2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bana omega vermedi doktor ama bende kullanmak istiyorum çok sık balık yiyemiyorum çünkü solgar aklımdaydı senin bi entrynde okumuştum diye hatırladım doğruymuş teşekkür ederim

dyson urunun arkasinda mi durmadi ben de de supurgesi var ama musteri hizmetleri hrp ilgilendi
Yok durmadi. Tamir etmek yerine %40 indirim yapalim yenisini alin dediler ordan kapistik
Yok kiz. Herseyini kullanioruz duzlestirici bozuldu servise yolladim yapmak yerine yenisini alin dediler yapamayiz dln ole birbirimize girdik birdaha asla dyson almam malinin arkadinda degil

Hakem heyetine başvurabilirsiniz garantisi devam eden ürünleriniz için kesin çözüm yolu hiç servislerle uğraşmayın tüketici olarak misli ile değişim, onarım, malın iadesi ile paranızı iade alma haklarınızı kullanabilirsiniz yenisini alın diye bir seçenek yok tüketici kanununda nasıl da işlerine geldiği gibi uyduruyorlar

Tabi canim.. ztn sorun urunu tamir edicek parca tr de yok gelmesi zaman alir fln dediler. Ordan kapistik. Sen tamir et okey. Ama
Yeni al nedemek… aynen oyle yaptk bizde… ab uyesi degiliz ya ondan bu rahatlik

Asiye hanım mı doktorun?
Eee normal oda olursa sadece sezeryan fiyatı mı veriyorsun?
Senin sigorta mı karşılayacak doğumu?
Merhabalar biraz geç gördüm, evet Asiye Hanım, o zaman oda fiyatı içinde oluyor. Sigorta teminatı yetmeyecek gibi gözüküyor ama yettiği kadarını karşılayacak

Valla helal olsun 4200 nasıl sabırlıysa artık maşallahh diyelim. İnşallah herkes gönlünden geçen doğum şekliyle, sağlıkla dünyaya getirir evladını.

Hahah gerçekten öyle, bana da çeyrek dönem olacak gibi geliyor hastane içime öyle bi kurt düşürdü bugün detaylı ultrasona 3700 küsür dediler dedimki pendik medipol böyle değilmiş cevap bile alamadım. Hayırlısı artık

Ben de bugün yaptırdım. Çok şükür hiç bir etkisi olmadı bende. Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim, benim zor geçti bu son 4-5 gün bir de üşütmüşüm sürekli karnım ağrıyor bakalım geçecek inşallah

Amin insallah çok teşekkürler. Aynen oyle doktor çok önemli Allah hepimizi iyi insanlarla ve Doktorlarla karşılaştırsın. Sizin içinde insallah

Yaa kızlar benim varis ağrısı koluma mı vurdu anlamıyorum.
Kollarım ağrıyor ama aynı bacak varisindeki ağrıyla aynı yani.

Canım bende varis yok ama iki hafta bacak ağrısı çektim, bilindik şeyler yaptım geçti diyemicem, sanki canı isteyince geçti, şimdi de bu hafta kabızlık başladı. Resmen her iki haftada bir yeni bir sorunu deneyimliyorum

Kızlar merhabalar, ben bebisimin hareketlerini hissetmiyorum henüz, ileride de hissedip o gün hic hissetmeyenler panik oluyor bunu da okuyorum, internette ısıya dayalı satılan ultrason cihazlarindan ziyade çok atraksiyona girmeden steteskop mu alsam diyorum, kalp atışını duyarim anksiyete tutunca hic kullanan oldu mu , 20.haftadan sonra duyuluyormus onunla

Hadi ya bende süpürgesini istiyordum hatta ablama da ben ısrar ettim kendine iki tane aldı hem Belçika'da ki evine hem TR dekine.
3700 hangi doktor için verdiler? Bahçelievler fiyatı mı?

Sen almadan cihazı merak etme 20. Haftadan sonra durmadan hissedeceksin :) ben ilk hamileliğimde 30 den sonra put pıt hissetmeye sonra birden bire güçlü güçlü vurmaya başlamıştı sende bir hafta sonraya bile kalmaz hissedersin sağlıcakla gelsin

Ya ben stetstkop aldim ama daha beceremedim duymayi iceriden bi sesler gelio evet ama gumgum kalp atisi degil yani. Belki durdugu pozisyonla alakalidir ama genel sesleri duyunca da sakinlesip birakiorum 14. Haftada fln hissettim ilk ama suan cok daha az hissediyorum biliomusun ilginc. Baslarda cok daha sıktı.
Hadi ya bende süpürgesini istiyordum hatta ablama da ben ısrar ettim kendine iki tane aldı hem Belçika'da ki evine hem TR dekine.

3700 hangi doktor için verdiler? Bahçelievler fiyatı mı?
Ya dikey supurgeden asiri asiri memnunum elim ayagim ama philiphs aqua die bisey cikarmis. Duydugum gelmis gecmis en iyi dikey supurge diyolar.

Seni seni seni bir de stetoskop mu aldın sen
Karya yı çok merak ediyorum nasıl bir kız olacak böyle titiz annesi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…