- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.561
Canım güzel haberlerle gel inşallah yaz buraya da hemen çıkıncaSaat 11 de detaylı ultrasonum var dualarınızi bekliyorum
İnşallah çok iyi geçer sağlıklı bir şekilde görürsün bebişini haberlerini bekliyoruzSaat 11 de detaylı ultrasonum var dualarınızi bekliyorum
Saat 11 de detaylı ultrasonum var dualarınızi bekliyorum
Ben nefes alır gibi sodayla yaşıyorum yaaAynen oyle bir arkadaşında dediği gibi aklımda kalacağına midemde kalsin arada kaçamak yapmak gerekiyor
Ayy deme zaten onu deme bisey yemeye korkar oldum ne yesem midem yanıyordoktor gaviscon verdi ama tadı biraz kötü ve ilaç içmekten nefret ediyorum yemekten sonra midem yanınca yarım bardak süt içiyorum hemen olmasa da bir süre sonra kesiyor yanmayı aklınız da bulunsun
Kasığında da ağrı var mı? Üşütmüş olabilirsin belki. Bende üstüm açık yatınca sağ kasığım bacağım ağrıyoKızlar benim de sağ kalça kemiğim ağrıyor bi kaç gündir acaip. Yani kilo aldığım için mi acaba yürürken filan çok ağrı yapıyor.
İnşallah canım teşekkür ederimCanım güzel haberlerle gel inşallah yaz buraya da hemen çıkınca
İnşallah canımİnşallah çok iyi geçer sağlıklı bir şekilde görürsün bebişini haberlerini bekliyoruz
Hadi hayırlısıyla atlat inşallahSaat 11 de detaylı ultrasonum var dualarınızi bekliyorum
Beklemek gerçekten çok zor oluyor insanin Sabrı gelmiyor aklına bin tane şey geliyorhayırlı sonuçlar olsun inşaallah. benimde bu cuma günler geçmiyor
Kan ilacını uyumadan hemen önce iç o zaman ağrı yapmıyorBen nefes alır gibi sodayla yaşıyorum yaaen iyi toparlıyo midemi şimdilik. Kan ilacıda çok dokunuyo oda mide yanmasına sebep oluyor korkudan bazen içiyorum bazen içmiyorum onuda
Ekole gidiyorum ben Gürsoy Hocadan aldım 1500 dediler ama takipli hasta olduğum için olabilir tabiiÇok ama çok geçmiş olsun sanada bebeğine de şuan iyi olmanız harika
Teşekkür ederim canım cevabın için İzmirde doktorların detaylı fiyatları 1.800-2.500 arasıydı benim bulduğum doktor 2.200 dedi bilginiz olsun
Beklemek gerçekten çok zor oluyor insanin Sabrı gelmiyor aklına bin tane şey geliyor
Hayırlı haberlerini bekliyoruzSaat 11 de detaylı ultrasonum var dualarınızi bekliyorum
Ne güzelKızlar 18+2 yim.
Sabah oğlumun hareketiyle uyandım.
Sırt üstü yatarken karnımın tam ortasında bir hareketlilik oldu .
Ara ara daha önceden de hisler geliyordu ama bu çok barizdi.
bende 18+1Kızlar 18+2 yim.
Sabah oğlumun hareketiyle uyandım.
Sırt üstü yatarken karnımın tam ortasında bir hareketlilik oldu .
Ara ara daha önceden de hisler geliyordu ama bu çok barizdi.
Rahim büyüdüğü için siyatik sinire baskı yapıyormuş onun için oluyor o ağrılar bende çekiyorum bayadir yataktan kalkarken fazla oturup kalkarken fazla yürüyüş yapınca hepsinde oluyorKızlar benim de sağ kalça kemiğim ağrıyor bi kaç gündir acaip. Yani kilo aldığım için mi acaba yürürken filan çok ağrı yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?