- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.224
- 248
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.181
çok geçmiş olsun ilaçları var o sorunun sıkmayın canınızı. böbrek ya da safra kesesi probleminiz var mıydı?geldim nstye bağladı dr sancı çıktı şuan bir serum alıyorum sonra tekrar nstye gireceğim
Canım nasıl bir şey oluyor o korktum azıcık. Benim beyaz akıntım var. Bir de 1 saattir sağ tarafımda sancı gibi bir şey. Hani apandist şişer ya onun gibi bir ağrıBen 18.haftadan ıtıbaren yasamaya baslamsıtım ılk gebelık oldugu ıcın de bebek hareketıdır dıye ustune dusmemıstım, bu kasılmalar rahım agzı uzunlugunu kısalttı, detaylı ultrasında 20.haftada doktora gosterdım hareket edıyor dıye, dırek kasılma bu dwdı, acılen rahım agzını olctu 11mm cıktı, hemen yatıs yapıldı apar topar. Ama sız tedbırınızı alın rıske atmayın doktorunuzu bılgılendırın lutfen.
Çok geçmiş olsun umarım hemen geçergeldim nstye bağladı dr sancı çıktı şuan bir serum alıyorum sonra tekrar nstye gireceğim
Benim reglden 5gün önce yapılan kan testi negatif çıkmıştı canım. 3 gün kala pozitife döndüregl den 6 gün önce <0.100 olan hcg sanırım regl iki kala hala testte çıkmaz değil mi bat 18/08 hcg yapılan tarih 12/08 test yapmaya korkuyorummm
değerler kaçtı hatırlıyor musunnnnBenim reglden 5gün önce yapılan kan testi negatif çıkmıştı canım. 3 gün kala pozitife döndü
Böyle kısa surelı bı tarafa sertlesme olur, hnaı sey dersın bebek oraya geldı buzuldu gıbı oldu. Ama o kasılma oluyor. Kendılıgınden gecer hemen, ama uzerıne dusulmesı gereken bısey, bılıyosun benım sonrakı durumı ıste. Apandısıt bolgrsınde deıl de benım karnımın ust taraflarında oluyordu oCanım nasıl bir şey oluyor o korktum azıcık. Benim beyaz akıntım var. Bir de 1 saattir sağ tarafımda sancı gibi bir şey. Hani apandist şişer ya onun gibi bir ağrı
Çok gecmıs olsun, ılacı var merak etmeyın, bısey olmazgeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim serumun bitmesini bekliyorum bende henüz bir şey bilmiyorum. apandisit ağrısı sandım sağ tarafıma vuran bir ağrı ve sağ tarafta hassasiyet vardı ultrasonda kendi organlarımda bir şey çıkmadı, bebek iyiydi, rahim ağzı kapalıydı serum sonrası drla görüşücem. kaygıyla bekliyorum. çok dikkat edin ağrısı olan gitsin hemen lütfen eğer ücretsiz kontrol olmasa gitmezdim o kadar dayanılmaz değildi ağrı
Geçmiş olsun yaa inşallah bi sorun olmayacak inanıyorum bengeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim serumun bitmesini bekliyorum bende henüz bir şey bilmiyorum. apandisit ağrısı sandım sağ tarafıma vuran bir ağrı ve sağ tarafta hassasiyet vardı ultrasonda kendi organlarımda bir şey çıkmadı, bebek iyiydi, rahim ağzı kapalıydı serum sonrası drla görüşücem. kaygıyla bekliyorum. çok dikkat edin ağrısı olan gitsin hemen lütfen eğer ücretsiz kontrol olmasa gitmezdim o kadar dayanılmaz değildi ağrı
5 gün önce 0,100. Diğeri 36.95değerler kaçtı hatırlıyor musunnnn
Anladım canımBöyle kısa surelı bı tarafa sertlesme olur, hnaı sey dersın bebek oraya geldı buzuldu gıbı oldu. Ama o kasılma oluyor. Kendılıgınden gecer hemen, ama uzerıne dusulmesı gereken bısey, bılıyosun benım sonrakı durumı ıste. Apandısıt bolgrsınde deıl de benım karnımın ust taraflarında oluyordu o
Birden olan bir ağrı mıydı? Ya da günlerdir mi var? Bir de tam olarak nasıl sancı gibi mi batma gibi mi?geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim serumun bitmesini bekliyorum bende henüz bir şey bilmiyorum. apandisit ağrısı sandım sağ tarafıma vuran bir ağrı ve sağ tarafta hassasiyet vardı ultrasonda kendi organlarımda bir şey çıkmadı, bebek iyiydi, rahim ağzı kapalıydı serum sonrası drla görüşücem. kaygıyla bekliyorum. çok dikkat edin ağrısı olan gitsin hemen lütfen eğer ücretsiz kontrol olmasa gitmezdim o kadar dayanılmaz değildi ağrı
Ürünler geldi canım her biri askılı özel şeffaf posetteydi bir de ayrıca kargo poşetine koymuşlardı ben çok beğendim 8 tane patikli alt 2 tane uzun kollu zıbın almıştım kumaşları çok güzel sadece bir tanesi çok hafif sert geldiGelince yazar mısın kalitelerini falan bende almak istiyorum
Bedenlerini kaç aylık aldınız? Bir de %100 pamuklu mu ürünler? Ben trendyoldan bakmıştım içeriği yazmıyorÜrünler geldi canım her biri askılı özel şeffaf posetteydi bir de ayrıca kargo poşetine koymuşlardı ben çok beğendim 8 tane patikli alt 2 tane uzun kollu zıbın almıştım kumaşları çok güzel sadece bir tanesi çok hafif sert geldi
3-6 ay aldım. Detaylı ultrasonda doktorum normal bir bebekten 6 7 cm uzun doğar dedi 56 cm o yüzden yeni doğan ve 0 3 almaya çok cesaret edemedimBedenlerini kaç aylık aldınız?
Detaylı ultrason da kaç cm çıkmıştı bide kaçıncı haftada gitmiştin? Ben 21+4de gittim 26 cm çıktı. Önden gidiyor 5 gün dedi. Ama ortalama şu boyda olur demedi ama ben 53 cm doğmuşum şuanda boyum 178 eşimde uzun. Genetik olarak uzun olacağını düşünüyoruz. O yüzden ne alacağıma karar veremiyorum.3-6 ay aldım. Detaylı ultrasonda doktorum normal bir bebekten 6 7 cm uzun doğar dedi 56 cm o yüzden yeni doğan ve 0 3 almaya çok cesaret edemedim
Sağol canım bende sipariş vereceğim ordanÜrünler geldi canım her biri askılı özel şeffaf posetteydi bir de ayrıca kargo poşetine koymuşlardı ben çok beğendim 8 tane patikli alt 2 tane uzun kollu zıbın almıştım kumaşları çok güzel sadece bir tanesi çok hafif sert geldi
20+5 de gitmiştim canım 27 cm 440 gram çıkmıştı bütün ölçümleri neredeyse 21+4 ile uyumluydu sadece bacak boyu 22 haftayla uyumlu çıktı 56 cm 3700 3800 e yakın doğar dedi aksiklik olmazsaDetaylı ultrason da kaç cm çıkmıştı bide kaçıncı haftada gitmiştin? Ben 21+4de gittim 26 cm çıktı. Önden gidiyor 5 gün dedi. Ama ortalama şu boyda olur demedi ama ben 53 cm doğmuşum şuanda boyum 178 eşimde uzun. Genetik olarak uzun olacağını düşünüyoruz. O yüzden ne alacağıma karar veremiyorum.
Sağol canım bende sipariş vereceğim ordan
Nasıl hesaplıyorlar peki? Bana hiç bir şey söylemedi şu kiloda doğar vs diye20+5 de gitmiştim canım 27 cm 440 gram çıkmıştı bütün ölçümleri neredeyse 21+4 ile uyumluydu sadece bacak boyu 22 haftayla uyumlu çıktı 56 cm 3700 3800 e yakın doğar dedi aksiklik olmazsa
Of ne yapsam bilemiyorum20+5 de gitmiştim canım 27 cm 440 gram çıkmıştı bütün ölçümleri neredeyse 21+4 ile uyumluydu sadece bacak boyu 22 haftayla uyumlu çıktı 56 cm 3700 3800 e yakın doğar dedi aksiklik olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?