullanioruz duzlestirici bozuldu servise yolladim yapmak yerine yenisini alin dediler yapamayiz dln ole birbirimize girdikbirdaha asla dyson almam malinin arkadinda degil
3700 hangi doktor için verdiler? Bahçelievler fiyatı mı?Hahah gerçekten öyle, bana da çeyrek dönem olacak gibi geliyor hastane içime öyle bi kurt düşürdübugün detaylı ultrasona 3700 küsür dediler dedimki pendik medipol böyle değilmiş cevap bile alamadım. Hayırlısı artık
Sen almadan cihazı merak etme 20. Haftadan sonra durmadan hissedeceksin :) ben ilk hamileliğimde 30 den sonra put pıt hissetmeye sonra birden bire güçlü güçlü vurmaya başlamıştı sende bir hafta sonraya bile kalmaz hissedersin sağlıcakla gelsinKızlar merhabalar, ben bebisimin hareketlerini hissetmiyorum henüz, ileride de hissedip o gün hic hissetmeyenler panik oluyor bunu da okuyorum, internette ısıya dayalı satılan ultrason cihazlarindan ziyade çok atraksiyona girmeden steteskop mu alsam diyorum, kalp atışını duyarim anksiyete tutunca hic kullanan oldu mu , 20.haftadan sonra duyuluyormus onunla
İnşallah bir sıkıntı olmaz sağlıcakla gelsin bebisler haber et sonucuKızlar günaydın, bugün detaylı ultrasonum var dualarınızı bekliyorum, inşallah hiçbir sıkıntı yoktur
Guzel haberlerle gel insallah canimKızlar günaydın, bugün detaylı ultrasonum var dualarınızı bekliyorum, inşallah hiçbir sıkıntı yoktur
Ya ben stetstkop aldimKızlar merhabalar, ben bebisimin hareketlerini hissetmiyorum henüz, ileride de hissedip o gün hic hissetmeyenler panik oluyor bunu da okuyorum, internette ısıya dayalı satılan ultrason cihazlarindan ziyade çok atraksiyona girmeden steteskop mu alsam diyorum, kalp atışını duyarim anksiyete tutunca hic kullanan oldu mu , 20.haftadan sonra duyuluyormus onunla
Ya dikey supurgeden asiri asiri memnunum elim ayagim ama philiphs aqua die bisey cikarmis. Duydugum gelmis gecmis en iyi dikey supurge diyolar.Hadi ya bende süpürgesini istiyordum hatta ablama da ben ısrar ettim kendine iki tane aldı hem Belçika'da ki evine hem TR dekine.
3700 hangi doktor için verdiler? Bahçelievler fiyatı mı?
Seni seni seni bir de stetoskop mu aldın senYa ben stetstkop aldimama daha beceremedim duymayi iceriden bi sesler gelio evet ama gumgum kalp atisi degil yani. Belki durdugu pozisyonla alakalidir ama genel sesleri duyunca da sakinlesip birakiorum 14. Haftada fln hissettim ilk ama suan cok daha az hissediyorum biliomusun ilginc. Baslarda cok daha sıktı.
Ya dikey supurgeden asiri asiri memnunum elim ayagim ama philiphs aqua die bisey cikarmis. Duydugum gelmis gecmis en iyi dikey supurge diyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?