2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay bilmiyorum aldim artık valla bütçemiz pek yok açıkçası benim bebenin kıçının narin olmaması duasiyla Yaradana siginarak denicez bakalım o da alışsın canim

Evet genişledikçe genişliyordu, ben de öyle düşündüğüm için arada sancı olunca artık endişelenmiyorum açıklama için de ayrıca teşekkür ederim

Ay bilmiyorum aldim artık valla bütçemiz pek yok açıkçası benim bebenin kıçının narin olmaması duasiyla Yaradana siginarak denicez bakalım o da alışsın canim
Baby turcolara baktın mı canım onun ıslak mendili falan içerik olarak çok iyi bezine bakmadim ama sürekli indirime de giriyor

Baby turcolara baktın mı canım onun ıslak mendili falan içerik olarak çok iyi bezine bakmadim ama sürekli indirime de giriyor
Canim oglumda sleepy ninkini kullaniyordum. Bi kere baby turco islak mendil denemek istedim. Sleepy e gore mendil boyutu kucuk ve cok islak geldi bize.

Canim oglumda sleepy ninkini kullaniyordum. Bi kere baby turco islak mendil denemek istedim. Sleepy e gore mendil boyutu kucuk ve cok islak geldi bize.
Demek ki sadece içerik yeterli olmuyormus teşekkür ederim erkek çocukları anne karnında ve doğumda idrar yolu böbrek sorunlarına kızlara göre daha yatkın oluyormuş kız bebeklerde doğduktan sonra ıdrar yolu vb enfeksiyonlarina daha sık yakalanıyormus kız annelerinin işi biraz daha zor oluyor ıslak mendil bez seçerken

Tesekkur ederim canim dusundugun icin. En son nidicardi iceli 9 bucuk saat oldu ve sancim yok. Karnim yumusacik cok sukur
Amniyon sıvın nasıldı?
Çok sevindim sancının geçmesine.
Maşallah miniğe.
Doktorun izinde olmasını sallama.
Tek doktor ile kendini sınırlama.
Her doktor anlar.
Bir sıkıntı olursa bekleme kendi doktorunu.
Diyetine de devam et bence.

Yaa senin bilmediğin birsey var mi masallah subhanallah sana sen dedikten sonra içime kurt dustu baktım yorumlara gerçekten çoğu yorum ürünlerin sahte olduğuyla ilgiliydi kalitesi kötüymüş falan bende iptal ettim hiç risk almaya değmez. Baby turco mu alayım sence a101 e gelecekti sanki yakin zamanda

Canim gecen persembe baktiginda rahim agzi uzunlugun iyi, amniyon sivinda da problem yok demisti. Hafif bi idrar yolu enfeksiyonu vardi. Tek kullanimlik toz verdi. Ertesi gun sanci olunca antibiyotik verdi. Sanirim antibiyotik yeni etki ediyor

Sleepy de yeni doğan da övüyorlar büyük numara çiş kaçırıyor ama küçük numaralar iyi diye onla da başlayabilirsin.

Bir alana ikinci 1 tl kampanyası vardı bitmediyse ona bak.
Mendilleri öyle aldık biz 30-40 kuruş arasına denk geldi. Hemde bio natural.

Kızlarda ve erkeklerde silme yönü var.
Önden arkaya arkadan öne gibi.
Yani dikkat etmek lazım silerken idrar çıkışı ile kaka çıkışını silerken .
Erkekler dediğin gibi daha kolay.

Ben bundan almıştım. 2.si 1 tl kampanyası vardı.Bir influcer kendi bebeklerine kullanıyormuş önerdi diye aldım pek bilgim de yok ama

Eklentiler

• A00FBD45-A078-4F41-8F07-6A0D27684C11.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 31
kızlar merhaba tatildeydim bakamadım buralara. şimdi biraz okumaya çalıştım sorun yaşayan arkadaşlarıma geçmiş olsun inşallah hiç bir sıkıntı olmadan hep birlikte normal zamanda doğuma kadar getiririz hamileliği. yarın detaylı randevum var benimde ilk bebeğimde böbreğinde sorun vardı o yüzden çok stresliyim inşallah güzel haberlerle ayrılırım doktorun yanından dua edin bana

Sleepy almıştım ben zaten baya uyguna geçen yüzde 40 indiriminde. Ama bionatural değil sarı paketlerden 2 3 numara aldim 5 de 2 paket aldım insallah sızdırmaz. Bionatural daha mı iyi oluyormus

Bebek bezinin içeriğine hiç bakmadım canım molfixi markette gördüm içeriğine bakayım dedim bulamadım sonra araştırdım öyle okudum demek ki senin bebişe kısmetmiş okumam

Sleepy almıştım ben zaten baya uyguna geçen yüzde 40 indiriminde. Ama bionatural değil sarı paketlerden 2 3 numara aldim 5 de 2 paket aldım insallah sızdırmaz. Bionatural daha mı iyi oluyormus
Bionaturel ve ecologic son iki serisi ben YouTube de karşılaştırma videosu izlemiştim ecologic cidden çok pahalı sleepy bez için sadece 1 paket indirimden ecologic aldım ama pişik yapar korkusu ile stoklamayacagim ama karşılaştırma videosunda natural de 13 14 saat kuruluk vaae ederken bionaturel egolocig 16 saate kadar ebat olarak daha buyuk vb farkları vardı. Islak mendilde ben de 2. 1 TL kampanyasjndan bionaturel aldım diğer türlü o da çok pahalı

Kızlarda ve erkeklerde silme yönü var.
Önden arkaya arkadan öne gibi.
Yani dikkat etmek lazım silerken idrar çıkışı ile kaka çıkışını silerken .
Erkekler dediğin gibi daha kolay.
Evet öyleymiş canım bir de Instagramda öğe hanım var çok iyi bir çocuk doktoru o kız bebeklerde yıkama yıkama olmuyorsa pamukla silme o da olmuyorsa içeriği en az kimyasal barındıran ıslak mendili öneriyor çünkü yapışıklık yapıyormuş erkek bebeklerde de külotlu çorap vb giydirmeyin diyordu ileride üreme sağlığını bozuyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…