- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.081
Doktorunuzu bılgılendırın kasılma gıbı geldı banaGunaydin kızlar
Benim bebiş günde 6 7 belki daha fazla sayamadım sağ tarafta toplanıyor kendini sertlestiriyor disardan bile bakınca belli oluyor yani sağ tarafım taş gibi oluyor sonra bazen bir iki kez tekmeleyip düzeliyor size de böyle oluyor mu?
Ve afedersiniz benim süt kesiği gibi beyaz akintim çoğaldı baya baya gebelikten mi enfeksiyondan mi acaba kötü koku yok?
Bi arkadasi aldi sebebi de sinif icin sert yuzler lazimmis felan felan.Bence vizyonsuz davranıyor çünkü sınıf öğretmeni çocuğu ailesini Sosyo ekonomik psikolojik durumunu zaten 6 aya ancak öğreniyor ve geriye kalan dilimde bu yörüngede ilerliyorgereksiz biri gibi geldi bana
21+3 bende aynı durumdayım.Gunaydin kızlar
Benim bebiş günde 6 7 belki daha fazla sayamadım sağ tarafta toplanıyor kendini sertlestiriyor disardan bile bakınca belli oluyor yani sağ tarafım taş gibi oluyor sonra bazen bir iki kez tekmeleyip düzeliyor size de böyle oluyor mu?
Ve afedersiniz benim süt kesiği gibi beyaz akintim çoğaldı baya baya gebelikten mi enfeksiyondan mi acaba kötü koku yok?
Ay aynı sorun bende de var dün geldi bugünde hafif var mantar baya bildiğin. Mantar oluşum sebeplerinden biri de beta değerinin yükselip düşmesidir. Çünkü naylon giymiyorum temizliğe dikkat ediyorum başka bir neden yok şuan. Gebelikte de beta değerimiz belli bi zaman sonra düşmeye başlıyor ya, yani bu beni tahminim belki nedeni bu olabilir diye düşündüm. Bide gebelikte görülebiliyormuş bu durum. Daha doktora sormadım sorcam çünkü bende korkuyorum bebeği etkiler diyeGunaydin kızlar
bence kalırsın ya haakaanın ürünleri çok kaliteli ömürlük kullanırsınAyy ben de haaka aldım umarım memnun kalırım, kolumda denedim baya sıkı vakumluyor
Özel Tarsus kadın doğum mehmet ürkütür çok memnunum doktorumdan devleti övüyorlar özelden iyi diye ama randevu bulunamıyorMersin'de doktorun kim ozel mi devlet mi
Tetenoz mu?Günaydın kızlar sizlere bir şey soracağım, normalde benim 2ci doz yarın ama bugünden yaptırsam olur mu sizce? Sonuçta 1 gün
Canım ben Semra Hanıma gittim Saadet Hanım bayağı yoğun randevu bulamadım ama Semra Hanımdan da çok memnun kaldımBenim doktorum saadet Hanım kime önerdiysem Pendik medipolde bana dua ediyor . Bir randevusunu görmen lazım diğer doktoruna gitme fikrini hemen değiştirir
Hangi marka bebek bezini stok yapsam diye düşünürken forumdaki bu içeriğe ulaştım kızlar
markaları deneyimlerek yorumlamışlar.Denediğim bez markaları hakkındaki kişisel yorumlarım
2 sene önce yenidoğan bebeğim için 210 adet sleepy natural 1 numara almıştım. Herkes fazla almışsın dedi. Kullanmak maalesef nasip olmadı. Şükür ki bu seferki bebeğimizi kucağımıza sağlıkla alabildik ve dedim ki kız bebeklerde enfeksiyon riski yüksek. Bol bol değiştireyim. Uzmanların özellikle...www.kadinlarkulubu.com
Sizlerede fikir olsun.
Bu arada mavi olan molfix çiş kokusu v.s dışarıya veriyor mu? Hepsiburada indirimi varken ikinci ben %50'li bazı numaralardan alıp koymak istiyorum köşeye 1.90-1.70 arasına geliyor bez fiyatları çeşidine göre ama emin olamadım.
Ben ilk molfix sarı paket aldım pure&soft 1 numara için şuan fiyatları primaya yakın gidiyor 1 numaradan sonra herlade farklı çeşit devam edeceğim. Siz ne öneririsiniz?
Evet canımTetenoz mu?
Ben yaptırmıcam ikinci dozu yaa bence gerek yok tabi sen bilirsin. Çünkü tetenozla ilgili pek iç açıcı haberlerde yok yani biliyorsun nolur nolmaz.Evet canım
Vallaha bana kalsa bende istemiyorum en son yaptırdığımda 3 gün yattım çünkü, ama doktorum yaptır diyoBen yaptırmıcam ikinci dozu yaa bence gerek yok tabi sen bilirsin. Çünkü tetenozla ilgili pek iç açıcı haberlerde yok yani biliyorsun nolur nolmaz.
Benim önceki haftalarda sürekli sol tarafımda toplanıyordu solum şiş duruyordu sol tarafıma mümkün değil yatirmiyordu detaylıya gittiğimde sormuştum Bir şey olmaz normal demişti elimle ovalayınca gidiyordu ama son 1 aydır yapmıyor büyüdükçe geçtiGunaydin kızlar
Benim de hafif toplanıyor vuruyo geciyo öyle hissediyorum, akıntıya gelince, benim de sarı oluyordu meğerse idrar yolu enfeksiyonuymus, bence be kadar erken o kadar iyi doktora danışmak ona göre hareket etmek… olabilir, olmayabilir… Ama bana göre bişi varsa da hemen önlem almak… benim enfeksiyon antibiyotiğe rağmen tam anlamıyla geçmedi hatta az amorf urat gözüktü dedi dün ki tahlilimde şimdi doktoruma yazdım bekliyorum… Ben genel olarak çok garantici bir insanım, hiç bir şeyi şansa bırakma taraftarı değilimGunaydin kızlar
Aynısı 2-3 gün boyunca bana oldu, sağ kasık bölgemde batan bir ağrı ama geçti kendiliğinden, ben rahim büyüdüğü için diyip kendimi avuttumkızlar ben ağrı için dr gittim pzt günü magnezyum verdi fiziksel ağrım biraz rahatladı enf içinde ilaç verdi böbreklerime baktı büyüme yoktu. fakat sağ tarafımda bir ağrı var tam leğen kemiğimin üstünden aşağı yayılıyor karnımda sağ tarafa bastırınca keskin bir acı oluyor. kontrol için bugün 15.00a randevu buldum. apandisit filan değildir umarım Allah korusun sağ taraf olunca aklıma o geldi.
Ben ikeanın stoklarında görünce standart ikea sandalyeden kaptım. Kapsamlı bir şey alanlar bile daha sonradan ikea modeline dönüyorlar çünkü. İçine minder alacağım sonra daha rahat olsun diye. Sök tak çok kolay, her yeri yıkanabiliyor, seyahate uygun ve fiyatı da çok uygunKızlar mama sandalyesi ne düşünüyorsunuz ben bir şey beğenemedim
Anladım canım bende ilk zeynep hanıma gittim.Canım ben Semra Hanıma gittim Saadet Hanım bayağı yoğun randevu bulamadım ama Semra Hanımdan da çok memnun kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?