- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.101
Yaptıramıyorum, gittim ama maalesef aşı yokmuşTetanoz 18. Haftadan itibaren yapilabiliyor canim ben 18 de yaptirdim
rahimde değil karnın üstünde şimdi drla konuştum gel dedi dr gidiyorum dua edin lütfenAynısı 2-3 gün boyunca bana oldu, sağ kasık bölgemde batan bir ağrı ama geçti kendiliğinden, ben rahim büyüdüğü için diyip kendimi avuttumgeçmiş olsun
Bana hemşire çok ağrım olursa ikinci doz yapmayız dedi. Bebeğe etki eder korkum var yaa yoksa şeyapmıcam daVallaha bana kalsa bende istemiyorum en son yaptırdığımda 3 gün yattım çünkü, ama doktorum yaptır diyo3 gün rapor isteyeceğim yapacak bir şey yok çekeceğiz
Influcerlar hep ıkea yı öneriyor ama ikeanın hangi modeli unuttum canım. Ben doğduktan sonra alırım diye not almadım onu
İkea alirken dikkat etmeniz gereken sey suBen ikeanın stoklarında görünce standart ikea sandalyeden kaptım. Kapsamlı bir şey alanlar bile daha sonradan ikea modeline dönüyorlar çünkü. İçine minder alacağım sonra daha rahat olsun diye. Sök tak çok kolay, her yeri yıkanabiliyor, seyahate uygun ve fiyatı da çok uygun
Merkezdeyim benÖzel Tarsus kadın doğum mehmet ürkütür çok memnunum doktorumdan devleti övüyorlar özelden iyi diye ama randevu bulunamıyor
tek doz yeter mi peki ne dediBana hemşire çok ağrım olursa ikinci doz yapmayız dedi. Bebeğe etki eder korkum var yaa yoksa şeyapmıcam da
Sleepy ecologic ıslak mendil ve bezin içeriğine baktım bana iyi geldi sen bu iş yaptığın için sana da sorayım dedim sence nasılİkea alirken dikkat etmeniz gereken sey su
Bebekler yemek yerken ayaklarinin basmasi gerekiyirmus.cunku yutma destegini saglayan buymus. İkea modeli alicaksaniz ayak destegi ekletmeniz gerekiyor(nasil eklenir bilmiorum)
Bisi yoktur merak etmerahimde değil karnın üstünde şimdi drla konuştum gel dedi dr gidiyorum dua edin lütfen
Bi sene yeterli olduğunu söyleditek doz yeter mi peki ne dedi
Bana 2 doz hamilelik 1 dozdu sanırım hamilelik sonrası dedi aile hekimimBi sene yeterli olduğunu söyledi
Ya bebeğim isteyen yaptırsın aklında kalacaksa yaptır zaten. Ben çok istemiyorum inşallah da diretmezler birinci dozu oldum. Bide bu Tetenoz olayları malum şaibeli biraz o yüzdende kafamı kurcalıyor içerde bebek olmasa neyse deBana 2 doz hamilelik 1 dozdu sanırım hamilelik sonrası dedi aile hekimimkomşumuz da olduğu için prosedür dışı da mutlaka yaptır hocam dedi dünde aramıştı zaten yaptırın zamanı geldi diye
Bide 1 doz bi sene 2.doz tam bilmiyorum ne kadar koruyor 3.doz için ömürlüktü sanırım öyle bişi varBana 2 doz hamilelik 1 dozdu sanırım hamilelik sonrası dedi aile hekimimkomşumuz da olduğu için prosedür dışı da mutlaka yaptır hocam dedi dünde aramıştı zaten yaptırın zamanı geldi diye
Alya çok tatlı dimiArya gorunce game of thrones aklıma gelıyor, arya stark
Alya olsun
Ya bebeğim isteyen yaptırsın aklında kalacaksa yaptır zaten. Ben çok istemiyorum inşallah da diretmezler birinci dozu oldum. Bide bu Tetenoz olayları malum şaibeli biraz o yüzdende kafamı kurcalıyor içerde bebek olmasa neyse de
Galiba öyleydiBide 1 doz bi sene 2.doz tam bilmiyorum ne kadar koruyor 3.doz için ömürlüktü sanırım öyle bişi var
Alya çok tatlı dimisanırım Alya olacak gibii
Arya da benim de aklıma gelen ilk Starkgillerden olandıanlamı operada yer alan bir müzik çeşidinin ismiymişş ama bence asla değil
İkea alirken dikkat etmeniz gereken sey su
Bebekler yemek yerken ayaklarinin basmasi gerekiyirmus.cunku yutma destegini saglayan buymus. İkea modeli alicaksaniz ayak destegi ekletmeniz gerekiyor(nasil eklenir bilmiorum)
Ben gebelikte önce ara ara oluyordum, her ortaya çıktığında yer elması akıp yiyordum geçiriyordu benim bi dene istersenKızlar günaydın hamilelik öncesi hemoroid fln yoktu son bir iki gündür mahvoldum ilaç kullanan yada bu sıkıntıdan muzdarip olup etkili bir yöntem bulan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?