- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.141
Bıraz daha ılerletıp benzın fıyatını da ısın ıcıne sokarsak 6.sınfı sorusu da cıkarAgahahahah benzin 40lira olmuşken batarız batarız
Araba bana yazın çok lazım diye aldım ben oğlanı doğa kampına bırak hastane işleri vsEvet eşimde okul açılmadan alalım mutlaka diyor. Yol sakin ve boş oluyor aslında yeşil dalgada var. 30 dakika da varıyorum ama yine de zorlanır mıyım kestiremiyorumAnkara benim
O kadar kış olmadan doğururuz benceAraba bana yazın çok lazım diye aldım ben oğlanı doğa kampına bırak hastane işleri vs
Bu sene kış nasıl olacak aceba kar kış valla bende Aralık'ta hastaneye gitmekten korkuyorum biraz istanbul ful yokuş hastenenim otoparkı bile dimdik yokuş hadi orda bale'ye versem 11 km kaymadan maymadan nasıl giderim diye hesaplıyorum.
Yeşil dalga ne?
Bız de şans ıste hep kırmızı dalgadayızO kadar kış olmadan doğururuz bencebu sene yaz uzun sürer gibi. Sabit hızla gittiğinde , bizim burda 82 mesela hep yeşil ışık yanıyor. Hiç kırmızıda durmuyorsun
Bir kaç yerde bende gördüm kantaron yağını hemen aldım çok zor cidden yani hayatımda böyle acı duymadım sıcak su erken doğuma sebep olur kasılma fln dediler bide hangi fitili kullandınız doktora cuma gidicem soyleyim bariKorktum simdi. Aslında en son ki kontrolde söylemiştim 19. Haftaydı sanırım o zamanda oluyordu sağ tarafta toplanıyor sertlesiyor normal mi demiştim normal dedi. Ama kadina göre hersey normal güvenemiyorum da size de sorayım dedim
Tekme sancı değil benimkisi ya böyle sağ tarafım şişiyor taş gibi oluyor yani yürüyemiyorum nerdeyse o derece. Napicaz peki tehlikeli midir bu akinti ben doktora sormuştum bir kere sarı akintim var diye gebesin normal demişti kadin herseye normal diyor
Ya bende çok dikkat ediyorum. Mantar da koku olur diye biliyorum ölü balık gibi daha önce olmustum çünküöğrenirsen bana da söyler misin ben kendi doktoruma sarı akintim var demiştim gebesin normal demisti
Benim doktorum da normal dedi de güvenemiyorum herseye normal diyor. Ben yürüyemiyorum nerdeyse o derece oluyor. Arkadaş kasılma dedi şimdi korktum ya
İdrar yolu enfeksiyonundan suphelenilmisti bundan bir kaç hafta önce tahlil falan yapıldı çıkmadı canım. Enfeksiyondan şüpheleniyorum ben ama en iyisini yapıyorsun bende garanticiyimdir
Nolacak peki
Ay ay dert ortağım bu konuyu bana sor daha yeni geçti 1 hafta inletti beni arkadaşım çok geçmiş olsun. Öncelikle bunun dermanı sıcak suya oturmak. Benimki kan toplamıştı balon gibi olmuştu yürüyemiyodum ağlıyordum artık sonra sıcak suya oturdum günde 3 4 kez bir de fitil kullandım zar zor da olsa geçti elhamdülillah. Bir de sarı kantaron yağı damlattigim makyaj temizleme pamuğuna damlatip oraya koyuyordum rahatlatıyordu
Benimkisi yuruyemeyecej kadar değildi canımKorktum simdi. Aslında en son ki kontrolde söylemiştim 19. Haftaydı sanırım o zamanda oluyordu sağ tarafta toplanıyor sertlesiyor normal mi demiştim normal dedi. Ama kadina göre hersey normal güvenemiyorum da size de sorayım dedim
Tekme sancı değil benimkisi ya böyle sağ tarafım şişiyor taş gibi oluyor yani yürüyemiyorum nerdeyse o derece. Napicaz peki tehlikeli midir bu akinti ben doktora sormuştum bir kere sarı akintim var diye gebesin normal demişti kadin herseye normal diyor
Ya bende çok dikkat ediyorum. Mantar da koku olur diye biliyorum ölü balık gibi daha önce olmustum çünküöğrenirsen bana da söyler misin ben kendi doktoruma sarı akintim var demiştim gebesin normal demisti
Benim doktorum da normal dedi de güvenemiyorum herseye normal diyor. Ben yürüyemiyorum nerdeyse o derece oluyor. Arkadaş kasılma dedi şimdi korktum ya
İdrar yolu enfeksiyonundan suphelenilmisti bundan bir kaç hafta önce tahlil falan yapıldı çıkmadı canım. Enfeksiyondan şüpheleniyorum ben ama en iyisini yapıyorsun bende garanticiyimdir
Nolacak peki
Ay ay dert ortağım bu konuyu bana sor daha yeni geçti 1 hafta inletti beni arkadaşım çok geçmiş olsun. Öncelikle bunun dermanı sıcak suya oturmak. Benimki kan toplamıştı balon gibi olmuştu yürüyemiyodum ağlıyordum artık sonra sıcak suya oturdum günde 3 4 kez bir de fitil kullandım zar zor da olsa geçti elhamdülillah. Bir de sarı kantaron yağı damlattigim makyaj temizleme pamuğuna damlatip oraya koyuyordum rahatlatıyordu
Canım geçen biri yazmıştı günde iki kez olursa normal fazla olursa gel demiş doktoruKorktum simdi. Aslında en son ki kontrolde söylemiştim 19. Haftaydı sanırım o zamanda oluyordu sağ tarafta toplanıyor sertlesiyor normal mi demiştim normal dedi. Ama kadina göre hersey normal güvenemiyorum da size de sorayım dedim
Nolacak peki
Prima oğluma aldım da bunu baştan hiç alıştırmayım diye almadımBenım arkadasım sllepyden cok memnun, bılmıyorım ben de onun tavsıyesı uzerıne boyle bır karar aldım, o da basta prıma kullanmıstk, grcıs yaparken de sorun yasamadı, ama o sureklı degıstırır bezını gozu cocugun popsunda hep
Hangi semt ya merak ettim özelden de yazabilirsin ifşa olmak istemezsenO kadar kış olmadan doğururuz bencebu sene yaz uzun sürer gibi. Sabit hızla gittiğinde , bizim burda 82 mesela hep yeşil ışık yanıyor. Hiç kırmızıda durmuyorsun
Kundak şeklinde olan ile kafadan geçmeli panço şeklinde olanlae rahat oluyor bornoz en zoru bende her türlüsü vardı organik ten tut aklına ne gelirse hatta birini KV evine filan bıraktımKızlar bugün havlu aldım LCW nin uygulamadan hem kupon falan da oluyo bi kaç bişi daha ekledim daha uyguna da geldi. Takım alcaktım açıkçası bi sürü de baktım bornozu lifi bilmem nesi var. Sonra vazgeçtim bornoz zamanı gelince onu da alırım güzel bişi
sorun değil canım benim ref değeri 70 iken 68 çıkmıştı. perinatolog gayet iyi hiç dert etme dedi. (21.hafta)Kizlar aclik sekerim 71 cikti saglik ocaginda, normal referans deger 74 den basliyor. Bu bir sorun mu bilemedim? Yarin kontrolum var ama cok merak ediyorum su an. Var mi fikri olan?
ay bende bella maisondan kundak havlu aldım, bella maison havlularını çok beğeniyorum hiç sertleşmiyor yumusacık. bebişe de ordan aldık çok tatlıştı :) ben de bornoz vs başka bişi almıcam şimdilikKızlar bugün havlu aldım LCW nin uygulamadan hem kupon falan da oluyo bi kaç bişi daha ekledim daha uyguna da geldi. Takım alcaktım açıkçası bi sürü de baktım bornozu lifi bilmem nesi var. Sonra vazgeçtim bornoz zamanı gelince onu da alırım güzel bişi
aa ben anneme almamıştım, çok iyi hatırlattın, anneme de alayım.Kundak şeklinde olan ile kafadan geçmeli panço şeklinde olanlae rahat oluyor bornoz en zoru bende her türlüsü vardı organik ten tut aklına ne gelirse hatta birini KV evine filan bıraktım
Aynen kundak şeklinde olandan aldım bende. O kadar araştırıp dümdüz bişi aldımKundak şeklinde olan ile kafadan geçmeli panço şeklinde olanlae rahat oluyor bornoz en zoru bende her türlüsü vardı organik ten tut aklına ne gelirse hatta birini KV evine filan bıraktım
LCW de de satılıyo bundan ama fiyat farkı nedir bilmiyorum. Setlerde terlik bile var gerek yok bence yaaay bende bella maisondan kundak havlu aldım, bella maison havlularını çok beğeniyorum hiç sertleşmiyor yumusacık. bebişe de ordan aldık çok tatlıştı :) ben de bornoz vs başka bişi almıcam şimdilik
%100 Pamuk Koala Kundak Havlu Gri (75x75 cm)
%100 Pamuk Koala Kundak Havlu Gri (75x75 cm) 12 taksit seçeneği ile uygun fiyat ve Bella Maison güvencesiyle satın almak için hemen tıklayın!www.bellamaison.com
%100 Pamuk Rabbit Kundak Havlu Ekru (75x75 cm)
%100 Pamuk Rabbit Kundak Havlu Ekru (75x75 cm) 12 taksit seçeneği ile uygun fiyat ve Bella Maison güvencesiyle satın almak için hemen tıklayın!www.bellamaison.com
Bana biri havlu verecekti hiç verme demedim bilerek onu götürcem anneme eve yeni aldımaa ben anneme almamıştım, çok iyi hatırlattın, anneme de alayım.
Annemde bebişin eşyalarını koymaya şifonyer var ben hala ne alsam karar veremedim :))
bence de terlik vs hiç gerek yok :), evet lcwda da var ordan hiç havlu almamıştım o yüzden bilemedim nasıl olur diye belladan almıştım, anneme de burdan alayım :)Aynen kundak şeklinde olandan aldım bende. O kadar araştırıp dümdüz bişi aldım
LCW de de satılıyo bundan ama fiyat farkı nedir bilmiyorum. Setlerde terlik bile var gerek yok bence yaa
geldim nstye bağladı dr sancı çıktı şuan bir serum alıyorum sonra tekrar nstye gireceğimApandis olsa duramazsın değildir merak etme
Gecmis olsun canim. Telas yapma. Insallah progestan, proluton, adalat gibi seylerle toparlarsingeldim nstye bağladı dr sancı çıktı şuan bir serum alıyorum sonra tekrar nstye gireceğim
Çok geçmiş olsun inşallah hemen geçergeldim nstye bağladı dr sancı çıktı şuan bir serum alıyorum sonra tekrar nstye gireceğim
o kadar telaşlıyım ki anlatamam bakalım bekliyorum doğacakla öleceğin önüne geçilmez Allah hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallahGecmis olsun canim. Telas yapma. Insallah progestan, proluton, adalat gibi seylerle toparlarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?