2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Daha bu sabah yedim valla millet neler neler yiyor sucuk dan ne olacak tabi yüzde yüz dana ve güvenilir marka olsun
Bende sanırım 3 veya 4 kez yedim sucuk ince ince doğruyorum çok az yiyorum iyice pişiriyorum. Amaç nefsim körelsin açıkçası zaten bir çok gıdayı tüketemiyoruz yazında insanın canı herşeyi istemiyor napalım

Benimkide buna benzerdi hergün oluyor ama çok hafif atış gibi bende 18 haftalık tım biz erken mi hissettik acaba 22 de bile hissetmiyenler varmış
Herkeste bir hafta iki hafta değişiyor ben e mesela Benim ilk gebeliğim olmasına rağmen 16 da hissettim ama çok güçsüzdü baloncuk gibi kanat deymesi gibi çok zor anlaşılan birşeydi günde 1 veya 2 defaydı ama sonra bebek güçlendikçe sizinde dinlenme fırsatı bulduğunuz anlarda belirgin hissediliyor. Mesela şuan 22. Haftada baya eşimde hissediyor ve hareketler daha şiddetli daha uzun süreli oluyor

Tek korkum mide yanması yaa az az bende yiyorum herşeyden
Gebeliğin ilk ayları en büyük sorunum miğde yanması reflü miğde asiti olmuştu. Normalde hiç böyle bir sağlık sorunum yoktur aslında sonra geçti bir iki aydır normaldim iki gündür tekrar geri gelmeye başladı ve Allah düşmanıma vermesin gerçekten inşallah hiç yaşamazsınız

Aynı sekilde bende gebeligimi öğrendiğimden beri üç ay boyunca mide yanması ekşimesi yaşadım ama öyle böyle değil beynime vuruyordu resmen hiç bir şey yiyemiyorum su bile içemedim sadece salatalık yeşil erik Malta eriği karpuz iyi geldi su ihtiyacını karpuzla geçirdim doktor dördüncü ayda geçer dedi

Evet kas yapısına falan bağlı benim etimde çok yumuşaktır çok zayfımda ondan erken hissettim heralde ama bu iyi bişey değil sanırım etim gevşel
Aksine iyi bişeymiş çatlak olma oranı azalıyormuş benim de aynı şekilde etim yumuşaktır doktorum çatlağın olmaz sevin demişti

20.haftadan sonra genel olarak herkeste başlıyo yaa ara ara benimde oldu ama artık biraz daha düzenli olmaya başladı mide yanmaları

Çok teşekkür ederim. Bende İzmirdeyim Ekolde ayrıntılı için 1600 mü ne verdim. Ama Alsancak MR a da bakabilirsiniz şu an fiyatları ne bilmiyorum zam gelmeden önce 1300 dü temmuz öncesi onlar hem usb de veriyor diyr biliyorum bebeğim içinde resimleri de oluyor baktığı yerlerin

ilk hamileliğimde ağustosta doğum yaptım ne çektiğimi allah bilir

Kızlar selam
Bu sıcaklarda balık yiyebiliyor musunuz ya da kırmızı et
Ben çok tiksiniyorum bu sıcakta ve ağır geliyor yiyemiyorum.

Aynen oyle bir arkadaşında dediği gibi aklımda kalacağına midemde kalsin arada kaçamak yapmak gerekiyor
Tek korkum mide yanması yaa az az bende yiyorum herşeyden
Ayy deme zaten onu deme bisey yemeye korkar oldum ne yesem midem yanıyor doktor gaviscon verdi ama tadı biraz kötü ve ilaç içmekten nefret ediyorum yemekten sonra midem yanınca yarım bardak süt içiyorum hemen olmasa da bir süre sonra kesiyor yanmayı aklınız da bulunsun

Kızlar ben bir şey sormak istiyorum cevaplarsanız çook sevinirim ilişkide korunmak gerekiyor mu biliyor musunuz? Bir yerde korunulmalı diğer yerde sıkıntı olmaz yazıyor biraz kafam karıştı

canım korunmayı önerdi benim doktor. sperm rahim ağzını inceltiyor doğumu tetikliyor dedi, normal doğum isteyene deriz son zamanlarda korunmasız ilişki diye dedi.

Günaydın kızlar bir şey soracağım benimle aynı şeyi yaşayan var mı sabahları uyandığımda ayaklarımın altının çok acıdığını hissediyorum yürürken hani kınaya gidersin çok fazla oynarsın topuklu da bir sonraki gün ayakların çok ağrır ya aynen öyle bir ağrı yaşayan var mı belli bir süre sonra geçiyor ama sabah ilk uyandığın zaman oluyor

pednik medipol 1300'de 2500'e çıkardı fiyatlaını.
Ben emsey hostipal'de 1800 e anlaştım şimdi.Ayrntılı için

Evet oluyor canım vücudun denge merkezi değiştikçe yük ayaklara biniyor

benimde oluyor canım. gün içinde de bazen üstüne basamayacak kadar acıyor

Mide yanması için gaviscon dan ziyade gaviscon Duo öneririm ikisi arasında dağlar kadar fark var gaviscon Duo alınca 2 3 dakika sonra sanki ateşin üstüne su dökülüyor gibi oluyor şurubun tadı konusunda çok haklısın o kadar midem bulanıyor ki içene kadar tek başıma içemiyorum küçük çocuk gibi elimde şurup kaşık annemin eşimin peşinde oluyorum bana icirin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…