2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar 20.haftadan önce tetanoz aşısını yaptırmam da sakınca var mı? 20. haftam tatile denk geliyor, tatili kötü geçirmek istemiyorum

Ayy ben de haaka aldım umarım memnun kalırım, kolumda denedim baya sıkı vakumluyor

Evet canım olabilir böyle hikayeler eminim vardır içimi rahatlatmak için söylemiş olabilir doktorum

Ayy ben de haaka aldım umarım memnun kalırım, kolumda denedim baya sıkı vakumluyor
Bende diyorum ki nasıl denesem, eşime dedim sende deneyelim yok sacmalama dedi en son kaynanam tamam ben denerim dedi. Benim saflığım kolum hiç aklıma gelmedi

Akademik bi lise ya kendince vizyoner davraniyor
Bence vizyonsuz davranıyor çünkü sınıf öğretmeni çocuğu ailesini Sosyo ekonomik psikolojik durumunu zaten 6 aya ancak öğreniyor ve geriye kalan dilimde bu yörüngede ilerliyor gereksiz biri gibi geldi bana

Çok üzüldüm dün bunu düşününce. Branşım gereği de istediğim kadar ders saati alma şansım yok. Tüm bunlar beni bir tık üzdü
Bizim aşağı okuldaki rehberlikçi 9 da geliyordu 12 de gidiyordu süt iznim diye siz de öyle değil mi

Bizim aşağı okuldaki rehberlikçi 9 da geliyordu 12 de gidiyordu süt iznim diye siz de öyle değil mi
Böyle ama bizim bebeğin doğum tarihi gereği çok uzun sürmüyor bu süt izin zamanı Doğum izni bitiyor işe başlıyorum bir iki aya okul kapanıveriyor

Böyle ama bizim bebeğin doğum tarihi gereği çok uzun sürmüyor bu süt izin zamanı Doğum izni bitiyor işe başlıyorum bir iki aya okul kapanıveriyor
2. Dönemde 1.5 saat varya bizim okulda onu da yarım gün yapıyorlar sağ olsun sen de öyleymiş gibi davran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…