2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu benim hastanemin doğum paketi bir de ben buna ek olarak Allah korusun yoğun bakım ünitesi vb gibi durumumuz olursa diye sordum kesinlikle öyle bir durumda SGK olduğu sürece kimse ücret talep edemez dedi

Eklentiler

• IMG_20230821_131718.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 79
Sleepy almıştım ben zaten baya uyguna geçen yüzde 40 indiriminde. Ama bionatural değil sarı paketlerden 2 3 numara aldim 5 de 2 paket aldım insallah sızdırmaz. Bionatural daha mı iyi oluyormus
Mendilini aldım ben.
Oğlumda bende kilotlu çorap giydirmedim.
Yürüteç hoppala vs türü şeylerle meşgul etmedim. Aynı sebepten ötürü. Hatta ateşinin bile çok yükselmesine izin vermez ateş düşürücü verirdik.
Ateş de erkeklerde sıkıntı. Kızlarda sıkıntı yok ama.
Bu benim hastanemin doğum paketi bir de ben buna ek olarak Allah korusun yoğun bakım ünitesi vb gibi durumumuz olursa diye sordum kesinlikle öyle bir durumda SGK olduğu sürece kimse ücret talep edemez dedi
Maşaallah batıya göre yarı yarıya fark var.
Çok çok uygun.
İlçede mi sizin bu hastane?
Muayenen kaç tl oldu yeni zamlarla?

FIyatlar cok iyiymis gercekten

Bizimkilerin haberi vardi. En bastan riskli olunca mecburen soylemistim. Ama okula baslarim diye dusunuyordum. Acaba baslayabilecek miyim
Serklajın var, baslama.. Benım doktor 1bucuk 2 saatten fazla ayakta kalaamazsın dedı bana, heyet yazıcak dogum ıznıne kadar, 2 kere 45 ıdare edıyor, en son kontrolde de dedı ne zaman yazalım dıye, ben de 4 eylulde dedım

Sinif ogretmeniyim. Ogrencilerim de 4. Sinif. Mezun edemeyecegim artik
Benim de 12 lerim'in sınıf öğretmeniyim aynı zamanda bu sene onları yollayacağım insanın içi burkuluyor ama sen iyi ol bebeğin iyi olsun o gönül bağı kopmuyor
Bızım bı hoca kapalı, hep genıs gıyınıyor, kurul toplantısında herkesın ıcınde demesın mı ne zaman ayrılcaksın dıye, kadın kıpkırmızı olmustu herkees aaa maaa demeye basladı
Bazi idareciler cidden çok değişik oluyor bizim de bir arkadaş nisanlanacaktu kimse bilmesin dedi müdür istiklal marşı sırasında Asiye hocamıza hayırlı olsun dedi

İl merkezinde 1 tane özel hastane var canım muayyene 490 TL

Heyet raporunda kac doktor onayi gerekiyor? 24. Haftaya kadar rapor verecekti calisiyor olsaydim. Simdi belki 32 ye kadar verir. Yarin ayrintili ultrasondan sonra kontrole gidecegim. Sorarim bakalim

ne güzelmiş.
HAngi hastaneydi bu

İki kere 45 alınıyor mu aynı yıl içinde araştırdın mı? Ya da şöyle diyim rapor hakkı bir yılda toplam kaç gün?
N11 deki kuponlarla sleepy bio natural ıslak mendil daha ucuza geliyor. Trendyolda 2. 1 Tl ile 371 e gelirken (24lü) n11 deki kuponlarla iki adet alınca 340 a geliyor (24lü) bakın
İyiymiş canım biz 382 ye aldık 24 lüyü.
Ahaa komikmiş o da. Erkekler düşünceniz oluyor ya aklına bile gelmemiştir iyi bir şey yaptım diye sevinmiştir.
İl merkezinde 1 tane özel hastane var canım muayyene 490 TL
Sendika indirimi yok mu?
Sor belki vardır sendika yüzde 25 farkediyor.
Bana doktorum şeker yüklemesi yapmadı 74 -120 arasında değerim 75 çıktı
Açlığın düşük baya.
Geçen de öyle çıkmıştı.
Bünyen mi böyle.

heyet raporunda herhangi bir sınır yok canım. tek hekim raporu yılda 40 gün

Heyet hariç yıllık rapor Hakkı 40 diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…