2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bizde Pierre cardini de beğenmiştik ama bunun kumaşı bana daha kaliteli geldi diğer çok naylonsuydu . Evet ya ilgililer hemen işini hallediyorsun. Biz arabayı 8600e almıştık ama puseti ordan almadık biz
O da hafıftı ama daha ırı duruyordu, tekerleklerı daha buyuk enı daha genıstı, ordakı eleman pıerre cardın daha uzun kullanabılırsınız ama daha cok yer kaplıyr dedı, ama esımın ıcıne sindi bagi neo, bızımkı cok kıbar dıyor.. Bak hemen 1100 lıra zam koymuslar, ıntermett foyatına ındırım olmuyor ıyıkı tavsıye ettın, cok tesekkur ederız canım

Rica ederim evet internette daha pahalı fiyatları. Taksit falan da oluyor o mağaza baya avantajlı biz sevdik. Hemde boş oluyor avm gibi yormuyo

Ben de bugun muduru aradım, heyet rapor vercek doktorum, ona gore planlama yaparsınız dedım

Rica ederim evet internette daha pahalı fiyatları. Taksit falan da oluyor o mağaza baya avantajlı biz sevdik. Hemde boş oluyor avm gibi yormuyo
Aynen sakindi bız gıttıgımızde de, ılk basta elemenalar doluydu, gıttım oturdum standın üstünehemen geldı bırısı saolsun, sabırla anlattı herseyı

Okula hiç başlamadan direkt ücretli öğretmen alırlar çocuklara da iyi olur bölünmezler
Aynen, bı hocamız gorevlendırme gıtmıstı, onun gelme durumu varmıs, oyle olursa ucretlı ogretmene de gerek kalmıyor, o hocamız da baya ıyı, gozum arkada kalmaz hem

Aynen, bı hocamız gorevlendırme gıtmıstı, onun gelme durumu varmıs, oyle olursa ucretlı ogretmene de gerek kalmıyor, o hocamız da baya ıyı, gozum arkada kalmaz hem
Canim senin bransin ne? Rapor alinca bile aklimiz kaliuor cocuklarda

Ben 4 Eylül'de seminerde söylerim belli de oluyor artık böyle de çok tuhaf geliyor okula gitmemek

Eğer hissettiğin ağrı oysa gaz sancısı veya enfeksiyon değil çatı ağrısı gece sağdan sola dönerken vajinada oluyor hafif
Googleden baktım catı ağrısı olabilir şöyle yerını tarif edeyim karnım altından ters V gibi iki elimle bulustugum yer oraya sancı girdi göbek altı vajına üstü olan yer. Sıkıntı olurmu doktorum tatilde bu hafta. Rahime de arada ufak agrı gibi bişey girip cıkıo cok sık deıl.
Cmtesi kontrolde bakıldı uzunluk iyi dendi. Yapacağım bişey varmı

Bana da öyle ağrılar arada oluyor, bence rahimi tutan bantlar, bebek büyüdükçe geriliyor… eğer geçmeyen ağrı sancı olursa tehlikeli demişti doktorum…

Tek ayağını halı gibi bir şeyi düzeltmeye çalışınca vajinanın üst kemiğinde bir ağrı oluyor bir de vajina ile makati birbirine bağlayan yerde özellikle uzanıp dönerken agri oluşuyor

Bana da öyle ağrılar arada oluyor, bence rahimi tutan bantlar, bebek büyüdükçe geriliyor… eğer geçmeyen ağrı sancı olursa tehlikeli demişti doktorum…
Pelvik kemikleri kendini doğuma hazırlıyirmus magnezyum verdim doktorum ama korkma çok normal dedi ben haftaici bu ağrı çok olunca acile gittim oradaki doktor da normal dedi baya bir baktım inşallah doğrudur bu ağrı normal doğumun daha kolay olmasını sağlıyormuş genişlettiği için pelvisi

Tek ayağını halı gibi bir şeyi düzeltmeye çalışınca vajinanın üst kemiğinde bir ağrı oluyor bir de vajina ile makati birbirine bağlayan yerde özellikle uzanıp dönerken agri oluşuyor
Tam dedıgın gibi bağlayan yerde de arada hafif sancı oluyor, rahim ağzı kapalı uzunluğu iyi dedı doktor cmtesi ama pazar yurudum biraz yoruldum sanırım. Catı ağrısı arastırıcam biraz. Durduk yere başladı. Erken die korktum bu süreç belirsiz bir süreç her an ekşın yaşanabilir
Teşekkür ediyorum bir sıkıntı olmaz inşallah.

Her kadında olmuyormuş bazılarında 34 den sonra başlıyormus ben de endişelendim erken başladı diye ama benim pelvik kemiğim normalden çok dardı kürtaj yapan doktor senin normal doğum yapma ihtimalin nerdeyse yok demişti ben çok Dar olduğu için erkenden açılmaya başladığını düşünüyorum senin de öyle bir durumun var mi

Benimde dar sanırım catım, bende o işlemden oldum ozaman çok agrım olmustu. Gelince hocaya sorarım izinli bu hafta. yalnız aşagıda bazen yine hafif sancılar vuruo bağlayan yerde üst kısım kemikte. Yatakta dönerken felan. masabası oturuyorum yorucu bişey de yapmıyorum. İyiki bilgilendirdin öğrenmiş oldum

Aynen öyle oluyir canim yatakta özellikle dönerken yürürken falan olmuyor pantolonumu vb giyerken bacaklarımı kaldırdigimda da oluyor arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…