- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.361
Bizimkilerin haberi vardi. En bastan riskli olunca mecburen soylemistim. Ama okula baslarim diye dusunuyordum. Acaba baslayabilecek miyimBizimkiler de şok olsun aman ya hayat sürprizlerle dolu
İnşallah senin içinde bebeğin içinde en hayırlısı olur branşın neBizimkilerin haberi vardi. En bastan riskli olunca mecburen soylemistim. Ama okula baslarim diye dusunuyordum. Acaba baslayabilecek miyim
Sinif ogretmeniyim. Ogrencilerim de 4. Sinif. Mezun edemeyecegim artikİnşallah senin içinde bebeğin içinde en hayırlısı olur branşın ne
hangi hastanenin bu fiyatlar?Bu benim hastanemin doğum paketi bir de ben buna ek olarak Allah korusun yoğun bakım ünitesi vb gibi durumumuz olursa diye sordum kesinlikle öyle bir durumda SGK olduğu sürece kimse ücret talep edemez dedi
Mendilini aldım ben.Sleepy almıştım ben zaten baya uyguna geçen yüzde 40 indiriminde. Ama bionatural değil sarı paketlerden 2 3 numara aldim 5 de 2 paket aldım insallah sızdırmaz. Bionatural daha mı iyi oluyormus
Oğlumda bende kilotlu çorap giydirmedim.Evet öyleymiş canım bir de Instagramda öğe hanım var çok iyi bir çocuk doktoru o kız bebeklerde yıkama yıkama olmuyorsa pamukla silme o da olmuyorsa içeriği en az kimyasal barındıran ıslak mendili öneriyor çünkü yapışıklık yapıyormuşerkek bebeklerde de külotlu çorap vb giydirmeyin diyordu ileride üreme sağlığını bozuyor diye
Maşaallah batıya göre yarı yarıya fark var.Bu benim hastanemin doğum paketi bir de ben buna ek olarak Allah korusun yoğun bakım ünitesi vb gibi durumumuz olursa diye sordum kesinlikle öyle bir durumda SGK olduğu sürece kimse ücret talep edemez dedi
FIyatlar cok iyiymis gercektenBu benim hastanemin doğum paketi bir de ben buna ek olarak Allah korusun yoğun bakım ünitesi vb gibi durumumuz olursa diye sordum kesinlikle öyle bir durumda SGK olduğu sürece kimse ücret talep edemez dedi
Bızım bı hoca kapalı, hep genıs gıyınıyor, kurul toplantısında herkesın ıcınde demesın mı ne zaman ayrılcaksın dıye, kadın kıpkırmızı olmustuBizimkiler de şok olsun aman ya hayat sürprizlerle dolu
Serklajın var, baslama.. Benım doktor 1bucuk 2 saatten fazla ayakta kalaamazsın dedı bana, heyet yazıcak dogum ıznıne kadar, 2 kere 45 ıdare edıyor, en son kontrolde de dedı ne zaman yazalım dıye, ben de 4 eylulde dedımBizimkilerin haberi vardi. En bastan riskli olunca mecburen soylemistim. Ama okula baslarim diye dusunuyordum. Acaba baslayabilecek miyim
Benim de 12 lerim'in sınıf öğretmeniyim aynı zamanda bu sene onları yollayacağım insanın içi burkuluyor ama sen iyi ol bebeğin iyi olsun o gönül bağı kopmuyorSinif ogretmeniyim. Ogrencilerim de 4. Sinif. Mezun edemeyecegim artik
Bazi idareciler cidden çok değişik oluyorBızım bı hoca kapalı, hep genıs gıyınıyor, kurul toplantısında herkesın ıcınde demesın mı ne zaman ayrılcaksın dıye, kadın kıpkırmızı olmustuherkees aaa maaa demeye basladı
İl merkezinde 1 tane özel hastane var canım muayyene 490 TLMendilini aldım ben.
Oğlumda bende kilotlu çorap giydirmedim.
Yürüteç hoppala vs türü şeylerle meşgul etmedim. Aynı sebepten ötürü. Hatta ateşinin bile çok yükselmesine izin vermez ateş düşürücü verirdik.
Ateş de erkeklerde sıkıntı. Kızlarda sıkıntı yok ama.
Maşaallah batıya göre yarı yarıya fark var.
Çok çok uygun.
İlçede mi sizin bu hastane?
Muayenen kaç tl oldu yeni zamlarla?
Erzurum Buharahangi hastanenin bu fiyatlar?
Heyet raporunda kac doktor onayi gerekiyor? 24. Haftaya kadar rapor verecekti calisiyor olsaydim. Simdi belki 32 ye kadar verir. Yarin ayrintili ultrasondan sonra kontrole gidecegim. Sorarim bakalimSerklajın var, baslama.. Benım doktor 1bucuk 2 saatten fazla ayakta kalaamazsın dedı bana, heyet yazıcak dogum ıznıne kadar, 2 kere 45 ıdare edıyor, en son kontrolde de dedı ne zaman yazalım dıye, ben de 4 eylulde dedım
ne güzelmiş.Bu benim hastanemin doğum paketi bir de ben buna ek olarak Allah korusun yoğun bakım ünitesi vb gibi durumumuz olursa diye sordum kesinlikle öyle bir durumda SGK olduğu sürece kimse ücret talep edemez dedi
İki kere 45 alınıyor mu aynı yıl içinde araştırdın mı? Ya da şöyle diyim rapor hakkı bir yılda toplam kaç gün?Serklajın var, baslama.. Benım doktor 1bucuk 2 saatten fazla ayakta kalaamazsın dedı bana, heyet yazıcak dogum ıznıne kadar, 2 kere 45 ıdare edıyor, en son kontrolde de dedı ne zaman yazalım dıye, ben de 4 eylulde dedım
İyiymiş canım biz 382 ye aldık 24 lüyü.N11 deki kuponlarla sleepy bio natural ıslak mendil daha ucuza geliyor. Trendyolda 2. 1 Tl ile 371 e gelirken (24lü) n11 deki kuponlarla iki adet alınca 340 a geliyor (24lü) bakın
Ahaa komikmiş o da. Erkekler düşünceniz oluyor ya aklına bile gelmemiştir iyi bir şey yaptım diye sevinmiştir.Benim de 12 lerim'in sınıf öğretmeniyim aynı zamanda bu sene onları yollayacağım insanın içi burkuluyor ama sen iyi ol bebeğin iyi olsun o gönül bağı kopmuyor
Bazi idareciler cidden çok değişik oluyorbizim de bir arkadaş nisanlanacaktu kimse bilmesin dedi müdür istiklal marşı sırasında Asiye hocamıza hayırlı olsun dedi
Sendika indirimi yok mu?İl merkezinde 1 tane özel hastane var canım muayyene 490 TL
Açlığın düşük baya.Bana doktorum şeker yüklemesi yapmadı 74 -120 arasında değerim 75 çıktı
heyet raporunda herhangi bir sınır yok canım. tek hekim raporu yılda 40 günİki kere 45 alınıyor mu aynı yıl içinde araştırdın mı? Ya da şöyle diyim rapor hakkı bir yılda toplam kaç gün?
İyiymiş canım biz 382 ye aldık 24 lüyü.
Ahaa komikmiş o da. Erkekler düşünceniz oluyor ya aklına bile gelmemiştir iyi bir şey yaptım diye sevinmiştir.
Sendika indirimi yok mu?
Sor belki vardır sendika yüzde 25 farkediyor.
Açlığın düşük baya.
Geçen de öyle çıkmıştı.
Bünyen mi böyle.
Heyet hariç yıllık rapor Hakkı 40 diye biliyorum benİki kere 45 alınıyor mu aynı yıl içinde araştırdın mı? Ya da şöyle diyim rapor hakkı bir yılda toplam kaç gün?
İyiymiş canım biz 382 ye aldık 24 lüyü.
Ahaa komikmiş o da. Erkekler düşünceniz oluyor ya aklına bile gelmemiştir iyi bir şey yaptım diye sevinmiştir.
Sendika indirimi yok mu?
Sor belki vardır sendika yüzde 25 farkediyor.
Açlığın düşük baya.
Geçen de öyle çıkmıştı.
Bünyen mi böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?