- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.401
25+0 da gittin o vakit benim de degerlerime bakacak o zaman benim de o zamsn belli olur yukleme olacak mi olmsyacak miBenim bugündu canım şeker yüklemesi ben bir şey demeden değer bakmadan yapmayacam dedi o da 74 -120 refarans 75 çıkınca yapmadı hiç canım
Sendikayı hiç sormadim canım tatlı şekerli şeyler sevmiyorum belki o yüzdendirİki kere 45 alınıyor mu aynı yıl içinde araştırdın mı? Ya da şöyle diyim rapor hakkı bir yılda toplam kaç gün?
İyiymiş canım biz 382 ye aldık 24 lüyü.
Ahaa komikmiş o da. Erkekler düşünceniz oluyor ya aklına bile gelmemiştir iyi bir şey yaptım diye sevinmiştir.
Sendika indirimi yok mu?
Sor belki vardır sendika yüzde 25 farkediyor.
Açlığın düşük baya.
Geçen de öyle çıkmıştı.
Bünyen mi böyle.
Evet canım aslında geçen hafta gidecektim doktorum izindeydi25+0 da gittin o vakit benim de degerlerime bakacak o zaman benim de o zamsn belli olur yukleme olacak mi olmsyacak mi
Evet ya doktora gittik benden önce çıkan kişinin ekranı açıktı 7 haftalık 0.50 cm ayy dedim o günlerden bugünlere geldikOf sorma mahvoldumama iyi oldu ya kaçırmak istemedim bir şeyi
Oh maşallah 1 kilo olmuş neredeyseee inanamıyorum ne kadar büyüdü bebişkolarımız
Önceden Şifa vardu o daha güzeldi ama kapandı buharanin gizli ortaklarından biri eski bir sağlık bakanı Erzurumlu o yüzden Erzurum a başka özel hastane açma izni çıkmıyor. Ben genel olarak buharanin cihazlarını falan çok beğeniyorum kullandıkları cihazlar Medical Park, acibademle aynı seviyede en önemlisi doktorumu çok seviyorumBı bana mı su hastanenin fiyatları gereksiz pahalı geliyor bazı odalarında cam bile yok apartman dairesi gibi keşke Medical Park Medicana gibi bilindik hastaneler açılsa batıdaki arkadaşlarımla konuşuyoruz orda 20 binden aşağı yok ama cidden yapılan şeylere bakıyorum hak ediyor. Abim Urfa'da görev yapıyor eside orda doğum yaptı bunun yarısı fiyatla ve daha iyi bir ozelde seçenek yok güya Doğu Anadolu en büyük sehri
Ben hep alaturka kullaniyorum enfeksiyon riski de olmuyorKızlar hangi tuvaleti kullanıyorsunuz eğilip kalkarken sorun olurmu alaturka yı kullanma açısından.
Çok hoş duruyor da leke değer mi acabasadece pijama takımını aldım ama bugün geldi iade için geri gönderdim. tükenmez kalem gibi bi leke vardı üstünde. tabii indirimde bittiği için şimdi almadım. bi daha indirime girerse alıcam. arkadaşımın ki çok güzel gelmiş ya. alt kısmı biraz iç gösteriyomuş ama.
Eki Görüntüle 3289590
Bebek bezinin içeriğine hiç bakmadım canım molfixi markette gördüm içeriğine bakayım dedim bulamadım sonra araştırdım öyle okudum demek ki senin bebişe kısmetmiş okumam
13 14 saatlik kuruluk benim için yeter de artar zaten çok fazla cisli bez kalırsa çocuğun altında o zaman pişik olur işte sık sık değişmek lazım bence tesekkur ederim bilgilendirme için ☺Bionaturel ve ecologic son iki serisi ben YouTube de karşılaştırma videosu izlemiştim ecologic cidden çok pahalı sleepy bez için sadece 1 paket indirimden ecologic aldım ama pişik yapar korkusu ile stoklamayacagim ama karşılaştırma videosunda natural de 13 14 saat kuruluk vaae ederken bionaturel egolocig 16 saate kadar ebat olarak daha buyuk vb farkları vardı. Islak mendilde ben de 2. 1 TL kampanyasjndan bionaturel aldım diğer türlü o da çok pahalı
Ya bende klozet sevmediğim için alaturka kullanıyorum ama göbekten zorlanmaya başladım şimdiden ileriki aylarda napcam bilmiyorum hiç istemiyorum klozete oturmak hele isyerinde allahim sen koruKızlar hangi tuvaleti kullanıyorsunuz eğilip kalkarken sorun olurmu alaturka yı kullanma açısından.
13 14 saatlik kuruluk benim için yeter de artar zaten çok fazla cisli bez kalırsa çocuğun altında o zaman pişik olur işte sık sık değişmek lazım bence tesekkur ederim bilgilendirme için ☺
Ya bende klozet sevmediğim için alaturka kullanıyorum ama göbekten zorlanmaya başladım şimdiden ileriki aylarda napcam bilmiyorum hiç istemiyorum klozete oturmak hele isyerinde allahim sen koru
Canim ben baktım n11 e 215 tl ye bulamadım ıslak mendili 370 TL ye var@birbebekmeselesi Cidden şimdi girdim çok ciddi fiyat farkı oldu. Hemen değerlendirdim
HepsiBurada Sleppey Bio Natural 480 Yaprak = 370 TL
Trendyol = 320
N11 = 215 TL ( Hemde kargo bedava) @nimolik bence trendyolu iptal et n11 den al sende
Izlicem teşekkür ederim ☺bu video belki fikir olur canım
Linki var mı canım@birbebekmeselesi Cidden şimdi girdim çok ciddi fiyat farkı oldu. Hemen değerlendirdim
Trendyol = 320
N11 = 215 TL ( Hemde kargo bedava) @nimolik bence trendyolu iptal et n11 den al sende
Ben Trendyoldan 480X2 şeklinde aldım ikincisi 1 TLydi 371 lira ödedim kutusu 185 TL'ye geldi@birbebekmeselesi Cidden şimdi girdim çok ciddi fiyat farkı oldu. Hemen değerlendirdim
Trendyol = 320
Ben kurtulamadım ve savaşmaktan da vazgeçtim. Günde 5 defa çamaşır değiştiriyorum, her tuvalet sonrası sirkeli suyla yıkıyorum. Kullanmadığım şey kalmadı ama yok geçmiyorKızlar enfeksiyon belasından kurtulan var mı neler yaptınız her yolu denedim hamileliğin başından beri sürekli enfeksiyon. İlaç kullanıyorum fitil kullandım geçiyor 1 hafta sonra tekrarlıyor. Temizliğe falan aşırı dikkat ederim günlük çamaşır değişirim ama yok bıktım artık
Ya oğlumu neredeyse 1 yaşına kadar pamukla sildim: dışarı çıkarken de çantama tupper içine hazırlayıp taşıdım. Bu sefer 2. De rahat olacağım ıslak mendil direk diye düşünürken şu an bu mesajı okudum direk vicdanım sızladıEvet öyleymiş canım bir de Instagramda öğe hanım var çok iyi bir çocuk doktoru o kız bebeklerde yıkama yıkama olmuyorsa pamukla silme o da olmuyorsa içeriği en az kimyasal barındıran ıslak mendili öneriyor çünkü yapışıklık yapıyormuşerkek bebeklerde de külotlu çorap vb giydirmeyin diyordu ileride üreme sağlığını bozuyor diye
Sağolheyet raporunda herhangi bir sınır yok canım. tek hekim raporu yılda 40 gün
SağolHeyet hariç yıllık rapor Hakkı 40 diye biliyorum ben
Bio al bio aldık bizbende az önce bu ürüne baktım bu satıcı daha uygunSleepy Bio Natural Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu 12x40 (480 YAPRAK) - Fiyatı, Yorumları
Sleepy Bio Natural Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu 12x40 (480 YAPRAK) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Sleepyde Sensitive yenidoğana uygun mu kızlar? Sleepy Sensitive Islak Mendil Islak Havlu 90
Yoksa bionatural mı tercih etmeli?
Sağol. Her 10 günde bir araya başka doktor mu girmesi gerekiyor ya da 20 günde bir?Heyet raporunu sınırsız alabılıyosunuz o yıl ıcınde,1 ocakta haklarımız yenılenır. Tek doktor raporu toplamda 40 gun.
Heyet ıse 30 veya 45 gun seklınde verılıyor
İkizlerde 18 hafta mı?Ben ıkızlerın dogumundan sonra dogum ıznımı de kullandım, 20.haftayı gecen gebelıklerde hakkımız var, dogum oncesı ve sonrası toplam 18 hafta oldu, mayıs sonu bıttı. Sonra 2 kere 5gun 5gun sekılınde rapor aldım o seneyı kapatmsıtım..
Ne kadar kupon verdi şartı neydi?Ben kuponları takibe başladım. Bu kadar fiyat farkı beklemiyordum açıkcası iyi oldu haber verdiğin
Canım sen o gün link atınca yorumları ve görselleri inceledim. İnfluencer lar övmüş genelde. Sen giyip denedin mi?sadece pijama takımını aldım ama bugün geldi iade için geri gönderdim. tükenmez kalem gibi bi leke vardı üstünde. tabii indirimde bittiği için şimdi almadım. bi daha indirime girerse alıcam. arkadaşımın ki çok güzel gelmiş ya. alt kısmı biraz iç gösteriyomuş ama.
Eki Görüntüle 3289590
Ayy sağolasın içime su serptin.ben kullanıyorum canım. güvenilirdir dermokozmetik. ilaç almadım ama krem almıştım ordan
Ara sor bakalım ordan da bir 125 indirim olur her ay.Sendikayı hiç sormadim canım tatlı şekerli şeyler sevmiyorum belki o yüzdendir
Benim evde sadece alaturka var. Ama alafranga olsa tek ben kullanacak şekilde kullanırdım yani. Hatta bir ara banyoda yer var ev sahibi ile konuşup banyoya koyduysam mı diye düşündüm.Kızlar hangi tuvaleti kullanıyorsunuz eğilip kalkarken sorun olurmu alaturka yı kullanma açısından.
Ya oğlumu neredeyse 1 yaşına kadar pamukla sildim: dışarı çıkarken de çantama tupper içine hazırlayıp taşıdım. Bu sefer 2. De rahat olacağım ıslak mendil direk diye düşünürken şu an bu mesajı okudum direk vicdanım sızladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?