- 15 Nisan 2023
- 474
- 694
- 33
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.061
İdarem çok çok çok beter2. Dönemde 1.5 saat varya bizim okulda onu da yarım gün yapıyorlar sağ olsun sen de öyleymiş gibi davran
Teşekkür ederim canım, bir göz atayım bakalım2 li havlu çoraplar da aynı yerde 21 TL ye iniyor onun da fiyatı çok iyi geldi bana
Gözünü karartİdarem çok çok çok beterasla minnet edebileceğim bir tip değil nasıl olacak artık Allah kerim
Hele bir doğurayım da bakacam çaresineGözünü karartsavaşı al
Beni sağlık ocağım 20’den önce çağırmıştı 19+1’de oldum ilk dozu, ikinciyi ise 23+6’da olacağımKızlar 20.haftadan önce tetanoz aşısını yaptırmam da sakınca var mı? 20. haftam tatile denk geliyor, tatili kötü geçirmek istemiyorum
AhhaajajaBende diyorum ki nasıl denesem, eşime dedim sende deneyelim yok sacmalama dedi en son kaynanam tamam ben denerim dedi. Benim saflığım kolum hiç aklıma gelmedi
Yok yaa sanmam ama ara ara kalkıp yürüyüş yapmak sana da iyi gelir. Doğum iznine ayrılmayı düşünüyomusun?Sinirden yazamamışım
Napayım gün içinde oturmak zarar verırmi otururken de zorlanıyorum
Ben kinderkraft lastre aldım çok güzelKızlar mama sandalyesi ne düşünüyorsunuz ben bir şey beğenemedim
Ay bunu da smdi dusunmesek. Yani mama sandalyeleri cok buyuk valla kocam aticak beni evden artikKızlar mama sandalyesi ne düşünüyorsunuz ben bir şey beğenemedim
Benimki de atıcak yakında o kadar haklısınkiAy bunu da smdi dusunmesek. Yani mama sandalyeleri cok buyuk valla kocam aticak beni evden artikonu sonra alsak
Bugün sorucam canım ben de öyle yapayım olmadıBeni sağlık ocağım 20’den önce çağırmıştı 19+1’de oldum ilk dozu, ikinciyi ise 23+6’da olacağım
Ahhaajajakayınvalidenin de memeler diriymiş demek ki
Influcerlar hep ıkea yı öneriyor ama ikeanın hangi modeli unuttum canım. Ben doğduktan sonra alırım diye not almadım onuKızlar mama sandalyesi ne düşünüyorsunuz ben bir şey beğenemedim
Doktorun kim ?Bugün Pendik Medipol’e gittim canım :)
Benim doktorum saadet Hanım kime önerdiysem Pendik medipolde bana dua ediyor . Bir randevusunu görmen lazım diğer doktoruna gitme fikrini hemen değiştirirBugün Pendik Medipol’e gittim canım :)
Canım kumaşçılarda ve pazarlarda çok şahane müslinler var . 3 adet için çok yüksek fiyatı sen kumaşını al annen kayınvaliden elinde makinesi olan biri hemen diker . Hiç olmadı al terziye ver kenarlarını overlok döndür istersen küçük kenarına dantel iste yarı maliyete gelirKizlar bende muslin örtü almak istedim bı instgram hesabında üç adet muslin örtü 460 TL kargo parası 45 50 arası sizce pahalıi trend yolsa da baktim ama ölçü olarak küçüklere denk geldim hep emin olamadim
32 ye kadar calısmam lazım. İdare ettıgım kadar giderim. 10 gün kadar iznimi alıcam bir o var. Daha var ayrılmaya. Sıcak yol derken zorlanıyorum. Bu güne kadar iyi sayılırdım. Aynı doğum tarihi 13. 12. Bende de var, bakalım neler olacakYok yaa sanmam ama ara ara kalkıp yürüyüş yapmak sana da iyi gelir. Doğum iznine ayrılmayı düşünüyomusun?
Aminnn çok teşekkür ederim, hepimizinki inşallahErkek olsa bebişimiz benim de çooook beğendiğim bir isimdi Egeismiyle yaşasın
Tetanoz 18. Haftadan itibaren yapilabiliyor canim ben 18 de yaptirdimKızlar 20.haftadan önce tetanoz aşısını yaptırmam da sakınca var mı? 20. haftam tatile denk geliyor, tatili kötü geçirmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?