- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.201
Ben o zaman şöyle düşünmüştüm ama hiçbir bilimselligi yokOf ne yapsam bilemiyorum25. Haftada kendi doktoruma soracağım boyu ne kadar olur diye
Yok canım sıcak su erken doğuma sebep olmuyor sordum ben doktora ıkinmak sebep olur dedi kabız olmamaya dikkat et. Sıcak olmasa da ılık suya otur en azından çok iyi geliyor. Fitil bu canimBir kaç yerde bende gördüm kantaron yağını hemen aldım çok zor cidden yani hayatımda böyle acı duymadım sıcak su erken doğuma sebep olur kasılma fln dediler bide hangi fitili kullandınız doktora cuma gidicem soyleyim bari
Yaa korktum böyle diyince siz offf. Magnezyum arada içiyorum aklıma gelirse progestan kullanmıyorum kanamam falan olmadı ki hiç doktora söylüyorum bu sertlesmeleri normal dedi bana. Rahim ağzı uzunluğm da normal ölçülüyor. Şeker içinde 24. Haftada randevu aldım. Diyet yapmıyorum ☹Canım geçen biri yazmıştı günde iki kez olursa normal fazla olursa gel demiş doktoru
Sen 6-7 kez diyorsun
Zaten amniyon sıvın fazla riskli hastasın
Magnezyum iki kez içiyor musun günlük?
Protestan fitil alıyor musun?
Diyete tam sadık sıfır kh sıfır meyve ilerliyoe musun
Bak her şeye normal diyen doktora gittim halimi görüyorsun
Acilen açlık tokluk şekerine bakıp gerekirse insülin vurulman lazım bir gün bile ihmal etme
Ben 30.haftamda sancım olduğunu bile anlamamıştım hiç ne agrım vardı ne sızım
Dediğim gibi doktora söyledim normal dedi geçen hafta detayliya girdim 34mm ölçülmus rahim ağzı 1 aydır oluyor bu kasilmalar dogum kasilmasi olsa benimde rahim ağzım kisalmazmiydi.Ben 18.haftadan ıtıbaren yasamaya baslamsıtım ılk gebelık oldugu ıcın de bebek hareketıdır dıye ustune dusmemıstım, bu kasılmalar rahım agzı uzunlugunu kısalttı, detaylı ultrasında 20.haftada doktora gosterdım hareket edıyor dıye, dırek kasılma bu dwdı, acılen rahım agzını olctu 11mm cıktı, hemen yatıs yapıldı apar topar. Ama sız tedbırınızı alın rıske atmayın doktorunuzu bılgılendırın lutfen.
Bende anlamadım valla arkadaşlar mantar diyor koku kaşıntı yok ama doktora göre de normalBen anlamadım şimdi akıntı zararlı bir şey mi? Benim sürekli var. Geçen hafta doktora beyaz akıntım var dedim. Gebelikte normal dedi
Tamam teşekkür ederimÖyle olumsuz bir şey söyleyen olmadı bana. Ben de sormadım ama sanmıyorum çünkü
Onu sormak aklıma gelmedi hiç canım annemde gelmişti bu üst bacak kemiğini uzundu dedi doktor da evet boyumuzu belirleyen kemik odur dedi kiloyu da nasıl hesapladı bilmiyorum ben şeker vb bir şey olur mu diye korktum hayır dedi kesinlikle genetik özellikleri böyle demistiNasıl hesaplıyorlar peki? Bana hiç bir şey söylemedi şu kiloda doğar vs diye
benim de ara ara sertleşme oluyor karnımda, doktor doğum kasılmaları bunlar dedi. ama saatler sürerse gel dedi ağrı acısını beklemeden dedi. rahim ağzım 31 mm en son 21.haftada bakıldı.Dediğim gibi doktora söyledim normal dedi geçen hafta detayliya girdim 34mm ölçülmus rahim ağzı 1 aydır oluyor bu kasilmalar dogum kasilmasi olsa benimde rahim ağzım kisalmazmiydi.
Teşekkür ederimHayırlı haberlerle gel inşallah canım
Benim 10. Haftadan beri oluyor detaylı ultrasonda sordum sorun değil dedi ama nasıl bir çözüm sunuyorlar ya da nasıl bir boyutta olunca gidilmeliBöyle kısa surelı bı tarafa sertlesme olur, hnaı sey dersın bebek oraya geldı buzuldu gıbı oldu. Ama o kasılma oluyor. Kendılıgınden gecer hemen, ama uzerıne dusulmesı gereken bısey, bılıyosun benım sonrakı durumı ıste. Apandısıt bolgrsınde deıl de benım karnımın ust taraflarında oluyordu o
Gözün aydın canımTeşekkür ederimşehir hastanesinde girdim normal ultrason gibiydi fotoğrafı da öyle verdiler, bi hayal kırıklığı olmadı değil her şeyi normalmiş çok şükür 550 gr dedi boyunu söylemedi galiba hatırlayamıyorum. Sıvı fazlalığını sordum şuan öyle bir şey yok dedi dikkat ettiğim için düzeldi sanırım.
Geçmiş olsun canım, umarım en kısa sürede dikişler tutar, ve şu 10 günü sağ sağlım atlatırsınız Allah’ın izniyle ikisi de zamanında sağlıkla gelsinlerSelam kizlar. Maalesef hastane odasindan yaziyorum. Detayli randevuma gelmistim. Gule oynaya basladi her sey. Ikizlerden birinin bir kulagini açıdan kaynakli goremedi. Vajinal baksak olur mu dedi. Tabi dedim. Bakar bakmaz hemen bir problemimiz var dedi. Aciklik olmus. Bebegin kesesi asagi dogru sarkmis. O an telastan tam anlamadim ama 25 olmasi gereken bir uzunluk 3 e dusmus.
Karindan ultrasonda asla bir sey gozukmuyordu dedi. Hatta karindan tekrar bakti. Acilen oda hazirlatti, yatisim yapildi. Serklaj yapti, yani dikis atildi.
Fiziksel olarak gobeginde de hic belirti yok dedi, bir agrim da yoktu. Aman kizlar her sey normal diye vajinal muayeneden cekinmeyin. Hatta 22 23. Haftalarda ozellikle isteyin. Eger mudahele etmeseydik 1 hafta 10 gune suyun gelirdi dedi bana.
Cok sukur operasyonda da su gelmemis. Dikisler tutana kadar bir 10 gun cok kritik dedi. Dikise regmen su gelebilir. Onu o zaman konusacagiz maalesef alttaki bebegi sonlandirmak zorunda kalabiliriz dedi.
Bu gece kalip yarin cikacagim hastaneden. Allahtan hastane yakin, su gelirse fln hemen 10 dk da gelecegiz.
Ama kizlar cok iyi detaylida da gayet hersey yolundaydi. 2 3 gun gerisim geride ama ikizler icin normal dedi. Sivilari da iyiymis. Insallah su riskli donemi de atlatiriz
Çok geçmiş olsun, inşallah sağ salim bebeklerinizle birlikte atlatırsınız bu süreciSelam kizlar. Maalesef hastane odasindan yaziyorum. Detayli randevuma gelmistim. Gule oynaya basladi her sey. Ikizlerden birinin bir kulagini açıdan kaynakli goremedi. Vajinal baksak olur mu dedi. Tabi dedim. Bakar bakmaz hemen bir problemimiz var dedi. Aciklik olmus. Bebegin kesesi asagi dogru sarkmis. O an telastan tam anlamadim ama 25 olmasi gereken bir uzunluk 3 e dusmus.
Karindan ultrasonda asla bir sey gozukmuyordu dedi. Hatta karindan tekrar bakti. Acilen oda hazirlatti, yatisim yapildi. Serklaj yapti, yani dikis atildi.
Fiziksel olarak gobeginde de hic belirti yok dedi, bir agrim da yoktu. Aman kizlar her sey normal diye vajinal muayeneden cekinmeyin. Hatta 22 23. Haftalarda ozellikle isteyin. Eger mudahele etmeseydik 1 hafta 10 gune suyun gelirdi dedi bana.
Cok sukur operasyonda da su gelmemis. Dikisler tutana kadar bir 10 gun cok kritik dedi. Dikise regmen su gelebilir. Onu o zaman konusacagiz maalesef alttaki bebegi sonlandirmak zorunda kalabiliriz dedi.
Bu gece kalip yarin cikacagim hastaneden. Allahtan hastane yakin, su gelirse fln hemen 10 dk da gelecegiz.
Ama kizlar cok iyi detaylida da gayet hersey yolundaydi. 2 3 gun gerisim geride ama ikizler icin normal dedi. Sivilari da iyiymis. Insallah su riskli donemi de atlatiriz
Ya çok çok geçmiş olsun, iyi ki hemen farkedilmiş… insallah iki bebeğinde seninle olacaktırSelam kizlar. Maalesef hastane odasindan yaziyorum. Detayli randevuma gelmistim. Gule oynaya basladi her sey. Ikizlerden birinin bir kulagini açıdan kaynakli goremedi. Vajinal baksak olur mu dedi. Tabi dedim. Bakar bakmaz hemen bir problemimiz var dedi. Aciklik olmus. Bebegin kesesi asagi dogru sarkmis. O an telastan tam anlamadim ama 25 olmasi gereken bir uzunluk 3 e dusmus.
Cok gecmis olsun canim. Iyi ki farkedilmis mudahale edilmis. Insallah surec cok guzel ilerler. Dikisler tutarSelam kizlar. Maalesef hastane odasindan yaziyorum. Detayli randevuma gelmistim. Gule oynaya basladi her sey. Ikizlerden birinin bir kulagini açıdan kaynakli goremedi. Vajinal baksak olur mu dedi. Tabi dedim. Bakar bakmaz hemen bir problemimiz var dedi. Aciklik olmus. Bebegin kesesi asagi dogru sarkmis. O an telastan tam anlamadim ama 25 olmasi gereken bir uzunluk 3 e dusmus.
dayanamadım aldım yaaKizlar hepsiburadada cigit indirimi var yuzde 30. Muslin tulumlari cok tatli
Ya bugün niye böyle olduSelam kizlar. Maalesef hastane odasindan yaziyorum. Detayli randevuma gelmistim. Gule oynaya basladi her sey. Ikizlerden birinin bir kulagini açıdan kaynakli goremedi. Vajinal baksak olur mu dedi. Tabi dedim. Bakar bakmaz hemen bir problemimiz var dedi. Aciklik olmus. Bebegin kesesi asagi dogru sarkmis. O an telastan tam anlamadim ama 25 olmasi gereken bir uzunluk 3 e dusmus.
Tek değilsindayanamadım aldım yaaçok bişey almak istemiyorum dedikçe daha çok alıyorum ben
Ben de dayanamadim 3 tane tulum aldim. Cok tatli gorunuyorlar. Aslinda seneye yaz kac beden giyeceklerini kestirmek zor ama 9-12 aldim. Kucuk olmaz insallah yinedayanamadım aldım yaaçok bişey almak istemiyorum dedikçe daha çok alıyorum ben
çok geçmiş olsun canım benimgeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim serumun bitmesini bekliyorum bende henüz bir şey bilmiyorum. apandisit ağrısı sandım sağ tarafıma vuran bir ağrı ve sağ tarafta hassasiyet vardı ultrasonda kendi organlarımda bir şey çıkmadı, bebek iyiydi, rahim ağzı kapalıydı serum sonrası drla görüşücem. kaygıyla bekliyorum. çok dikkat edin ağrısı olan gitsin hemen lütfen eğer ücretsiz kontrol olmasa gitmezdim o kadar dayanılmaz değildi ağrı
Geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede dikişler tutar ve şu 10 günü sağ salim atlatırsınız Allah’ın izniyle ikisi de zamanında sağlıkla gelsinlerSelam kizlar. Maalesef hastane odasindan yaziyorum. Detayli randevuma gelmistim. Gule oynaya basladi her sey. Ikizlerden birinin bir kulagini açıdan kaynakli goremedi. Vajinal baksak olur mu dedi. Tabi dedim. Bakar bakmaz hemen bir problemimiz var dedi. Aciklik olmus. Bebegin kesesi asagi dogru sarkmis. O an telastan tam anlamadim ama 25 olmasi gereken bir uzunluk 3 e dusmus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?