2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay kizlar biraz once bikac sayfa mayis anneleri grubuna bi baktım da ufff insallah hayirlisiyla o gunlere geliriz. Agzimin suyu akti okurken
Kız bebeler 2 aylıktır gaz sancısı mancısı sıcakta pişik isilik sen neye özendin?
Denize mi girmişler.
40 çıkmış lohusa sendromu bitmiştir

Kız bebeler 2 aylıktır gaz sancısı mancısı sıcakta pişik isilik sen neye özendin?
Denize mi girmişler.
40 çıkmış lohusa sendromu bitmiştir
Hahaha evet bittim ölüyorum fln yazanlar var da olsun. Kilosu kac oldu boyu uzadimi bunlarla ugrasiyolar
Oo kizim biz sansliyiz kisin dogurup yaza denize sokmaya hazir hale gelmis olucak. Yazimiz kacmadi

Hahaha evet bittim ölüyorum fln yazanlar var da olsun. Kilosu kac oldu boyu uzadimi bunlarla ugrasiyolar
Oo kizim biz sansliyiz kisin dogurup yaza denize sokmaya hazir hale gelmis olucak. Yazimiz kacmadi
Benim dana da sonbaharda doğdu ya kış bebesi büyüttüm aralarında 2 ay olacak inşallah ekimdi buda aralık

Bencede şuan en şanslı gruptayız 40 çıktı çıkmadı derdi kalmadan ele geldiği zaman hop Deniz sefasi hem hamileliğin ağır dönemi yaz ortasına denk gelmedi en zor temmuz - ağustos son aylar olduğunda oluyormuş yani 7.-8. Ayda temmuza denk gelmek istemez insan şuan ben hergün 3-5dk denize girip serinliyorum ama cesaret edip uzun kalıp dakikalarca yüzmedim hiç havuzlarda girmeye cesaretim yok açıkçası ama bu halimize şükür valla

Kesinlikle kızımda eylülde doğum yaptım yazın en sıcak zamanlarında nefea alamadan ayaklarım balon gibi yürümeye çalışıyordum. Bu bebşler doğacak büyüyecek tam zamanında dısarda olacaklar

Ay ne güzel bugün denize girerken komşumuz 7-8 aylık bir kızı var onu yüzdürüyordu oy bacaklar boğum boğum bembeyaz yaaaaa darısı başımıza inşallah

İnşallah bir sıkıntı olmaz sağlıcakla gelsin bebisler haber et sonucu
Guzel haberlerle gel insallah canim
Hiçbir sıkıntı çıkmayacak inşallah
Merhaba teşekkür ediyorum kızlar çok şükür detaylı ultrasonumuz gayet güzel geçti bebiş gayet sağlıklıymış üzerimden nasıl bir yük kalktı anlatamam darısı gidecek olanların da başına güzel güzel haberlerle gelelim buralara inşallah

Ay ben giriyorum sapasupada yuzuyorum doktora sormustum. 30-40dk kaliyorum suda. Havuzda cok az kisinin girdigi bi havuzumuz vsr ona guvenip giriyorum sıkıntı olmadi smdilik hic
Ama seneye bu zamanda 7-8 aylik olucaklar Allah nasip ederse en zor kisimlari insallah bitmis olucak beraber girebilicez
Kac gram cikti bebis? Bizim 390cikti doktor normal dedi ama bi darlanmadim degil

Kızlar Uğur Turhandan detaylı randevusu aldım tavsiye üzerine çok iyi bir doktormuş tekil gebelik 2.200 dedi fiyat çok yüksek mi sizlerle kadara aldınız, ortalama bir fiyat mı? medical park aradım 2.300 ama ağustosa fiyat değişebilir dedi o yüzden almadım

Hiç darlanma canım ileriki haftalarda hızlı ve çok kilo alacaklar birdenbire :) zaten gayet de iyi çıkmış kilosu ileriki haftalarda 300 500 birden alacaklar

Canım 23cm 370 gr gayet normal gelişimi güzel dedi

Aşırı haklısın

kızımı doğurduğumda birebir aynı şeyleri yaşadım inan ama sonra bir baktım aaaa yapıyorum oluyor yani hersey yoluna giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…