- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.301
Ay yine okumuşun sen ben bi 40 sayfa okuyamadım direk daldımKızlar bir süre giremedim bütün mesajları okumam 3 günümü aldı, herkese tekrardan geçmiş olsun umarım hep güzel haberler almaya devam edersinizbebişlerimizin yeri kocaman göbeklerimiz orada kalmaya bir süre daha devam etsinler inşallah
Yorumlarda okumuştum canım paketinde yeni yazan molfixlerin içerik ve yapısı değişmiş diye istersen sen de bakKızlar hepsiburada da molfix bezlerde ikinci ürün yüzde 50 indirimli hesapladım 4 numaranın tanesi 2.23 e geliyor çok iyi fiyat molfix icin
Yeni nesil yaziyor bunlar mı acaba kötü mü yaniYorumlarda okumuştum canım paketinde yeni yazan molfixlerin içerik ve yapısı değişmiş diye istersen sen de bak
bütün kan değerlerim çok iyi çıktı çok şükür sadece d vit alt sınır 30 çıktı. günlük olarak demir ve magnezyum (gynoferro sanol ve magosit) haftada 2-3 kere de balık yağı ve kalsiyum d vit (newcal ve regenesis max) alıyorum. ıhlamur serbest bu arada gebelikte günde 2 fincan olacak şekilde.Ay bide şey soracaktım senin vitamin değerlerin falan nasıldı? Ne kullanıyordun ayrıca?
Bizde Pierre cardini de beğenmiştik ama bunun kumaşı bana daha kaliteli geldi diğer çok naylonsuydu . Evet ya ilgililer hemen işini hallediyorsun. Biz arabayı 8600e almıştık ama puseti ordan almadık bizDedıgın culurambar magazasına gıttık, cok ılgılendıler saolsunlar, pıerre cardının de bı arabası vardı o da hafıf, ama esım bu kıbar duruyor dedı bagı neo aldık, dolap kaldı bı
Bu arada sız kaca aldınız araba ve pusetını
Tesekkur ederim canim dusundugun icin. En son nidicardi iceli 9 bucuk saat oldu ve sancim yok. Karnim yumusacik cok sukur
daha da iyi olursunuz inşallah. bu hafta hepimize sağlıkla huzurla gelsinTesekkur ederim canim dusundugun icin. En son nidicardi iceli 9 bucuk saat oldu ve sancim yok. Karnim yumusacik cok sukur
Ben mavi pakete emin olamdım.Yeni nesil yaziyor bunlar mı acaba kötü mü yani
ben de okuyamiyorum :/ kaldigi yerden devam artikAy yine okumuşun sen ben bi 40 sayfa okuyamadım direk daldım
Büyük ihtimalle canım idrar göstergesi vb de kaldırılmış şeklinde okudumYeni nesil yaziyor bunlar mı acaba kötü mü yani
bugün nasıl oldun aynı mı yine?bütün kan değerlerim çok iyi çıktı çok şükür sadece d vit alt sınır 30 çıktı. günlük olarak demir ve magnezyum (gynoferro sanol ve magosit) haftada 2-3 kere de balık yağı ve kalsiyum d vit (newcal ve regenesis max) alıyorum. ıhlamur serbest bu arada gebelikte günde 2 fincan olacak şekilde.
Ben mağazada incelemiştim sürüşü konforlu gelmemiştiChicco One4ever bebek arabası kullanan ya da inceleyen var mı kızlar? memnun musunuz?
Ayağınızla halıyı falan düzeltirken de o ağrıyı hissediyor musunGünaydın, güzel haberlerinize sevindik hep güzel haberler alalım inşallah
Akşam uzanıodum 9.30 ta falan durduk yere karnın altı bel çizgisi de vajına üst kısmına agrı sağlandı 1.5 saat ugrastım gaz sancısı dedım ayaga kalın corap cektım hemen yataga gectım dualarla sakinlemeye calıştım, bir anda oldu esım korktu acile gitcektik. Gaz sancısı gibi bişey saplanan. Gec vakit uyudum her an hersey olabiliyor bu süreçte. Akşam biraz hissettim hareketi ama bugun de hissetme derdindeyim.
Dün öğlen dısardan 2 kucuk lahmacun yedim içim içimi yedi dısardan bırsey yemem güvenmediğimden. Oda aklıma takıldı.
Doktor dönüş yaptı bol su iç die ilaçlık durum yok şekerim de cıkmadı. Ama listeye mümkün oldukça uyacağım.
Güzel haberler alacağımız bir hafta olsun Rabbim nasip etsın sağlıkla doğmalarını.
yok gece baya terledim hastaymışım herhalde sabah çok daha iyi uyandım teşekkür ederim sorduğun içinbugün nasıl oldun aynı mı yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?