- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.541
Bende sanırım 3 veya 4 kez yedim sucuk ince ince doğruyorum çok az yiyorum iyice pişiriyorum. Amaç nefsim körelsin açıkçası zaten bir çok gıdayı tüketemiyoruz yazında insanın canı herşeyi istemiyor napalımDaha bu sabah yedim valla millet neler neler yiyor sucuk dan ne olacaktabi yüzde yüz dana ve güvenilir marka olsun
Herkeste bir hafta iki hafta değişiyor ben e mesela Benim ilk gebeliğim olmasına rağmen 16 da hissettim ama çok güçsüzdü baloncuk gibi kanat deymesi gibi çok zor anlaşılan birşeydi günde 1 veya 2 defaydı ama sonra bebek güçlendikçe sizinde dinlenme fırsatı bulduğunuz anlarda belirgin hissediliyor. Mesela şuan 22. Haftada baya eşimde hissediyor ve hareketler daha şiddetli daha uzun süreli oluyorBenimkide buna benzerdi hergün oluyor ama çok hafif atış gibi bende 18 haftalık tım biz erken mi hissettik acaba 22 de bile hissetmiyenler varmış
Tek korkum mide yanması yaa az az bende yiyorum herşeydenDaha bu sabah yedim valla millet neler neler yiyor sucuk dan ne olacaktabi yüzde yüz dana ve güvenilir marka olsun
Gebeliğin ilk ayları en büyük sorunum miğde yanması reflü miğde asiti olmuştu. Normalde hiç böyle bir sağlık sorunum yoktur aslındaTek korkum mide yanması yaa az az bende yiyorum herşeyden
Aynı sekilde bende gebeligimi öğrendiğimden beri üç ay boyunca mide yanması ekşimesi yaşadım ama öyle böyle değil beynime vuruyordu resmen hiç bir şey yiyemiyorum su bile içemedim sadece salatalık yeşil erik Malta eriği karpuz iyi geldi su ihtiyacını karpuzla geçirdim doktor dördüncü ayda geçer dediGebeliğin ilk ayları en büyük sorunum miğde yanması reflü miğde asiti olmuştu. Normalde hiç böyle bir sağlık sorunum yoktur aslındasonra geçti bir iki aydır normaldim iki gündür tekrar geri gelmeye başladı ve Allah düşmanıma vermesin gerçekten inşallah hiç yaşamazsınız
Aksine iyi bişeymiş çatlak olma oranı azalıyormuşEvet kas yapısına falan bağlı benim etimde çok yumuşaktır çok zayfımda ondan erken hissettim heralde ama bu iyi bişey değil sanırım etim gevşel
20.haftadan sonra genel olarak herkeste başlıyo yaa ara ara benimde oldu ama artık biraz daha düzenli olmaya başladı mide yanmalarıGebeliğin ilk ayları en büyük sorunum miğde yanması reflü miğde asiti olmuştu. Normalde hiç böyle bir sağlık sorunum yoktur aslındasonra geçti bir iki aydır normaldim iki gündür tekrar geri gelmeye başladı ve Allah düşmanıma vermesin gerçekten inşallah hiç yaşamazsınız
Çok teşekkür ederim. Bende İzmirdeyim Ekolde ayrıntılı için 1600 mü ne verdim. Ama Alsancak MR a da bakabilirsiniz şu an fiyatları ne bilmiyorum zam gelmeden önce 1300 dü temmuz öncesi onlar hem usb de veriyor diyr biliyorum bebeğim içinde resimleri de oluyor baktığı yerlerinÇok ama çok geçmiş olsun sanada bebeğine de şuan iyi olmanız harika
Teşekkür ederim canım cevabın için İzmirde doktorların detaylı fiyatları 1.800-2.500 arasıydı benim bulduğum doktor 2.200 dedi bilginiz olsun
ilk hamileliğimde ağustosta doğum yaptım ne çektiğimi allah bilirBencede şuan en şanslı gruptayız 40 çıktı çıkmadı derdi kalmadan ele geldiği zaman hop Deniz sefasi hem hamileliğin ağır dönemi yaz ortasına denk gelmedi en zor temmuz - ağustos son aylar olduğunda oluyormuş yani 7.-8. Ayda temmuza denk gelmek istemez insanşuan ben hergün 3-5dk denize girip serinliyorum ama cesaret edip uzun kalıp dakikalarca yüzmedim hiç havuzlarda girmeye cesaretim yok açıkçası ama bu halimize şükür valla
ara ara oluyor bende deKızlar bazen istemsizce nefes nefese kalıyorum sizde de oluyor mu elimde olmadan bir de bakıyorum sanki koşmusum gibi oluyor
Bende de aynı ya biraz da sıcaktan hepten fena dün gece sırt üstü yatmışım nefessiz kaldımda uyandım değişik bi dönemara ara oluyor bende de
Aynen oyle bir arkadaşında dediği gibi aklımda kalacağına midemde kalsin arada kaçamak yapmak gerekiyorBende sanırım 3 veya 4 kez yedim sucuk ince ince doğruyorum çok az yiyorum iyice pişiriyorum. Amaç nefsim körelsin açıkçası zaten bir çok gıdayı tüketemiyoruz yazında insanın canı herşeyi istemiyor napalım
Ayy deme zaten onu deme bisey yemeye korkar oldum ne yesem midem yanıyorTek korkum mide yanması yaa az az bende yiyorum herşeyden
Kızlar ben bir şey sormak istiyorum cevaplarsanız çook sevinirimilişkide korunmak gerekiyor mu biliyor musunuz? Bir yerde korunulmalı diğer yerde sıkıntı olmaz yazıyor biraz kafam karıştı
pednik medipol 1300'de 2500'e çıkardı fiyatlaını.Hahah gerçekten öyle, bana da çeyrek dönem olacak gibi geliyor hastane içime öyle bi kurt düşürdübugün detaylı ultrasona 3700 küsür dediler dedimki pendik medipol böyle değilmiş cevap bile alamadım. Hayırlısı artık
Evet oluyor canım vücudun denge merkezi değiştikçe yük ayaklara biniyorGünaydın kızlar bir şey soracağım benimle aynı şeyi yaşayan var mı sabahları uyandığımda ayaklarımın altının çok acıdığını hissediyorum yürürken hani kınaya gidersin çok fazla oynarsın topuklu da bir sonraki gün ayakların çok ağrır ya aynen öyle bir ağrı yaşayan var mı belli bir süre sonra geçiyor ama sabah ilk uyandığın zaman oluyor
Günaydın kızlar bir şey soracağım benimle aynı şeyi yaşayan var mı sabahları uyandığımda ayaklarımın altının çok acıdığını hissediyorum yürürken hani kınaya gidersin çok fazla oynarsın topuklu da bir sonraki gün ayakların çok ağrır ya aynen öyle bir ağrı yaşayan var mı belli bir süre sonra geçiyor ama sabah ilk uyandığın zaman oluyor
Hadi ya bende gün içinde olmuyor bı tek sabah yataktan kalkinca oluyor yürüdükce gidiyor yavaş yavaşbenimde oluyor canım. gün içinde de bazen üstüne basamayacak kadar acıyor
Mide yanması için gaviscon dan ziyade gaviscon Duo öneririm ikisi arasında dağlar kadar fark var gaviscon Duo alınca 2 3 dakika sonra sanki ateşin üstüne su dökülüyor gibi oluyorAynen oyle bir arkadaşında dediği gibi aklımda kalacağına midemde kalsin arada kaçamak yapmak gerekiyor
Ayy deme zaten onu deme bisey yemeye korkar oldum ne yesem midem yanıyordoktor gaviscon verdi ama tadı biraz kötü ve ilaç içmekten nefret ediyorum yemekten sonra midem yanınca yarım bardak süt içiyorum hemen olmasa da bir süre sonra kesiyor yanmayı aklınız da bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?