- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.461
ben hic istemezdim yaa yay ben de yayim kış ya da yaz bebegi daha oturakli agirbasli oluyorBüyük ihtimalle hepsi yay olacakumursamaz deli dolu bir burç on numara
Benim kardeşim yay dünyanın en rahat insanıben hic istemezdim yaa yay ben de yayim kış ya da yaz bebegi daha oturakli agirbasli oluyor
Ben de yengecim. Ama hamileligimin basindan beri bende oyle bir rahatlik var ki anlatamam. Ogrencilerin yaramazliklarina bile kizamiyordumBen de yengecim benim de duygusallığımi kafama her şeyi takisimi yok etti resmen dünya buymuş dedim.
Ayni şeyi hissediyorumBen de yengecim. Ama hamileligimin basindan beri bende oyle bir rahatlik var ki anlatamam. Ogrencilerin yaramazliklarina bile kizamiyordumen bastan mi yuklendi ki bana bebegin karakteri
5+5 de yapsan iki farklı rapor olduğu için araya doktor girmesi gerekiyor de mi?Evet aynı doktor 10+10 verebilir araya başka dr yada zaman girmesi gerek
Islak mendilin de mi skt si var?Bir de ben birkaç yere bakmıştım sktsi yakın olanları çok uyguna bırakıyorlardi sktsi kaç acaba
Valla hıc bılmıyorum canım, ben aıle hekımınden 5 5 5 aldım 3 kere, 1 kere de kadın dogumcuma kontorle gıtmıstım o yazdı 5 gun, sorun olmadı..sonra okul kapandıL LmntbrdgiSohrab
Dış gebelik geçirdiğimde iyi olursam işe giderim diye hafta içi 3 -4 günlük parçalı raporlar istemiştim.Doktorda üst üste iki kez rapor verebilirim araya başka doktorun girmesi gerekir 10 verelim demişti. Öylece 10 aldım diye hatırlıyorum. Ameliyatta da öyle sadece 10 gün verdi uzatalım mı dedi on gün sonrası gerek yok dedim işe başladım.
5+5+5+5 verebilir5+5 de yapsan iki farklı rapor olduğu için araya doktor girmesi gerekiyor de mi?
Islak mendilin de mi skt si var?
Aslı astarı pamuk su değil mi ya
Yok canım tek 10 10 alınmıyor var canım5+5 de yapsan iki farklı rapor olduğu için araya doktor girmesi gerekiyor de mi?
Islak mendilin de mi skt si var?
Aslı astarı pamuk su değil mi ya
Dönemi kapatmışsın sıkıntısız.Valla hıc bılmıyorum canım, ben aıle hekımınden 5 5 5 aldım 3 kere, 1 kere de kadın dogumcuma kontorle gıtmıstım o yazdı 5 gun, sorun olmadı..sonra okul kapandı
O zaman 20 günü geçerse başka doktor gibi bir şey.5+5+5+5 verebilir
ay benimdeee ve şeker gibi bir tip oldumBen de yengecim benim de duygusallığımi kafama her şeyi takisimi yok etti resmen dünya buymuş dedim.
O ne kız ilk defa duyuyorum da kötü bir anlam ise minare biraz ne bileyimay benimdeee ve şeker gibi bir tip oldummodum tam olarak dünya bi yerime minare öteki yerime
5 cm canımKızlar sonunda park yatağa karar verip az önce aldık
Elelenin kendi sayfasından Donna Modelini aldık 70*110 cm bizim içimize sindi inşallah gelince canlı halinde hoşumuza gider
Yatak hediyeside oldu kaç cm oluyor yatakları 5cm mi kalınlığı
Dona 70*120 değil mi?Kızlar sonunda park yatağa karar verip az önce aldık
Elelenin kendi sayfasından Donna Modelini aldık 70*110 cm bizim içimize sindi inşallah gelince canlı halinde hoşumuza gider
Yatak hediyeside oldu kaç cm oluyor yatakları 5cm mi kalınlı
Aynı durum bendede söz konusu oğlumda hep yukarda hissederdim bu kız ama ikiside bu haftalarda baş geliş pozisyonda olduğu halde bunu hep kasıklarda falan hissediyorum ve öyle tekme dürtme gibi değil daha farklı yarın kontrolüm var soracağım çok mu aşada diye tedirgin oluyorumKızlar ben bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum nerdeyse kasığıma doğru bu normal mi? Siz nerelerde hissediyorsunuz? Bu 2. Bebeğim araya 8 sene girince unutmuşum ama ilk kızımı daha yukarılarda hissediyordum sanki
Ben de cok asagidan hissediyorum bazen. Gecen gittigimde bebek yukarida gayet demisti doktorum. Cok minik olduklari icin dolasiyorlar benceAynı durum bendede söz konusu oğlumda hep yukarda hissederdim bu kız ama ikiside bu haftalarda baş geliş pozisyonda olduğu halde bunu hep kasıklarda falan hissediyorum ve öyle tekme dürtme gibi değil daha farklı yarın kontrolüm var soracağım çok mu aşada diye tedirgin oluyorum
Benim doktorum cranberry ocean kullanmamı söylediTemizlikten pislikten olmuyor ki bizde idrar yolu enfeksiyonu. Bebek mesaneye baski yapiyor ve mesane tam bosaltilamiyor icinde kalan idrarda bakteri cogaliyor ve hop iyfnaparsak yapalim dogurana kdr tekrarliyacak. Cranberry cok ise yariyor normalde ben eskiden onun hapini alirdim hemen gecirirdi normal ilac icmezdim. Doktora gittigimde sorucam izin veriomu die. Gerci bnmki hicbiseye evet demiyor ama suyunu yapmayi denedim gecen hafta ama ise yaramadi. Extrat olunca ise yariyo belki de hamilelikte yaramiyo bilmiorum
Ama ic camasiryla fln gecen bisey degil
Evet geriliyo oralar pozisyon değişince geciyo ben de, geçmezse biraz yavaş yürüyüş yapıyorumKızlar biriniz çatı ağrısından bahsetmişti. Şöyle mi oluyor? Esnerken hapşırırken böyle gerginlik hissediyorsun gibi. Yatakta dönerkende oluyor bende. Nasıl geçebilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?