- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.441
Normalde ıkızlerde 2 hafta fazladan eklenıyor oncesı 10, sonrası 10 dıye yonetmelıkte oyle yazıyor[QUOTE="sudem34, post: 75293420
İkizlerde 18 hafta mı?
Tekil gebeliklerde kaç hafta idi?
Bir de erken doğum durumunda 37-40 arası kullanmak zorunda olduğun o üç hafta çöpe mı gidiyor?
Hepsini unuttum
Yay Burcu nesesibenim yavruma yazık anası pozitif kalmaya çalıştıkça başına bir şeyler geliyorbabaannem vefat etti çok severdim çok üzüldüm, cenazede akraba terörü vardı eşim benden daha fazla hallerim geldi modunda sanki o hamileymiş gibi bir kafaya girdi o beni ekstra strese sokuyo depresyona girdi adam 2 aydır bir haller var, geçen gün sancılanınca çok korktum eşim yine benden daha fazla hallendi en son kavga ettik dedim seni evden atmama bir damlacık sabrım kaldı neyse bunlara rağmen garip bir neşe var üstümde üzülüp ağlasam da çabuk geçiyo bundan sonrası pozitif geçer umarım
Kızlar enfeksiyon belasından kurtulan var mı neler yaptınız her yolu denedim hamileliğin başından beri sürekli enfeksiyon. İlaç kullanıyorum fitil kullandım geçiyor 1 hafta sonra tekrarlıyor. Temizliğe falan aşırı dikkat ederim günlük çamaşır değişirim ama yok bıktım artık
Temizlikten pislikten olmuyor ki bizde idrar yolu enfeksiyonu. Bebek mesaneye baski yapiyor ve mesane tam bosaltilamiyor icinde kalan idrarda bakteri cogaliyor ve hop iyfilişkide korunmak şart, sürekli çamaşır değiştirmek, ıslak bırakmamak, probiyotikli besinler tüketmek ve en önemlisi bol su günde 2.5 3lt su. bir de beyaz dut tüketmek arada beyaz dut kurusunu kaynatıp içmek.
Al benden de o kadar bıktım yani artık geçmiyor geçmiyor. Sürekli ilaç kullanmak istemiyorum ama ilerlerse sıkıntı olur diye mecbur kullanıyorum napacağımı şaşırdımBen kurtulamadım ve savaşmaktan da vazgeçtim. Günde 5 defa çamaşır değiştiriyorum, her tuvalet sonrası sirkeli suyla yıkıyorum. Kullanmadığım şey kalmadı ama yok geçmiyor
1 aydır ilişki yaşamıyorum canım ailemin yanındayım çamaşır sabah akşam değişiyorum yoğurt yerim her gün su desen zaten durmadan içerim ama olmuyorilişkide korunmak şart, sürekli çamaşır değiştirmek, ıslak bırakmamak, probiyotikli besinler tüketmek ve en önemlisi bol su günde 2.5 3lt su. bir de beyaz dut tüketmek arada beyaz dut kurusunu kaynatıp içmek.
Her yolu denedim diyebilirim ama geçmiyor en fazla 1 hafta rahat oluyorum sonra başa dönüyorTemizlikten pislikten olmuyor ki bizde idrar yolu enfeksiyonu. Bebek mesaneye baski yapiyor ve mesane tam bosaltilamiyor icinde kalan idrarda bakteri cogaliyor ve hop iyfnaparsak yapalim dogurana kdr tekrarliyacak. Cranberry cok ise yariyor normalde ben eskiden onun hapini alirdim hemen gecirirdi normal ilac icmezdim. Doktora gittigimde sorucam izin veriomu die. Gerci bnmki hicbiseye evet demiyor ama suyunu yapmayi denedim gecen hafta ama ise yaramadi. Extrat olunca ise yariyo belki de hamilelikte yaramiyo bilmiorum
Ama ic camasiryla fln gecen bisey degil
Pandemı de rıskten dolayı 24. Haftada ayrılıyorlardı, sonrası aynı 8 haftaydı dıye bılıyorum.Sohrab sağol canım bilgilendirme için.
Ben hatırlamıyorum doğum öncesi vermişler miydi ama tek hatırladığım kullan kullanma o iznin zorunlu olduğu yandığı.
Peki pandemi de nasıldı biliyor musun?
Geçen biri pandemi de 24 de ücretli izne ayrılıyordu hamileler dedi.
16 doğum öncesi 16 doğum sonrası mı verdiler o zaman.
Sezeryan mı oldun?
Benim sezeryandı.
Idrar yolu enfeksıyonunuz mu var?1 aydır ilişki yaşamıyorum canım ailemin yanındayım çamaşır sabah akşam değişiyorum yoğurt yerim her gün su desen zaten durmadan içerim ama olmuyorbeyaz dut alıp deneyeyim inşallah işe yarar
İşte ben bu şekilde 2 paketi 340 a aldım n11 den 200 tl ye 45 tl kupon kullanınca paketi 170 e geliyor 215 ten akşam 8 de kupon tekrar olacak iki ayrı hesaptan aldımBen Trendyoldan 480X2 şeklinde aldım ikincisi 1 TLydi 371 lira ödedim kutusu 185 TL'ye geldi
Ay inşallah bende öyle umut ediyorumBüyük ihtimalle hepsi yay olacakumursamaz deli dolu bir burç on numara
yok ama iki sene falan uğraştık belki ondandırAyy eşini çocuk büyütürken düşünemiyorum
İlk bebek mi?
Hiç düşüğün filan var mı?
Belki onun stresidir..
yengeç duygusallığımı götürdüYay Burcu nesesi
ben böyle biraz daha rahatladım gibi canım kişiden kişiye değişiyordur belki umarım çare bulursun.Temizlikten pislikten olmuyor ki bizde idrar yolu enfeksiyonu. Bebek mesaneye baski yapiyor ve mesane tam bosaltilamiyor icinde kalan idrarda bakteri cogaliyor ve hop iyfnaparsak yapalim dogurana kdr tekrarliyacak. Cranberry cok ise yariyor normalde ben eskiden onun hapini alirdim hemen gecirirdi normal ilac icmezdim. Doktora gittigimde sorucam izin veriomu die. Gerci bnmki hicbiseye evet demiyor ama suyunu yapmayi denedim gecen hafta ama ise yaramadi. Extrat olunca ise yariyo belki de hamilelikte yaramiyo bilmiorum
Ama ic camasiryla fln gecen bisey degil
inşallah geçer bir an önce1 aydır ilişki yaşamıyorum canım ailemin yanındayım çamaşır sabah akşam değişiyorum yoğurt yerim her gün su desen zaten durmadan içerim ama olmuyorbeyaz dut alıp deneyeyim inşallah işe yarar
Evet aynı doktor 10+10 verebilir araya başka dr yada zaman girmesi gerekL LmntbrdgiSohrab
Dış gebelik geçirdiğimde iyi olursam işe giderim diye hafta içi 3 -4 günlük parçalı raporlar istemiştim.Doktorda üst üste iki kez rapor verebilirim araya başka doktorun girmesi gerekir 10 verelim demişti. Öylece 10 aldım diye hatırlıyorum. Ameliyatta da öyle sadece 10 gün verdi uzatalım mı dedi on gün sonrası gerek yok dedim işe başladım.
Bizde de öyle oluyor canjmL LmntbrdgiSohrab
Dış gebelik geçirdiğimde iyi olursam işe giderim diye hafta içi 3 -4 günlük parçalı raporlar istemiştim.Doktorda üst üste iki kez rapor verebilirim araya başka doktorun girmesi gerekir 10 verelim demişti. Öylece 10 aldım diye hatırlıyorum. Ameliyatta da öyle sadece 10 gün verdi uzatalım mı dedi on gün sonrası gerek yok dedim işe başladım.
Ben de yengecim benim de duygusallığımi kafama her şeyi takisimi yok etti resmen dünya buymuş dedim.yok ama iki sene falan uğraştık belki ondandır
yengeç duygusallığımı götürdü
ben böyle biraz daha rahatladım gibi canım kişiden kişiye değişiyordur belki umarım çare bulursun.
inşallah geçer bir an önceben her ıslaklık hissettiğimde değiştiriyorum artık çantamda yedek çamaşırla geziyorum
Çok iyimis ben de bugün yapayımİşte ben bu şekilde 2 paketi 340 a aldım n11 den 200 tl ye 45 tl kupon kullanınca paketi 170 e geliyor 215 ten akşam 8 de kupon tekrar olacak iki ayrı hesaptan aldım
Bir de ben birkaç yere bakmıştım sktsi yakın olanları çok uyguna bırakıyorlardi sktsi kaç acabaİşte ben bu şekilde 2 paketi 340 a aldım n11 den 200 tl ye 45 tl kupon kullanınca paketi 170 e geliyor 215 ten akşam 8 de kupon tekrar olacak iki ayrı hesaptan aldım
Satıcı sleepy trendyoldakiyle aynı o nedenle bilmiyorumBir de ben birkaç yere bakmıştım sktsi yakın olanları çok uyguna bırakıyorlardi sktsi kaç acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?