2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sendikayı hiç sormadim canım tatlı şekerli şeyler sevmiyorum belki o yüzdendir

Of sorma mahvoldum ama iyi oldu ya kaçırmak istemedim bir şeyi

Oh maşallah 1 kilo olmuş neredeyseee inanamıyorum ne kadar büyüdü bebişkolarımız
Evet ya doktora gittik benden önce çıkan kişinin ekranı açıktı 7 haftalık 0.50 cm ayy dedim o günlerden bugünlere geldik surama ağrıyor bir şey olur mu 12 hafta bir geçsin telaşı akıntı gelince lavaboya gidip kan mi gelmiş diye korkma paniği çok şükür geçti

Önceden Şifa vardu o daha güzeldi ama kapandı buharanin gizli ortaklarından biri eski bir sağlık bakanı Erzurumlu o yüzden Erzurum a başka özel hastane açma izni çıkmıyor. Ben genel olarak buharanin cihazlarını falan çok beğeniyorum kullandıkları cihazlar Medical Park, acibademle aynı seviyede en önemlisi doktorumu çok seviyorum

Çok hoş duruyor da leke değer mi acaba

Bebek bezinin içeriğine hiç bakmadım canım molfixi markette gördüm içeriğine bakayım dedim bulamadım sonra araştırdım öyle okudum demek ki senin bebişe kısmetmiş okumam

13 14 saatlik kuruluk benim için yeter de artar zaten çok fazla cisli bez kalırsa çocuğun altında o zaman pişik olur işte sık sık değişmek lazım bence tesekkur ederim bilgilendirme için ☺
Kızlar hangi tuvaleti kullanıyorsunuz eğilip kalkarken sorun olurmu alaturka yı kullanma açısından.
Ya bende klozet sevmediğim için alaturka kullanıyorum ama göbekten zorlanmaya başladım şimdiden ileriki aylarda napcam bilmiyorum hiç istemiyorum klozete oturmak hele isyerinde allahim sen koru

bu video belki fikir olur canım

Kızlar enfeksiyon belasından kurtulan var mı neler yaptınız her yolu denedim hamileliğin başından beri sürekli enfeksiyon. İlaç kullanıyorum fitil kullandım geçiyor 1 hafta sonra tekrarlıyor. Temizliğe falan aşırı dikkat ederim günlük çamaşır değişirim ama yok bıktım artık

Canim ben baktım n11 e 215 tl ye bulamadım ıslak mendili 370 TL ye var

Ben Trendyoldan 480X2 şeklinde aldım ikincisi 1 TLydi 371 lira ödedim kutusu 185 TL'ye geldi

Ben kurtulamadım ve savaşmaktan da vazgeçtim. Günde 5 defa çamaşır değiştiriyorum, her tuvalet sonrası sirkeli suyla yıkıyorum. Kullanmadığım şey kalmadı ama yok geçmiyor

Ya oğlumu neredeyse 1 yaşına kadar pamukla sildim: dışarı çıkarken de çantama tupper içine hazırlayıp taşıdım. Bu sefer 2. De rahat olacağım ıslak mendil direk diye düşünürken şu an bu mesajı okudum direk vicdanım sızladı

heyet raporunda herhangi bir sınır yok canım. tek hekim raporu yılda 40 gün
Sağol
Heyet hariç yıllık rapor Hakkı 40 diye biliyorum ben
Sağol
Bio al bio aldık biz
Heyet raporunu sınırsız alabılıyosunuz o yıl ıcınde,1 ocakta haklarımız yenılenır. Tek doktor raporu toplamda 40 gun.
Heyet ıse 30 veya 45 gun seklınde verılıyor
Sağol. Her 10 günde bir araya başka doktor mu girmesi gerekiyor ya da 20 günde bir?
İkizlerde 18 hafta mı?
Tekil gebeliklerde kaç hafta idi?
Bir de erken doğum durumunda 37-40 arası kullanmak zorunda olduğun o üç hafta çöpe mı gidiyor?
Hepsini unuttum
Ben kuponları takibe başladım. Bu kadar fiyat farkı beklemiyordum açıkcası iyi oldu haber verdiğin
Ne kadar kupon verdi şartı neydi?
Link atsana mendilleri
Canım sen o gün link atınca yorumları ve görselleri inceledim. İnfluencer lar övmüş genelde. Sen giyip denedin mi?
Hem alt hem üst çünkü baya baya alt ve üst ne var ne yok gösteriyor.
Bebişin kız ise pembesi daha güzel bence belki iç göstermez. İlla alıcam diyorsan.
Ya da kırmızı hem erkek hem kız ikisine de olur.

Kötü yorumlar
İç gösteriyor
Çabuk kırışıyor
Üst gömlek kısmının köşeleri dik duruyor
Dikişler çabuk patlıyor vs gibiydi.

Tamamen ne amaçla aldığına bağlı f/p açısından sadece foto çekilip bırakıcam dersen bilemem.

Esnek kumaş değil anladığım kadarıyla satenimdi bir şey galiba.
ben kullanıyorum canım. güvenilirdir dermokozmetik. ilaç almadım ama krem almıştım ordan
Ayy sağolasın içime su serptin.
Şikayetim var yorumları trendyol yorumları filan illa bir sahte ürün vs diye geliyor insanın içine kurt düşüyor. Halbuki atla deve değil en fazla 30-40 lira ucuza alıyorsun. 200-300 değil ki.Bu kadar ucuz ilaçların da fake yaparlarsa ne diyim.

Ben de evde eczaneden solante almıştım barkod okutunca orjinal geldi. Şimdi o siteye güveniyorum.

Eşim de diyor ki sahte ürün piyasada varsa herkes satabilir nasıl ayırt edeceksin.
Keşke her üründe karekod olsa açıkca sahte mi değil mi baksak.
Sendikayı hiç sormadim canım tatlı şekerli şeyler sevmiyorum belki o yüzdendir
Ara sor bakalım ordan da bir 125 indirim olur her ay.
Kızlar hangi tuvaleti kullanıyorsunuz eğilip kalkarken sorun olurmu alaturka yı kullanma açısından.
Benim evde sadece alaturka var. Ama alafranga olsa tek ben kullanacak şekilde kullanırdım yani. Hatta bir ara banyoda yer var ev sahibi ile konuşup banyoya koyduysam mı diye düşündüm.

3. Ye kısmet artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…