2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben nefes alır gibi sodayla yaşıyorum yaa en iyi toparlıyo midemi şimdilik. Kan ilacıda çok dokunuyo oda mide yanmasına sebep oluyor korkudan bazen içiyorum bazen içmiyorum onuda

Kızlar benim de sağ kalça kemiğim ağrıyor bi kaç gündir acaip. Yani kilo aldığım için mi acaba yürürken filan çok ağrı yapıyor.
Kasığında da ağrı var mı? Üşütmüş olabilirsin belki. Bende üstüm açık yatınca sağ kasığım bacağım ağrıyo

Ben nefes alır gibi sodayla yaşıyorum yaa en iyi toparlıyo midemi şimdilik. Kan ilacıda çok dokunuyo oda mide yanmasına sebep oluyor korkudan bazen içiyorum bazen içmiyorum onuda
Kan ilacını uyumadan hemen önce iç o zaman ağrı yapmıyor

Ekole gidiyorum ben Gürsoy Hocadan aldım 1500 dediler ama takipli hasta olduğum için olabilir tabii

Kızlar 18+2 yim.
Sabah oğlumun hareketiyle uyandım.
Sırt üstü yatarken karnımın tam ortasında bir hareketlilik oldu .
Ara ara daha önceden de hisler geliyordu ama bu çok barizdi.
bende 18+1
Benim kız arada bi tıklayıp kaçıyor. Çok güzel bir duygu

Kızlar benim de sağ kalça kemiğim ağrıyor bi kaç gündir acaip. Yani kilo aldığım için mi acaba yürürken filan çok ağrı yapıyor.
Rahim büyüdüğü için siyatik sinire baskı yapıyormuş onun için oluyor o ağrılar bende çekiyorum bayadir yataktan kalkarken fazla oturup kalkarken fazla yürüyüş yapınca hepsinde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…