- 25 Kasım 2021
- 2.593
- 3.079
- 63
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.481
Değişik bir sevgi gerçektenCanım biraz zor oldu ama gösterdi onda da net değilsuratını yediğim bakıp bakıp duruyorum nasıl bir sevgi Allahım
Ben sordum hani o zaman fiyatta artış olur mu diye ne zaman randevu alırsanız o fiyat geçerli dediler sen ne zaman almıştın randevu ?Fiyat için aana farklı mı dediler ? Bana o esnada 1800 dediler ama güncelledilerss bence bendende güncel fiyatı alılar sonuçta daha muayene olmadım. Tabii hemen yazıcam buraya:)
Ben temmuzun başında almıştım sanırım. Ben sormadan direk kendileri söyledi ücreti.Ben sordum hani o zaman fiyatta artış olur mu diye ne zaman randevu alırsanız o fiyat geçerli dediler sen ne zaman almıştın randevu ?
O yüzdendir büyük ihtimalle çünkü bende 1 hafta falan önce aradığımda 2000 demişlerdi sürekli artıyor parayı ayırınca kenara hemen alayım dedimBen temmuzun başında almıştım sanırım. Ben sormadan direk kendileri söyledi ücreti.
Aleyküm selam canım maşallah ya bende çok sabırsızlanıyorum ayrıntılı ultrason için yüzünü gösterirse çok merak ediyorumSelamun aleyküm kızlar
bugün rutin kontrolüm vardi kendi doktorum da 19+3um (detayliyi 22 haftada öneriyor doktorum)
Hersey çok güzeldi bizim sipa 330 gr olmus 20 haftayla uyumluymus masallah
Yuzunu de gördük Allahim böyle birsey yok arkadaşlar nasıl güzel bir his eridik bittik hemen resmini çektik de eşim sagolsun güzel çekemedi heyecandanAllahim fındık kadar burnu vardı o yüzden burun kemigi kısa dediler heralde benim fındık burunluma babasının da burnu kocaman benimki de küçük sayılmaz kime çekti bu cocuk
Kabızlık için magnezyum yazdı idrar yaparken kasiklarimda agri oluyor dedim Monurol yazdı Aytül corbacioglunu tavsiye etti detaylı için yorumlarına da baktım gayet güzel 8 ağustosa randevu aldım ücret 1750 TL Şişli de muayenesi araştıranlar için. Hersey yolunda yani çok mutluyum rabbime şükürler olsun
Ay evet bana çok oluyor bu normalde hiç durmam ama şimdi az bişey yapsam nefesim tıkanıyorKızlar bazen istemsizce nefes nefese kalıyorum sizde de oluyor mu elimde olmadan bir de bakıyorum sanki koşmusum gibi oluyor
Canım bende öyleyim. Gaviscon içiyorum geçiyor ama sonra yemek yiyince bi daha oluyor maden suyu içiyorum bende çok sık ilaç içmeyeyim diye.Mide yanması baya arttı galviks şurup içiyorum anlık rahatlatıyor sabaha karşı kalkıp yine içiyorum. Reflü için ne kullanıyorsunuz acaba?
Protein ve yogurt ayni anda tuketilmemesi gerekiyor. Demir emilimini azaltiyor malum suan bize demir cok onemli. Et et urunu tuketilecegi zaman yogurt araogunlerde olmasi lazimProtein yoğurt ve salata her öğününde karbondrattan fazla olursa bu sorunu yaşamazsın. Yani glisemik indeksi düşük besinler tüketmeliyiz ki kan şekeri hızlı yükselmesin ve hızlı acıkmayalım. Ekmekde her öğünde 1 dilim çavdar ya da tam buğday tercih edebilirsin. Benim aklıma gelenler bunlar.
Xiaomi smart air prufier 4 kesinlikle onerimKızlar merhaba, hava temizleyici önerebilir misiniz?
Beyaz ekmek karbonhidrat cok tuketmeyin az ve sık yiyin azalirCanım bende öyleyim. Gaviscon içiyorum geçiyor ama sonra yemek yiyince bi daha oluyor maden suyu içiyorum bende çok sık ilaç içmeyeyim diye.
Ben de o doktora gidicem haftaya muayeneye de asiye uzuna gidiyorumMedipole Reyhan Has'a alıcam.2000 sendika indirimiyle bana 1600 e gelecek. Oğlumunkini de o yapmıştı.
Sen İstabul da mısın?
Hangi yakadasın?
Asiye hanımın muayenesi kaç lira olmuş?Ben de o doktora gidicem haftaya muayeneye de asiye uzuna gidiyorum
Ya nerdeyse hiç ekmek yemiyorum, makarna faln yiyorum ama oda çok değil benim önceden vardı o yüzden olabilirBeyaz ekmek karbonhidrat cok tuketmeyin az ve sık yiyin azalir
Sen Medicine mi gidiyorsun bağcılar medipol mü?Selamun aleyküm kızlar
bugün rutin kontrolüm vardi kendi doktorum da 19+3um (detayliyi 22 haftada öneriyor doktorum)
Hersey çok güzeldi bizim sipa 330 gr olmus 20 haftayla uyumluymus masallah
Yuzunu de gördük Allahim böyle birsey yok arkadaşlar nasıl güzel bir his eridik bittik hemen resmini çektik de eşim sagolsun güzel çekemedi heyecandanAllahim fındık kadar burnu vardı o yüzden burun kemigi kısa dediler heralde benim fındık burunluma babasının da burnu kocaman benimki de küçük sayılmaz kime çekti bu cocuk
Kabızlık için magnezyum yazdı idrar yaparken kasiklarimda agri oluyor dedim Monurol yazdı Aytül corbacioglunu tavsiye etti detaylı için yorumlarına da baktım gayet güzel 8 ağustosa randevu aldım ücret 1750 TL Şişli de muayenesi araştıranlar için. Hersey yolunda yani çok mutluyum rabbime şükürler olsun
Buna dair bir araştırma okumadım net bir şey söyleyemiyorum ama kendimi bildim bileli yoğurt ya da ayransız veya peynirsiz öğünüm yok en sevdiğimdir etlede her zaman tüketirim. Hiç anemi sorunu yaşamadım hatta bi ara fazla kanı vermek zorunda kalmıştım. Ama araştırmalara bakıp bende dikkat edeyim.Protein ve yogurt ayni anda tuketilmemesi gerekiyor. Demir emilimini azaltiyor malum suan bize demir cok onemli. Et et urunu tuketilecegi zaman yogurt araogunlerde olmasi lazim
Xiaomi smart air prufier 4 kesinlikle onerim
Fakir luminosa smart plus temizligi asiri kolay
Dyson prufier cool yani bana gore degmez. Bilip kullandiklarim bunlar
Canım ben de 21+0 da detaylı oldum 390 gr 24 cm ölçülmüştü :)Ay ben giriyorum sapasupada yuzuyorum doktora sormustum. 30-40dk kaliyorum suda. Havuzda cok az kisinin girdigi bi havuzumuz vsr ona guvenip giriyorumsıkıntı olmadi smdilik hic
Ama seneye bu zamanda 7-8 aylik olucaklar Allah nasip ederse en zor kisimlari insallah bitmis olucak beraber girebilicez
Kac gram cikti bebis? Bizim 390cikti doktor normal dedi ama bi darlanmadim degil
Bizim de 21+2 de ölçülecek bakalım ne olacakCanım ben de 21+0 da detaylı oldum 390 gr 24 cm ölçülmüştü :)
Benim de 19+5te 380 gr dı boyu söylemedi ama benim bi hafta önden gidiyormuş gelişimi ölçümlerde öyle dediCanım ben de 21+0 da detaylı oldum 390 gr 24 cm ölçülmüştü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?