2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay yine okumuşun sen ben bi 40 sayfa okuyamadım direk daldım

Kızlar günaydın, geçen gün gebelik haftası hesaplama bu grupta mı konuşuluyordu tam hatırlayamadım ama böyle bir şeye denk geldim

Eklentiler

• 03470711-379A-4F2E-93C7-51EA34E75F7F.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar hepsiburada da molfix bezlerde ikinci ürün yüzde 50 indirimli hesapladım 4 numaranın tanesi 2.23 e geliyor çok iyi fiyat molfix icin
Yorumlarda okumuştum canım paketinde yeni yazan molfixlerin içerik ve yapısı değişmiş diye istersen sen de bak

Yorumlarda okumuştum canım paketinde yeni yazan molfixlerin içerik ve yapısı değişmiş diye istersen sen de bak
Yeni nesil yaziyor bunlar mı acaba kötü mü yani

Eklentiler

• Screenshot_20230821-092024_Hepsiburada.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 72
Ay bide şey soracaktım senin vitamin değerlerin falan nasıldı? Ne kullanıyordun ayrıca?
bütün kan değerlerim çok iyi çıktı çok şükür sadece d vit alt sınır 30 çıktı. günlük olarak demir ve magnezyum (gynoferro sanol ve magosit) haftada 2-3 kere de balık yağı ve kalsiyum d vit (newcal ve regenesis max) alıyorum. ıhlamur serbest bu arada gebelikte günde 2 fincan olacak şekilde.

Bizde Pierre cardini de beğenmiştik ama bunun kumaşı bana daha kaliteli geldi diğer çok naylonsuydu . Evet ya ilgililer hemen işini hallediyorsun. Biz arabayı 8600e almıştık ama puseti ordan almadık biz

Yeni nesil yaziyor bunlar mı acaba kötü mü yani
Ben mavi pakete emin olamdım.
Pure & Soft Sarı paket olan çeşidinden kuzenim çok memnun
Ben 2 paket 1 numara aldım. Molfix almak istiyorsan Sarı paket olanları tercih et bence.
Biz kız kardeşimde molfixin klasiği kullanıştık hatılıyorum 2 yaşına kadar biz hiç pişik oluşumu görmemiştik. 15 yıl öncesinden bahsediyorum.Ama şimdi mavi olanlarda sızdırma duydum.Bende maviye dönüp bu fiyatlar varken stok mu yapsam diyordum .Emin olamadım.Sarı paketlerin indirimleri kovalıyorum şuan

Biz de bugün doktora gittik şeker yüklemesi hemen yapmak istemiyorum dedi tahlil aldı sonuca göre yapacağız dedi kızım 35 cm 952 gram olmus bir de nöbet tutmak istemeyen öğretmen arkadaşlarım varsa 24. Haftadan itibaren istemezsek nöbet yazilamiyor onun raporunu verdi 24. Haftayı geçti şeklinde

Günaydın, güzel haberlerinize sevindik hep güzel haberler alalım inşallah

Akşam uzanıodum 9.30 ta falan durduk yere karnın altı bel çizgisi de vajına üst kısmına agrı sağlandı 1.5 saat ugrastım gaz sancısı dedım ayaga kalın corap cektım hemen yataga gectım dualarla sakinlemeye calıştım, bir anda oldu esım korktu acile gitcektik. Gaz sancısı gibi bişey saplanan. Gec vakit uyudum her an hersey olabiliyor bu süreçte. Akşam biraz hissettim hareketi ama bugun de hissetme derdindeyim.
Dün öğlen dısardan 2 kucuk lahmacun yedim içim içimi yedi dısardan bırsey yemem güvenmediğimden. Oda aklıma takıldı.

Doktor dönüş yaptı bol su iç die ilaçlık durum yok şekerim de cıkmadı. Ama listeye mümkün oldukça uyacağım.
Güzel haberler alacağımız bir hafta olsun Rabbim nasip etsın sağlıkla doğmalarını.

bugün nasıl oldun aynı mı yine?

Ayağınızla halıyı falan düzeltirken de o ağrıyı hissediyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…