2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aynısı 2-3 gün boyunca bana oldu, sağ kasık bölgemde batan bir ağrı ama geçti kendiliğinden, ben rahim büyüdüğü için diyip kendimi avuttum geçmiş olsun
rahimde değil karnın üstünde şimdi drla konuştum gel dedi dr gidiyorum dua edin lütfen

Vallaha bana kalsa bende istemiyorum en son yaptırdığımda 3 gün yattım çünkü, ama doktorum yaptır diyo 3 gün rapor isteyeceğim yapacak bir şey yok çekeceğiz
Bana hemşire çok ağrım olursa ikinci doz yapmayız dedi. Bebeğe etki eder korkum var yaa yoksa şeyapmıcam da

Influcerlar hep ıkea yı öneriyor ama ikeanın hangi modeli unuttum canım. Ben doğduktan sonra alırım diye not almadım onu

İkea alirken dikkat etmeniz gereken sey su
Bebekler yemek yerken ayaklarinin basmasi gerekiyirmus.cunku yutma destegini saglayan buymus. İkea modeli alicaksaniz ayak destegi ekletmeniz gerekiyor(nasil eklenir bilmiorum)

Bebekler yemek yerken ayaklarinin basmasi gerekiyirmus.cunku yutma destegini saglayan buymus. İkea modeli alicaksaniz ayak destegi ekletmeniz gerekiyor(nasil eklenir bilmiorum)
Sleepy ecologic ıslak mendil ve bezin içeriğine baktım bana iyi geldi sen bu iş yaptığın için sana da sorayım dedim sence nasıl

Bi sene yeterli olduğunu söyledi
Bana 2 doz hamilelik 1 dozdu sanırım hamilelik sonrası dedi aile hekimim komşumuz da olduğu için prosedür dışı da mutlaka yaptır hocam dedi dünde aramıştı zaten yaptırın zamanı geldi diye

Tetenoz 20. De olmustum sağlık ocagında. Özelde doktorum 28 de biz 2. Dozu vurucaz dedı pek yaptırasım yok sağlık ocagını Arıcam hemsıre gerek yok derse yaptırmam 2. Dozu.

Bana 2 doz hamilelik 1 dozdu sanırım hamilelik sonrası dedi aile hekimim komşumuz da olduğu için prosedür dışı da mutlaka yaptır hocam dedi dünde aramıştı zaten yaptırın zamanı geldi diye
Ya bebeğim isteyen yaptırsın aklında kalacaksa yaptır zaten. Ben çok istemiyorum inşallah da diretmezler birinci dozu oldum. Bide bu Tetenoz olayları malum şaibeli biraz o yüzdende kafamı kurcalıyor içerde bebek olmasa neyse de

Bide 1 doz bi sene 2.doz tam bilmiyorum ne kadar koruyor 3.doz için ömürlüktü sanırım öyle bişi var

Ayak destekleri satılıyor ikeaya uygun. Trendyolda 120 tl mesela baktım şimdi. Bilgi için teşekkür ederiz

Kızlar günaydın hamilelik öncesi hemoroid fln yoktu son bir iki gündür mahvoldum ilaç kullanan yada bu sıkıntıdan muzdarip olup etkili bir yöntem bulan var mı
Ben gebelikte önce ara ara oluyordum, her ortaya çıktığında yer elması akıp yiyordum geçiriyordu benim bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…