- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.441
Hahaha titiz degil be deli dielim biz onaSeni seni seni bir de stetoskop mu aldın sen
Karya yı çok merak ediyorum nasıl bir kız olacak böyle titiz annesi var
Kız bebeler 2 aylıktır gaz sancısı mancısıAy kizlar biraz once bikac sayfa mayis anneleri grubuna bi baktım da ufff insallah hayirlisiyla o gunlere geliriz. Agzimin suyu akti okurken
Yaşasın delilikHahaha titiz degil be deli dielim biz onaben de merak ediyorum
Hahaha evet bittim ölüyorum fln yazanlar var da olsun. Kilosu kac oldu boyu uzadimi bunlarla ugrasiyolarKız bebeler 2 aylıktır gaz sancısı mancısısıcakta pişik isilik sen neye özendin?
Denize mi girmişler.
40 çıkmış lohusa sendromu bitmiştir
Benim dana da sonbaharda doğdu ya kış bebesi büyüttümHahaha evet bittim ölüyorum fln yazanlar var da olsun. Kilosu kac oldu boyu uzadimi bunlarla ugrasiyolar
Oo kizim biz sansliyiz kisin dogurup yaza denize sokmaya hazir hale gelmis olucak. Yazimiz kacmadi
Oy masallahBenim dana da sonbaharda doğdu ya kış bebesi büyüttümaralarında 2 ay olacak inşallah ekimdi buda aralık
O süpürgeyi bende duydum muhteşem diyorlar almak planlarımın arasındaHahaha titiz degil be deli dielim biz onaben de merak ediyorum
Hiçbir sıkıntı çıkmayacak inşallahKızlar günaydın, bugün detaylı ultrasonum var dualarınızı bekliyorum, inşallah hiçbir sıkıntı yoktur
Bencede şuan en şanslı gruptayız 40 çıktı çıkmadı derdi kalmadan ele geldiği zaman hop Deniz sefasi hem hamileliğin ağır dönemi yaz ortasına denk gelmedi en zor temmuz - ağustos son aylar olduğunda oluyormuş yani 7.-8. Ayda temmuza denk gelmek istemez insanHahaha evet bittim ölüyorum fln yazanlar var da olsun. Kilosu kac oldu boyu uzadimi bunlarla ugrasiyolar
Oo kizim biz sansliyiz kisin dogurup yaza denize sokmaya hazir hale gelmis olucak. Yazimiz kacmadi
Kesinlikle kızımda eylülde doğum yaptım yazın en sıcak zamanlarında nefea alamadan ayaklarım balon gibi yürümeye çalışıyordum. Bu bebşler doğacak büyüyecek tam zamanında dısarda olacaklarBencede şuan en şanslı gruptayız 40 çıktı çıkmadı derdi kalmadan ele geldiği zaman hop Deniz sefasi hem hamileliğin ağır dönemi yaz ortasına denk gelmedi en zor temmuz - ağustos son aylar olduğunda oluyormuş yani 7.-8. Ayda temmuza denk gelmek istemez insanşuan ben hergün 3-5dk denize girip serinliyorum ama cesaret edip uzun kalıp dakikalarca yüzmedim hiç havuzlarda girmeye cesaretim yok açıkçası ama bu halimize şükür valla
Ay ne güzel bugün denize girerken komşumuz 7-8 aylık bir kızı var onu yüzdürüyordu oy bacaklar boğum boğum bembeyaz yaaaaa darısı başımıza inşallahKesinlikle kızımda eylülde doğum yaptım yazın en sıcak zamanlarında nefea alamadan ayaklarım balon gibi yürümeye çalışıyordum. Bu bebşler doğacak büyüyecek tam zamanında dısarda olacaklar
İnşallah bir sıkıntı olmaz sağlıcakla gelsin bebisler haber et sonucu
Guzel haberlerle gel insallah canim
Merhaba teşekkür ediyorum kızlar çok şükür detaylı ultrasonumuz gayet güzel geçti bebiş gayet sağlıklıymışHiçbir sıkıntı çıkmayacak inşallah
Ay ben giriyorum sapasupada yuzuyorum doktora sormustum. 30-40dk kaliyorum suda. Havuzda cok az kisinin girdigi bi havuzumuz vsr ona guvenip giriyorumBencede şuan en şanslı gruptayız 40 çıktı çıkmadı derdi kalmadan ele geldiği zaman hop Deniz sefasi hem hamileliğin ağır dönemi yaz ortasına denk gelmedi en zor temmuz - ağustos son aylar olduğunda oluyormuş yani 7.-8. Ayda temmuza denk gelmek istemez insanşuan ben hergün 3-5dk denize girip serinliyorum ama cesaret edip uzun kalıp dakikalarca yüzmedim hiç havuzlarda girmeye cesaretim yok açıkçası ama bu halimize şükür valla
Kac gram cikti bebis? Bizim 390cikti doktor normal dedi ama bi darlanmadim degilMerhaba teşekkür ediyorum kızlar çok şükür detaylı ultrasonumuz gayet güzel geçti bebiş gayet sağlıklıymışüzerimden nasıl bir yük kalktı anlatamam darısı gidecek olanların da başına güzel güzel haberlerle gelelim buralara inşallah
Hiç darlanma canım ileriki haftalarda hızlı ve çok kilo alacaklar birdenbire :) zaten gayet de iyi çıkmış kilosu ileriki haftalarda 300 500 birden alacaklarAy ben giriyorum sapasupada yuzuyorum doktora sormustum. 30-40dk kaliyorum suda. Havuzda cok az kisinin girdigi bi havuzumuz vsr ona guvenip giriyorumsıkıntı olmadi smdilik hic
Ama seneye bu zamanda 7-8 aylik olucaklar Allah nasip ederse en zor kisimlari insallah bitmis olucak beraber girebilicez
Kac gram cikti bebis? Bizim 390cikti doktor normal dedi ama bi darlanmadim degil
Canım 23cm 370 gr gayet normal gelişimi güzel dediAy ben giriyorum sapasupada yuzuyorum doktora sormustum. 30-40dk kaliyorum suda. Havuzda cok az kisinin girdigi bi havuzumuz vsr ona guvenip giriyorumsıkıntı olmadi smdilik hic
Ama seneye bu zamanda 7-8 aylik olucaklar Allah nasip ederse en zor kisimlari insallah bitmis olucak beraber girebilicez
Kac gram cikti bebis? Bizim 390cikti doktor normal dedi ama bi darlanmadim degil
Aşırı haklısınVajinal yolla doğan bebeklerin vücutları bu yolla ilk bakterilerle karşılaşıyorlar ve doğum esnasında vücut bu baktarileri yenmeyi öğreniyor. Normal yolla doğan bebeklerin sezeryanla doğan bebeklere göre astım, bronsit, alerji vb ihtimalleri %20 daha az oluyorbenim arkadaşım normal doğum yapmayi çok istedi ama açılması olmadı 40+2 falan oldu doktor dışkısını yiyebilir sezeryana alalım dedi o şekilde sezeryan oldu. Başka arkadaşımın her şeyi normal doğum için çok elverişliudi ben korkuyorum yapamam dedi sezeryan oldu başka bir arkadaşımind suyu bebeği 8 aylikken patladı zorunlu sezeryan oldu komşumuzda sezeryan istedi planlandı bebek bir gün önceden doğdu hastaneye gittiklerinde bebeğin çok aşağıya indiğini söylediler normal doğum yaptı. O kadar plan yapılıyoruz ama bebisler istedikleri gibi geliyorlar
Yaz banaDoğuma girmeden seninle konuşsam hemencecik doğurur çıkarımçok teşekkür ederim valla yaparız tabii
kızımı doğurduğumda birebir aynı şeyleri yaşadım inan ama sonra bir baktım aaaa yapıyorum oluyor yani hersey yoluna giriyor.Kızlar ben bazen acaba bu bebeğin sorumluluğunu alabilecek miyim acaba iyi bir anne olabilecek miyim acaba doğunca zorlanacak miyim vb bir sürü şey geçiyor kafamdan bu konu da tek miyim ikinci gebeliği olan anneler bu durumu ilkte yaşadınız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?