2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sleepy ecologic ıslak mendil ve bezin içeriğine baktım bana iyi geldi sen bu iş yaptığın için sana da sorayım dedim sence nasıl
ben bu isi yapmiyorum aslinda ama tek isim bu oyuzden arastirip arastirip duruyorum
Sleepy ecologic cok iyiymis bezi de islak medili de.
İkisinde de harmony ve sleepy denemeyi dusunuyorum ilkbasta.
Cok temiz icerikliler

o kadar telaşlıyım ki anlatamam bakalım bekliyorum doğacakla öleceğin önüne geçilmez Allah hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallah
Hiç kötü düşünme ilaçla ağrıyı geçirirler inşallah Allah’ın izniyle sağ Salim çıkarsın

o kadar telaşlıyım ki anlatamam bakalım bekliyorum doğacakla öleceğin önüne geçilmez Allah hevesimizi kursağımızda bırakmasın inşallah
Allah korusun dusunme oyle seyler. Simdi hastanede ellerinden geleni yapar duzeltirler seni.

Çok haklısın canım korkmakta ama böyle şeyler aklına getirmemeye çalış çünkü fark etmeden vücudunu sıkıyorsun erken fark etmen şu an doktorda olman bunlar çok önemli artılar lütfen kendini çok sıkmamaya calis

Bilmiyorum çok saçma beklicez gelmezse eczaneden alırsın dediler niye eczaneden alıyorum anlamadım

Ben de bu tavşanlıdan aldım

Bilmiyordum canim ya normal hamilelikten dolayı olan akinti saniyordum. Peki bwbege zarari olur mu erken doğuma falan sebep olur mu bilgin varmi Allah korusun
Kaçıncı haftada yaşadınız günde kaç defa oluyordu tam olarak benim anlattığım gibi miydi kasik da bel de falan agri olmuyor sadece bebek sağda toplanıp sertlesiyor sağ taraf çok belirgin oluyor yarım dakika falan sürüyor ovalayinca geçiyor böyle miydi benim 1 aydan fazladır bu şekilde

kızım olsa bende Alya koyacaktım:) anlamı çok güzel müzik dışında da. 5 yaşındaki kızımın adıda asya.
yanına bi Alya olsa iyi olcaktı ama kısmet:)
Asya düşünüyordum en başta ama sonra kuzenim kızına Asya ismini koyunca vazgeçtim bende:) ismiyle yaşasınlar inşallah:)

Ben 18.haftadan ıtıbaren yasamaya baslamsıtım ılk gebelık oldugu ıcın de bebek hareketıdır dıye ustune dusmemıstım, bu kasılmalar rahım agzı uzunlugunu kısalttı, detaylı ultrasında 20.haftada doktora gosterdım hareket edıyor dıye, dırek kasılma bu dwdı, acılen rahım agzını olctu 11mm cıktı, hemen yatıs yapıldı apar topar. Ama sız tedbırınızı alın rıske atmayın doktorunuzu bılgılendırın lutfen.

Ben anlamadım şimdi akıntı zararlı bir şey mi? Benim sürekli var. Geçen hafta doktora beyaz akıntım var dedim. Gebelikte normal dedi

Çok geçmiş olsun cnm çalışıyorum diye biraz mesajları kaçırdım sancıların mi vardı ki nst ye baglandin

Koku ve kaşıntı olmadığı sürece korkma dedi doktorum, koku ve kaşıntı olursa tekrar beni ara dedi
Benim doktorumda aynı şeyi söyledi. Normal dedi . Ama farklı bir doktor alttan muayene edince çok fazla mantarın var dedi. Valla ben de anlamıyorum ayırıcı şeyi nedir

Öyle olumsuz bir şey söyleyen olmadı bana. Ben de sormadım ama sanmıyorum çünkü

Benim doktorumda aynı şeyi söyledi. Normal dedi . Ama farklı bir doktor alttan muayene edince çok fazla mantarın var dedi. Valla ben de anlamıyorum ayırıcı şeyi nedir
Ben kullandım daha önce o fitilden, reçetesiz veriliyor. Doktorum gidip alabilirsin demişti eğer koku ve kaşıntı olursa diye, baktım olmuyor gidip alırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…