2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
[QUOTE="sudem34, post: 75293420
İkizlerde 18 hafta mı?
Tekil gebeliklerde kaç hafta idi?
Bir de erken doğum durumunda 37-40 arası kullanmak zorunda olduğun o üç hafta çöpe mı gidiyor?
Hepsini unuttum
Normalde ıkızlerde 2 hafta fazladan eklenıyor oncesı 10, sonrası 10 dıye yonetmelıkte oyle yazıyor
Ama benım ölü dogum oldugu ıcın mıdır bılmıyorum SGK oncesı 8 +sonrarası 10 sekılde cıkarDI. ben de cok uzerınde durmadım, belkı toparlanıp baslarım dıye dusundum..

Tekıllerde oncesı 8 sonrası 8 oluyor.. 32 de yasal ızın baslıyor, ama doktordan calısabılor raporu alıp 36da ayrılabılırsın oradakı haftalsrı sonrya aktarmıs oluyorsunuz yanı 4 _5 hafta aktarılıyor sadece.. Ben heyet alacagim ıcın 32 de mecburen yasal ıznım baslayacak sonraya aktarma durumum olmayacak

Diğer soruya gelımce tek hekımden 10 gun almak mantıksız 10 gun ıcerısıne haftasonu da dahıl oluyor, ben aıle hekımınden 5 5 seklınde aldım..
Araya baska doktor sartı gırecek olayını hıc duymadım, sıze hastalık raporu verıyor baska doktora ne hacet.. Bı cok doktor rapor vermek ıstemıyor, benım aıle hekımım de cok ıyı, müdürümüzün haberı var ıstersenız gorusturebılırım dedım, estagfurullah hocam demıstı, sonucta durumu guzelce ızah ettım okulların bıtmesıne 25 gun kalmıstı dogum ıznım bıttıgınde..
[/QUOTE]
Bir doktordan 10 gün 10 gün iki rapor alınca diğer raporu verecek kişinin değişmesini istiyorlar ya da müdür veya kaymakam, vali inceleme başlayabiliyor bizim ilçe olduğu için raporlar kaymakam imzası olmadan işleme konmuyor

Yay Burcu nesesi

Temizlikten pislikten olmuyor ki bizde idrar yolu enfeksiyonu. Bebek mesaneye baski yapiyor ve mesane tam bosaltilamiyor icinde kalan idrarda bakteri cogaliyor ve hop iyf naparsak yapalim dogurana kdr tekrarliyacak. Cranberry cok ise yariyor normalde ben eskiden onun hapini alirdim hemen gecirirdi normal ilac icmezdim. Doktora gittigimde sorucam izin veriomu die. Gerci bnmki hicbiseye evet demiyor ama suyunu yapmayi denedim gecen hafta ama ise yaramadi. Extrat olunca ise yariyo belki de hamilelikte yaramiyo bilmiorum
Ama ic camasiryla fln gecen bisey degil

Ben kurtulamadım ve savaşmaktan da vazgeçtim. Günde 5 defa çamaşır değiştiriyorum, her tuvalet sonrası sirkeli suyla yıkıyorum. Kullanmadığım şey kalmadı ama yok geçmiyor
Al benden de o kadar bıktım yani artık geçmiyor geçmiyor. Sürekli ilaç kullanmak istemiyorum ama ilerlerse sıkıntı olur diye mecbur kullanıyorum napacağımı şaşırdım

1 aydır ilişki yaşamıyorum canım ailemin yanındayım çamaşır sabah akşam değişiyorum yoğurt yerim her gün su desen zaten durmadan içerim ama olmuyor beyaz dut alıp deneyeyim inşallah işe yarar

Her yolu denedim diyebilirim ama geçmiyor en fazla 1 hafta rahat oluyorum sonra başa dönüyor

Pandemı de rıskten dolayı 24. Haftada ayrılıyorlardı, sonrası aynı 8 haftaydı dıye bılıyorum.
Benım normal dogum oldu, 21 haftalıklardı.

L Lmntbrdgi Sohrab
Dış gebelik geçirdiğimde iyi olursam işe giderim diye hafta içi 3 -4 günlük parçalı raporlar istemiştim.Doktorda üst üste iki kez rapor verebilirim araya başka doktorun girmesi gerekir 10 verelim demişti. Öylece 10 aldım diye hatırlıyorum. Ameliyatta da öyle sadece 10 gün verdi uzatalım mı dedi on gün sonrası gerek yok dedim işe başladım.

Ayy eşini çocuk büyütürken düşünemiyorum
İlk bebek mi?
Hiç düşüğün filan var mı?
Belki onun stresidir..
yok ama iki sene falan uğraştık belki ondandır
Yay Burcu nesesi
yengeç duygusallığımı götürdü
ben böyle biraz daha rahatladım gibi canım kişiden kişiye değişiyordur belki umarım çare bulursun.
1 aydır ilişki yaşamıyorum canım ailemin yanındayım çamaşır sabah akşam değişiyorum yoğurt yerim her gün su desen zaten durmadan içerim ama olmuyor beyaz dut alıp deneyeyim inşallah işe yarar
inşallah geçer bir an önce ben her ıslaklık hissettiğimde değiştiriyorum artık çantamda yedek çamaşırla geziyorum

N11 de 12 li 215 ti heralde anlamışlar 370 yapmışlar şu an trendyoldan almak daha mantıklı bundan sonra görecekler içiin söyleyeyim çünkü trendyolda 2. Ye 1 tl var

Evet aynı doktor 10+10 verebilir araya başka dr yada zaman girmesi gerek

Bizde de öyle oluyor canjm

Ben de yengecim benim de duygusallığımi kafama her şeyi takisimi yok etti resmen dünya buymuş dedim.

Kızlar ben bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum nerdeyse kasığıma doğru bu normal mi? Siz nerelerde hissediyorsunuz? Bu 2. Bebeğim araya 8 sene girince unutmuşum ama ilk kızımı daha yukarılarda hissediyordum sanki

İşte ben bu şekilde 2 paketi 340 a aldım n11 den 200 tl ye 45 tl kupon kullanınca paketi 170 e geliyor 215 ten akşam 8 de kupon tekrar olacak iki ayrı hesaptan aldım
Bir de ben birkaç yere bakmıştım sktsi yakın olanları çok uyguna bırakıyorlardi sktsi kaç acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…