2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar 20.haftadan önce tetanoz aşısını yaptırmam da sakınca var mı? 20. haftam tatile denk geliyor, tatili kötü geçirmek istemiyorum
Beni sağlık ocağım 20’den önce çağırmıştı 19+1’de oldum ilk dozu, ikinciyi ise 23+6’da olacağım
Bende diyorum ki nasıl denesem, eşime dedim sende deneyelim yok sacmalama dedi en son kaynanam tamam ben denerim dedi. Benim saflığım kolum hiç aklıma gelmedi
Ahhaajaja kayınvalidenin de memeler diriymiş demek ki

Canım kumaşçılarda ve pazarlarda çok şahane müslinler var . 3 adet için çok yüksek fiyatı sen kumaşını al annen kayınvaliden elinde makinesi olan biri hemen diker . Hiç olmadı al terziye ver kenarlarını overlok döndür istersen küçük kenarına dantel iste yarı maliyete gelir

Yok yaa sanmam ama ara ara kalkıp yürüyüş yapmak sana da iyi gelir. Doğum iznine ayrılmayı düşünüyomusun?
32 ye kadar calısmam lazım. İdare ettıgım kadar giderim. 10 gün kadar iznimi alıcam bir o var. Daha var ayrılmaya. Sıcak yol derken zorlanıyorum. Bu güne kadar iyi sayılırdım. Aynı doğum tarihi 13. 12. Bende de var, bakalım neler olacak

Gunaydin kızlar
Benim bebiş günde 6 7 belki daha fazla sayamadım sağ tarafta toplanıyor kendini sertlestiriyor disardan bile bakınca belli oluyor yani sağ tarafım taş gibi oluyor sonra bazen bir iki kez tekmeleyip düzeliyor size de böyle oluyor mu?
Ve afedersiniz benim süt kesiği gibi beyaz akintim çoğaldı baya baya gebelikten mi enfeksiyondan mi acaba kötü koku yok?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…