- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.421
Bizim ilçeye her kargo haftada bir gün geliyor PTT hariç
ilişkide korunmak şart, sürekli çamaşır değiştirmek, ıslak bırakmamak, probiyotikli besinler tüketmek ve en önemlisi bol su günde 2.5 3lt su. bir de beyaz dut tüketmek arada beyaz dut kurusunu kaynatıp içmek.Kızlar enfeksiyon belasından kurtulan var mı neler yaptınız her yolu denedim hamileliğin başından beri sürekli enfeksiyon. İlaç kullanıyorum fitil kullandım geçiyor 1 hafta sonra tekrarlıyor. Temizliğe falan aşırı dikkat ederim günlük çamaşır değişirim ama yok bıktım artık
benim yavruma yazık anası pozitif kalmaya çalıştıkça başına bir şeyler geliyorBugün bir şey okudum bebeklerin 20. Haftadan sonra yavaş yavaş mizaclari oturuyormus ve annenin ruh halini davranışlarında etkiliyormus
Yaa cok tatlısınız, ne guzel ıste ustunuze titriyorbenim yavruma yazık anası pozitif kalmaya çalıştıkça başına bir şeyler geliyorbabaannem vefat etti çok severdim çok üzüldüm, cenazede akraba terörü vardı eşim benden daha fazla hallerim geldi modunda sanki o hamileymiş gibi bir kafaya girdi o beni ekstra strese sokuyo depresyona girdi adam 2 aydır bir haller var, geçen gün sancılanınca çok korktum eşim yine benden daha fazla hallendi en son kavga ettik dedim seni evden atmama bir damlacık sabrım kaldı neyse bunlara rağmen garip bir neşe var üstümde üzülüp ağlasam da çabuk geçiyo bundan sonrası pozitif geçer umarım
yok üstüme titremiyor normalde sakin biriydi şimdi yan otursam neden yan oturdun diye kavga edecekYaa cok tatlısınız, ne guzel ıste ustunuze titriyorAllah daim etsin mutlulugunuzu
O zaman bebegın ustune titriyor, agrısı mı var da yan oturdu dıye telaş yapıyorduryok üstüme titremiyor normalde sakin biriydi şimdi yan otursam neden yan oturdun diye kavga edecekbir derdi var çözemedim ama hayrolsun bakalım.
Büyükte klozeti kullanamıyorum çünkü tam yapamıyorum ben yaa. Küçük olunca eğil kalk sorun o yüzden klozet rahatKızlar hangi tuvaleti kullanıyorsunuz eğilip kalkarken sorun olurmu alaturka yı kullanma açısından.
Ay inşallah öyledir çünkü 20.haftaya kadar saçlarım bile sinirden diken dikendi dua ediyorum sürekli bebeğim bu kadar sinirli olmazBugün bir şey okudum bebeklerin 20. Haftadan sonra yavaş yavaş mizaclari oturuyormus ve annenin ruh halini davranışlarında etkiliyormus
tam arkasından atarken çiçekle eve geldiO zaman bebegın ustune titriyor, agrısı mı var da yan oturdu dıye telaş yapıyordur
Trendyoldan aldın demi canım? Bunu favorilemiştim ama emin olamadım kışa uygun olur mu diye. Bir de üşüyorsun doğumdan sonra diyorlar. Nasıl çok mu incesadece pijama takımını aldım ama bugün geldi iade için geri gönderdim. tükenmez kalem gibi bi leke vardı üstünde. tabii indirimde bittiği için şimdi almadım. bi daha indirime girerse alıcam. arkadaşımın ki çok güzel gelmiş ya. alt kısmı biraz iç gösteriyomuş ama.
Eki Görüntüle 3289590
Siz hormonlardan adamcagızı yanlıs anlıyorsunuz bencetam arkasından atarken çiçekle eve geldiutandım bi miktar
yok gerçekten bir hallendi sinirli herkese karşı ama herhalde bir damlacık sabrım kaldı seni evden atmama deyince anladı ne kadar dolduğumuSiz hormonlardan adamcagızı yanlıs anlıyorsunuz bence
Ayy eşini çocuk büyütürken düşünemiyorumyok üstüme titremiyor normalde sakin biriydi şimdi yan otursam neden yan oturdun diye kavga edecekbir derdi var çözemedim ama hayrolsun bakalım.
Hala yüz üstü mü yatıyorsun?Kızlar yüzüstü yattığım zaman alt kasığımda değişik bir şey hissediyorum, balon kayması gibi tam tarif de edemiyorum bebek mi acabaBaşka türlü hissetmiyorum bunu da bugün farkettim, üç kez denedim üçünde de oldu o değişik his
YUzustu yatmayi gectim bazen ne sagima ne soluma yatmama izin vermiyor bebekAyy eşini çocuk büyütürken düşünemiyorum
İlk bebek mi?
Hiç düşüğün filan var mı?
Belki onun stresidir.
Hala yüz üstü mü yatıyorsun?
Uzun zamandır sola yatıyorum bebeğe kan akışı rahat olsun diye.
Yüz üstü yatma hastasıyım ama çok haftalar önce bırakmak zorunda kaldım.
Bebekler büyüdü artık.
Ben her yöne yatabiliyorum şimdilik sıkıntı olmuyorAyy eşini çocuk büyütürken düşünemiyorum
İlk bebek mi?
Hiç düşüğün filan var mı?
Belki onun stresidir.
Hala yüz üstü mü yatıyorsun?
Uzun zamandır sola yatıyorum bebeğe kan akışı rahat olsun diye.
Yüz üstü yatma hastasıyım ama çok haftalar önce bırakmak zorunda kaldım.
Bebekler büyüdü artık.
Büyük ihtimalle hepsi yay olacakAy inşallah öyledir çünkü 20.haftaya kadar saçlarım bile sinirden diken dikendi dua ediyorum sürekli bebeğim bu kadar sinirli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?