- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #14.581
Canim 2 hafta once bende de oldu 2-3 gun surdu. Tuvalete bile gidemeyecek duruma gelmistim hatta. Ben cok fazla sut urunu tuketemiyorum alerjimden dolayi. Kalsiyum eksikliginin yapmis olabilecegini dusundum. Maden suyu iciyorum o gunden beri duzenli, biraz da yogurt yemeye calisiyorum. Duzeldi cok sukurKızlar benim de sağ kalça kemiğim ağrıyor bi kaç gündir acaip. Yani kilo aldığım için mi acaba yürürken filan çok ağrı yapıyor.
Ben iciyorum canim. Doktoruma sormadim ama arastirdigim kadariyla bir zarari yok. Icinde bolca mineral var. Agrilarimi gecirdiKızlar günde bir sade maden suyu içebilir miyiz?
Bir iki haftaya hiç durmayacak hep hareketli olacak şimdi normal hiç hareket hissetmeden de normal çok güçlü değiller iki haftaya daha çok ve net hissedecegizKızlar 19+6dayım 16dan beri pıt pıt seğirme şeklinde ara ara hissediyorum her gün olmaya başladı ama bi kere falan oluyo bu normal mi
Bana doktorum magnezyum ilacı vermeden önce maden suyu iç günde bir kez dedi şimdi magnezyum kullanıyorum içmedim o yüzden ama zararı yok faydası varKızlar günde bir sade maden suyu içebilir miyiz?
Bennnn sürekli bunu sorguluyorum çok mı yoruldum diye ama oda yok neden oluyor ki acabaGünaydın kızlar bir şey soracağım benimle aynı şeyi yaşayan var mı sabahları uyandığımda ayaklarımın altının çok acıdığını hissediyorum yürürken hani kınaya gidersin çok fazla oynarsın topuklu da bir sonraki gün ayakların çok ağrır ya aynen öyle bir ağrı yaşayan var mı belli bir süre sonra geçiyor ama sabah ilk uyandığın zaman oluyor
Bennnn sürekli bunu sorguluyorum çok mı yoruldum diye ama oda yok neden oluyor ki a
Canım merhaba, normal. Bende bazı günler çok hissediyorum bazen 3 gün çok çok az hissettiğim oluyor sonra normale dönüyor sebebini bilemiyorum ama bende yaşıyorum bunuGünaydın kızlar, bir kaç gündür hareketlerini daha az hissediyorum normal mi sizce? Biraz da fazla ayakta kaldım acaba hissetmedim mi
Buradan öğrendim bende korunmak gerekiyormuş İnternette de okudum biraz oda aynı şeyi tavsiye ediyor o günden beri dikkat ediyoruz bizde arkadaşlar uyarınca.Kızlar ben bir şey sormak istiyorum cevaplarsanız çook sevinirimilişkide korunmak gerekiyor mu biliyor musunuz? Bir yerde korunulmalı diğer yerde sıkıntı olmaz yazıyor biraz kafam karıştı
Çok normal dün hiç hissetmedim mesela tatlımGünaydın kızlar, bir kaç gündür hareketlerini daha az hissediyorum normal mi sizce? Biraz da fazla ayakta kaldım acaba hissetmedim mi
Korkutuyor beni ya, gün içinde bir kaç kere kalbini dinliyorum ellimle öyle içim rahatlıyor neyse ki perşembe detaylı ultrasonum var bir ayı geçti görmediğimÇok normal dün hiç hissetmedim mesela tatlım
Ben devlete gidiyorum detaylı ultrasona girmek istemiyorum canım boy kilo söylemedi canım gelişimi güzel dedi kaşar peyniri süt sade soda muz ceviz badem tüket kilo aldırır bebeğe dedikac kilo olmus canim boyu vs benimde haftaya carsamba 21. hafta detayli var
Evet çok istedim Allah'tan aslında evladın kızı oğlu yok eşimin ailesi baskıladı Allah'ın izniyle oldu rabbim nasip etsin tüm isteyenlereOlmaz olmaz 3. Kız olur iki den sonra degişiyor öyle düşün öyle olsun inşallahbak mutluanne2779 iki kızdan sonra ogluşu olacak bende öyle hissediyorum
İçiliyor hatta iyide oluyor magnezyum için ben 2 tane içiyorum gündeKızlar günde bir sade maden suyu içebilir miyiz?
Eşim bazen ikinciyi teklif ediyor da yok diyorum fazla.İçiliyor hatta iyide oluyor magnezyum için ben 2 tane içiyorum günde
Evet canım benim doktor kemik ağrılarım oluyordu günde 1 soda iç dediKızlar günde bir sade maden suyu içebilir miyiz?
Çok fazla maden suyu tüketimi kan şekerini düşürüyor aklınızda bulunsunİçiliyor hatta iyide oluyor magnezyum için ben 2 tane içiyorum günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?