2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar benim de sağ kalça kemiğim ağrıyor bi kaç gündir acaip. Yani kilo aldığım için mi acaba yürürken filan çok ağrı yapıyor.
Canim 2 hafta once bende de oldu 2-3 gun surdu. Tuvalete bile gidemeyecek duruma gelmistim hatta. Ben cok fazla sut urunu tuketemiyorum alerjimden dolayi. Kalsiyum eksikliginin yapmis olabilecegini dusundum. Maden suyu iciyorum o gunden beri duzenli, biraz da yogurt yemeye calisiyorum. Duzeldi cok sukur

Kızlar 19+6dayım 16dan beri pıt pıt seğirme şeklinde ara ara hissediyorum her gün olmaya başladı ama bi kere falan oluyo bu normal mi
Bir iki haftaya hiç durmayacak hep hareketli olacak şimdi normal hiç hareket hissetmeden de normal çok güçlü değiller iki haftaya daha çok ve net hissedecegiz

Bennnn sürekli bunu sorguluyorum çok mı yoruldum diye ama oda yok neden oluyor ki acaba

Günaydın kızlar, bir kaç gündür hareketlerini daha az hissediyorum normal mi sizce? Biraz da fazla ayakta kaldım acaba hissetmedim mi

Günaydın kızlar, bir kaç gündür hareketlerini daha az hissediyorum normal mi sizce? Biraz da fazla ayakta kaldım acaba hissetmedim mi
Canım merhaba, normal. Bende bazı günler çok hissediyorum bazen 3 gün çok çok az hissettiğim oluyor sonra normale dönüyor sebebini bilemiyorum ama bende yaşıyorum bunu

Kızlar ben bir şey sormak istiyorum cevaplarsanız çook sevinirim ilişkide korunmak gerekiyor mu biliyor musunuz? Bir yerde korunulmalı diğer yerde sıkıntı olmaz yazıyor biraz kafam karıştı
Buradan öğrendim bende korunmak gerekiyormuş İnternette de okudum biraz oda aynı şeyi tavsiye ediyor o günden beri dikkat ediyoruz bizde arkadaşlar uyarınca.

kac kilo olmus canim boyu vs benimde haftaya carsamba 21. hafta detayli var
Ben devlete gidiyorum detaylı ultrasona girmek istemiyorum canım boy kilo söylemedi canım gelişimi güzel dedi kaşar peyniri süt sade soda muz ceviz badem tüket kilo aldırır bebeğe dedi

Olmaz olmaz 3. Kız olur iki den sonra degişiyor öyle düşün öyle olsun inşallah bak mutluanne2779 iki kızdan sonra ogluşu olacak bende öyle hissediyorum
Evet çok istedim Allah'tan aslında evladın kızı oğlu yok eşimin ailesi baskıladı Allah'ın izniyle oldu rabbim nasip etsin tüm isteyenlere

Kızlar ben geldim ve şok oldum 5 aydır oğlum diye sevdiğim bebeğim kızmış çok şükür hiçbir sorunu yok 56 cm 3.500 kg civarı doğar dedi. Uzun boylu olacak bacak boyu uzun dedi 20+5 teyiz 29 cm 440 gram dedi bebeğin sola toplanmasını sordum kafası orada hiçbir sorun olmaz dedi üzerimden yük kalktı darısı bekleyen herkesin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…