- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.161
Yaaa korkma tamammı doktor ne yapacağını bilir. Bebek iyidir eminim.geldim nstye bağladı dr sancı çıktı şuan bir serum alıyorum sonra tekrar nstye gireceğim
ben bu isi yapmiyorum aslinda ama tek isim buSleepy ecologic ıslak mendil ve bezin içeriğine baktım bana iyi geldi sen bu iş yaptığın için sana da sorayım dedim sence nasıl
Hiç kötü düşünme ilaçla ağrıyı geçirirler inşallah Allah’ın izniyle sağ Salim çıkarsıno kadar telaşlıyım ki anlatamam bakalım bekliyorum doğacakla öleceğin önüne geçilmez Allah hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallah
Çok geçmiş olsun canımgeldim nstye bağladı dr sancı çıktı şuan bir serum alıyorum sonra tekrar nstye gireceğim
Allah korusun dusunme oyle seyler. Simdi hastanede ellerinden geleni yapar duzeltirler seni.o kadar telaşlıyım ki anlatamam bakalım bekliyorum doğacakla öleceğin önüne geçilmez Allah hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallah
Çok geçmiş olsun, inşallah hemen geçer gider.geldim nstye bağladı dr sancı çıktı şuan bir serum alıyorum sonra tekrar nstye gireceğim
Çok haklısın canım korkmakta ama böyle şeyler aklına getirmemeye çalış çünkü fark etmeden vücudunu sıkıyorsun erken fark etmen şu an doktorda olman bunlar çok önemli artılar lütfen kendini çok sıkmamaya caliso kadar telaşlıyım ki anlatamam bakalım bekliyorum doğacakla öleceğin önüne geçilmez Allah hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallah
Bilmiyorum çok saçma beklicez gelmezse eczaneden alırsın dediler niye eczaneden alıyorum anlamadımKorktum simdi. Aslında en son ki kontrolde söylemiştim 19. Haftaydı sanırım o zamanda oluyordu sağ tarafta toplanıyor sertlesiyor normal mi demiştim normal dedi. Ama kadina göre hersey normal güvenemiyorum da size de sorayım dedim
Tekme sancı değil benimkisi ya böyle sağ tarafım şişiyor taş gibi oluyor yani yürüyemiyorum nerdeyse o derece. Napicaz peki tehlikeli midir bu akinti ben doktora sormuştum bir kere sarı akintim var diye gebesin normal demişti kadin herseye normal diyor
Ya bende çok dikkat ediyorum. Mantar da koku olur diye biliyorum ölü balık gibi daha önce olmustum çünküöğrenirsen bana da söyler misin ben kendi doktoruma sarı akintim var demiştim gebesin normal demisti
Benim doktorum da normal dedi de güvenemiyorum herseye normal diyor. Ben yürüyemiyorum nerdeyse o derece oluyor. Arkadaş kasılma dedi şimdi korktum ya
İdrar yolu enfeksiyonundan suphelenilmisti bundan bir kaç hafta önce tahlil falan yapıldı çıkmadı canım. Enfeksiyondan şüpheleniyorum ben ama en iyisini yapıyorsun bende garanticiyimdir
Nolacak peki
Ay ay dert ortağım bu konuyu bana sor daha yeni geçti 1 hafta inletti beni arkadaşım çok geçmiş olsun. Öncelikle bunun dermanı sıcak suya oturmak. Benimki kan toplamıştı balon gibi olmuştu yürüyemiyodum ağlıyordum artık sonra sıcak suya oturdum günde 3 4 kez bir de fitil kullandım zar zor da olsa geçti elhamdülillah. Bir de sarı kantaron yağı damlattigim makyaj temizleme pamuğuna damlatip oraya koyuyordum rahatlatıyordu
Ben de bu tavşanlıdan aldımay bende bella maisondan kundak havlu aldım, bella maison havlularını çok beğeniyorum hiç sertleşmiyor yumusacık. bebişe de ordan aldık çok tatlıştı :) ben de bornoz vs başka bişi almıcam şimdilik
%100 Pamuk Koala Kundak Havlu Gri (75x75 cm)
%100 Pamuk Koala Kundak Havlu Gri (75x75 cm) 12 taksit seçeneği ile uygun fiyat ve Bella Maison güvencesiyle satın almak için hemen tıklayın!www.bellamaison.com
%100 Pamuk Rabbit Kundak Havlu Ekru (75x75 cm)
%100 Pamuk Rabbit Kundak Havlu Ekru (75x75 cm) 12 taksit seçeneği ile uygun fiyat ve Bella Maison güvencesiyle satın almak için hemen tıklayın!www.bellamaison.com
Bilmiyordum canim ya normal hamilelikten dolayı olan akinti saniyordum. Peki bwbege zarari olur mu erken doğuma falan sebep olur mu bilgin varmi Allah korusunCanım mantarda koku olur diye biliyordum ben de hep ama benim hamileliğin başından beri var. Yani bazen az akıntım oluyor bazen çok. Az olduğu bir zaman doktor vajinal muayene esnasında çok yoğun mantarın var dedi mesela. Ama ben de koku yoktu. Akıntımda normale göre azdı bile. Bide süt kesiği gibi pütür pütür gelir mantar deniyor. O şekilde de geldiği oldu benim ama böyle kremsi beyaz ve pütürsüz bir akıntı varken de doktor mantarın çok yoğun dedi. Yani tek koku ve renk değil bence. Ama geçiyor mu bence hamilelikte kronikleşiyor. Gynomax fitil kullandım ben. Bi doktor her tuvaletten sonra sirkeli suyla dış kısmını yıka pH dengesi düzelir dedi. Onu yapıyorum ama yine devam. En son vajinal probiyotik verdi doktorum. İki tane de ondan kullandım o aşırı pis kokuyordu ve prospektüste kokusuzdur yazıyo. O da bi işe yaramadı. Bıraktım artık. Günde 5 6 kez çamaşır değiştiriyorum bir damla akıntı olsa değiştiriyorum yani hijyenle falanda alakası yok vücut yapıyor tamamen
Kaçıncı haftada yaşadınız günde kaç defa oluyordu tam olarak benim anlattığım gibi miydi kasik da bel de falan agri olmuyor sadece bebek sağda toplanıp sertlesiyor sağ taraf çok belirgin oluyor yarım dakika falan sürüyor ovalayinca geçiyor böyle miydi benim 1 aydan fazladır bu şekildeBaska doktor tavsıyesı alın. Ben de yasadım aynısını oncekı gebelıgımde kasılmaymıs, kasılma onleyıcı ılaca baslar, nıdılat nıdicard adalat gıbı.. Sıkıntı olmaz ama tedbırınızı alın onden.. Ihmal etmeyın lutfen
çok geçmiş olsun ben kaçırmışım ne oldu da nst ye bağlandın?geldim nstye bağladı dr sancı çıktı şuan bir serum alıyorum sonra tekrar nstye gireceğim
Asya düşünüyordum en başta ama sonra kuzenim kızına Asya ismini koyunca vazgeçtim bende:) ismiyle yaşasınlar inşallah:)kızım olsa bende Alya koyacaktım:) anlamı çok güzel müzik dışında da. 5 yaşındaki kızımın adıda asya.
yanına bi Alya olsa iyi olcaktı ama kısmet:)
Ben 18.haftadan ıtıbaren yasamaya baslamsıtım ılk gebelık oldugu ıcın de bebek hareketıdır dıye ustune dusmemıstım, bu kasılmalar rahım agzı uzunlugunu kısalttı, detaylı ultrasında 20.haftada doktora gosterdım hareket edıyor dıye, dırek kasılma bu dwdı, acılen rahım agzını olctu 11mm cıktı, hemen yatıs yapıldı apar topar. Ama sız tedbırınızı alın rıske atmayın doktorunuzu bılgılendırın lutfen.Bilmiyordum canim ya normal hamilelikten dolayı olan akinti saniyordum. Peki bwbege zarari olur mu erken doğuma falan sebep olur mu bilgin varmi Allah korusun
Kaçıncı haftada yaşadınız günde kaç defa oluyordu tam olarak benim anlattığım gibi miydi kasik da bel de falan agri olmuyor sadece bebek sağda toplanıp sertlesiyor sağ taraf çok belirgin oluyor yarım dakika falan sürüyor ovalayinca geçiyor böyle miydi benim 1 aydan fazladır bu şekilde
Ben anlamadım şimdi akıntı zararlı bir şey mi? Benim sürekli var. Geçen hafta doktora beyaz akıntım var dedim. Gebelikte normal dediBilmiyordum canim ya normal hamilelikten dolayı olan akinti saniyordum. Peki bwbege zarari olur mu erken doğuma falan sebep olur mu bilgin varmi Allah korusun
Kaçıncı haftada yaşadınız günde kaç defa oluyordu tam olarak benim anlattığım gibi miydi kasik da bel de falan agri olmuyor sadece bebek sağda toplanıp sertlesiyor sağ taraf çok belirgin oluyor yarım dakika falan sürüyor ovalayinca geçiyor böyle miydi benim 1 aydan fazladır bu şekilde
Koku ve kaşıntı olmadığı sürece korkma dedi doktorum, koku ve kaşıntı olursa tekrar beni ara dediBen anlamadım şimdi akıntı zararlı bir şey mi? Benim sürekli var. Geçen hafta doktora beyaz akıntım var dedim. Gebelikte normal dedi
Çok geçmiş olsun cnm çalışıyorum diye biraz mesajları kaçırdım sancıların mi vardı ki nst ye baglandino kadar telaşlıyım ki anlatamam bakalım bekliyorum doğacakla öleceğin önüne geçilmez Allah hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallah
Benim doktorumda aynı şeyi söyledi. Normal dedi . Ama farklı bir doktor alttan muayene edince çok fazla mantarın var dedi. Valla ben de anlamıyorum ayırıcı şeyi nedirKoku ve kaşıntı olmadığı sürece korkma dedi doktorum, koku ve kaşıntı olursa tekrar beni ara dedi
Öyle olumsuz bir şey söyleyen olmadı bana. Ben de sormadım ama sanmıyorum çünküBilmiyordum canim ya normal hamilelikten dolayı olan akinti saniyordum. Peki bwbege zarari olur mu erken doğuma falan sebep olur mu bilgin varmi Allah korusun
Ben esimin ailesinin yanindayim izindeyim Toros dev. hastanesi Gülşah hocaya gittim perinatolog icin Halil Daglar a gittik.Bende merkezdeyim siz hangi doktora gidiyorsunuz
Ben kullandım daha önce o fitilden, reçetesiz veriliyor. Doktorum gidip alabilirsin demişti eğer koku ve kaşıntı olursa diye, baktım olmuyor gidip alırım artıkBenim doktorumda aynı şeyi söyledi. Normal dedi . Ama farklı bir doktor alttan muayene edince çok fazla mantarın var dedi. Valla ben de anlamıyorum ayırıcı şeyi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?