2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hadi gözünaydın canım bende En çok sırt üstü uzanınca veya bebiş sağda ise sağa doğru yatınca hissettiriyor kendini :)

Dogru gercekten. Arastirdikca goruyoruz. Halbuki annelerimiz hamileyken gayet de yemistir bu dediklerimizi

Bol bol su içen birisiyim . Hamilelikte bebek mesaneye baskı yaptığı için böyle enfeksiyonlar olabiliyormuş. Hastanede serum yedim. Antibiyotik ile tek kullanımlık enfeksiyon sökücü verdi doktor. Allah korudu belki de bebeğimi. İlerleme olduğu için bebeği kaybetmeye kadar gidiyormuş zaten sürekli doktor sordu kanama var mı, suyun geldi mi diye . Bebeğimin dün hareketleri ağrı yapıyordu ama şimdi iyiyiz biraz daha sakinleşti bebeğim. Allah kimseyi böyle bir ağrı ve acıyla sınamasın. Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun

Canım ben denizde de durdum onbes dakika yarım saat kadar hareket edip geri çıktım. Geri girdim. Tatil bitince de çok temiz bir havuzumuz var oraya düzenli gittim zaten yorgunluk seviyeme göre en fazla yarım saat yuzebiliyorum ama cok iyi geliyor yuzmek bütün vücut ağrılarımi aldı cok rahat uyutuyor beni, aklinda olan varsa tavsiye ederim
Canım detaylı ultrasonda nelere bakıyor ekstra soracagimiz bir sey var mi duyunca şaşırdığın felan
Ben Ankara'da klinigimin anlaştığı bir doktora yaptiricam 1600 dediler 16 ağustosta yapılacak

Hayır kuzum doktor anlata anlata gitti bütün organlarını o yüzden ekstra bir şey sormadım :) heyecandan kalbim ağzımdaydı en son kalkarken gayet sağlıklı dedi hiçbir şey de sormak aklıma gelmedi

Çok ama çok geçmiş olsun sanada bebeğine de şuan iyi olmanız harika
Teşekkür ederim canım cevabın için İzmirde doktorların detaylı fiyatları 1.800-2.500 arasıydı benim bulduğum doktor 2.200 dedi bilginiz olsun

Benimkide buna benzerdi hergün oluyor ama çok hafif atış gibi bende 18 haftalık tım biz erken mi hissettik acaba 22 de bile hissetmiyenler varmış

Benimkide buna benzerdi hergün oluyor ama çok hafif atış gibi bende 18 haftalık tım biz erken mi hissettik acaba 22 de bile hissetmiyenler varmış
Pıt pıt atış arka arkaya belki 5-6 tane oldu dmaar atar gibi zaten 10 saniye anca sürdü sonra durdu ben çok takmıştım kafaya burda herkes yazıyı 16 da hissettim 17 de hissettim dedim bende bı problem var heralde artık kendime sinirlenmeye başladım iyice kafaya taktım herhalde çocuğum da dedi ki üzmeyeyim annemi burada olduğumu hissettireyim ben çok araştırma yaptım da karının kalınlığı et kalınlığı ile alakalı olabiliyormuş yani etin kalınsa sertse daha geç hissedebiliyormuşsun vallahi inşallah bekleyen herkes en kısa zamanda hisseder çünkü beklemek çok sıkıcı

Evet kas yapısına falan bağlı benim etimde çok yumuşaktır çok zayfımda ondan erken hissettim heralde ama bu iyi bişey değil sanırım etim gevşel

Kızlar ben bir şey sormak istiyorum cevaplarsanız çook sevinirim ilişkide korunmak gerekiyor mu biliyor musunuz? Bir yerde korunulmalı diğer yerde sıkıntı olmaz yazıyor biraz kafam karıştı

Kızlar ben bir şey sormak istiyorum cevaplarsanız çook sevinirim ilişkide korunmak gerekiyor mu biliyor musunuz? Bir yerde korunulmalı diğer yerde sıkıntı olmaz yazıyor biraz kafam karıştı
Bursa daha önce yazdı ya arkadaşlar sperm içeri girmesi sıkıntı diye tabiki korunacaksınız.

Kızlar varis ağrısını bonevit yaptı galiba.
İki gündür bonevit içmiyorum ağrı geçti.
Bakıcam artık.
Yarın filan tekrar içicem tekrar ağrır ise ondan olma ihtimali yüksek demek.

Enfeksiyon açısından korunmak gerekiyor. Şuan enfeksiyona çok müsait olduğumuz için en güvenlisi korunmak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…