2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet eşimde okul açılmadan alalım mutlaka diyor. Yol sakin ve boş oluyor aslında yeşil dalgada var. 30 dakika da varıyorum ama yine de zorlanır mıyım kestiremiyorum Ankara benim
Araba bana yazın çok lazım diye aldım ben oğlanı doğa kampına bırak hastane işleri vs

Bu sene kış nasıl olacak aceba kar kış valla bende Aralık'ta hastaneye gitmekten korkuyorum biraz istanbul ful yokuş hastenenim otoparkı bile dimdik yokuş hadi orda bale'ye versem 11 km kaymadan maymadan nasıl giderim diye hesaplıyorum.

Yeşil dalga ne?

O kadar kış olmadan doğururuz bence bu sene yaz uzun sürer gibi. Sabit hızla gittiğinde , bizim burda 82 mesela hep yeşil ışık yanıyor. Hiç kırmızıda durmuyorsun

Bir kaç yerde bende gördüm kantaron yağını hemen aldım çok zor cidden yani hayatımda böyle acı duymadım sıcak su erken doğuma sebep olur kasılma fln dediler bide hangi fitili kullandınız doktora cuma gidicem soyleyim bari

Benimkisi yuruyemeyecej kadar değildi canım

Canım geçen biri yazmıştı günde iki kez olursa normal fazla olursa gel demiş doktoru
Sen 6-7 kez diyorsun
Zaten amniyon sıvın fazla riskli hastasın
Magnezyum iki kez içiyor musun günlük?
Protestan fitil alıyor musun?
Diyete tam sadık sıfır kh sıfır meyve ilerliyoe musun
Bak her şeye normal diyen doktora gittim halimi görüyorsun
Acilen açlık tokluk şekerine bakıp gerekirse insülin vurulman lazım bir gün bile ihmal etme
Ben 30.haftamda sancım olduğunu bile anlamamıştım hiç ne agrım vardı ne sızım
Prima oğluma aldım da bunu baştan hiç alıştırmayım diye almadım direk molfix aldım hepsini ilki püre soft diğerleri normal sızdırmıyormuş diye aldım inşallah oğlum da sever
O kadar kış olmadan doğururuz bence bu sene yaz uzun sürer gibi. Sabit hızla gittiğinde , bizim burda 82 mesela hep yeşil ışık yanıyor. Hiç kırmızıda durmuyorsun
Hangi semt ya merak ettim özelden de yazabilirsin ifşa olmak istemezsen bende ankara ya bir iki kez tayin istedim sonra pes ettim dediğin gibi okullar 30 km uzak genelde.
Şimdi burda yakın okula tayin istedim 1 km yürüyerek daha öncede 6 km idi 10 sene git gel yaptım trafikte arabayla 20-30 dakika buluyordu bazen stresi de ayrı zaten ist trafiği

Kızlar bugün havlu aldım LCW nin uygulamadan hem kupon falan da oluyo bi kaç bişi daha ekledim daha uyguna da geldi. Takım alcaktım açıkçası bi sürü de baktım bornozu lifi bilmem nesi var. Sonra vazgeçtim bornoz zamanı gelince onu da alırım güzel bişi

Kundak şeklinde olan ile kafadan geçmeli panço şeklinde olanlae rahat oluyor bornoz en zoru bende her türlüsü vardı organik ten tut aklına ne gelirse hatta birini KV evine filan bıraktım

Kizlar aclik sekerim 71 cikti saglik ocaginda, normal referans deger 74 den basliyor. Bu bir sorun mu bilemedim? Yarin kontrolum var ama cok merak ediyorum su an. Var mi fikri olan?
sorun değil canım benim ref değeri 70 iken 68 çıkmıştı. perinatolog gayet iyi hiç dert etme dedi. (21.hafta)
24. haftada da açlık 79, 50ml şeker yükleme 1 saat sonrası 71 çıktı buna da çok iyi dediler

ay bende bella maisondan kundak havlu aldım, bella maison havlularını çok beğeniyorum hiç sertleşmiyor yumusacık. bebişe de ordan aldık çok tatlıştı :) ben de bornoz vs başka bişi almıcam şimdilik

Kundak şeklinde olan ile kafadan geçmeli panço şeklinde olanlae rahat oluyor bornoz en zoru bende her türlüsü vardı organik ten tut aklına ne gelirse hatta birini KV evine filan bıraktım
aa ben anneme almamıştım, çok iyi hatırlattın, anneme de alayım.
Annemde bebişin eşyalarını koymaya şifonyer var ben hala ne alsam karar veremedim :))

Aynen kundak şeklinde olandan aldım bende. O kadar araştırıp dümdüz bişi aldım
LCW de de satılıyo bundan ama fiyat farkı nedir bilmiyorum. Setlerde terlik bile var gerek yok bence yaa

aa ben anneme almamıştım, çok iyi hatırlattın, anneme de alayım.
Annemde bebişin eşyalarını koymaya şifonyer var ben hala ne alsam karar veremedim :))
Bana biri havlu verecekti hiç verme demedim bilerek onu götürcem anneme eve yeni aldım

Kizlar hepsiburadada cigit indirimi var yuzde 30. Muslin tulumlari cok tatli

Aynen kundak şeklinde olandan aldım bende. O kadar araştırıp dümdüz bişi aldım

LCW de de satılıyo bundan ama fiyat farkı nedir bilmiyorum. Setlerde terlik bile var gerek yok bence yaa
bence de terlik vs hiç gerek yok :), evet lcwda da var ordan hiç havlu almamıştım o yüzden bilemedim nasıl olur diye belladan almıştım, anneme de burdan alayım :)

Gecmis olsun canim. Telas yapma. Insallah progestan, proluton, adalat gibi seylerle toparlarsin
o kadar telaşlıyım ki anlatamam bakalım bekliyorum doğacakla öleceğin önüne geçilmez Allah hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…