2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
ben hic istemezdim yaa yay ben de yayim kış ya da yaz bebegi daha oturakli agirbasli oluyor
Benim kardeşim yay dünyanın en rahat insanı sakin ol panik yapma abla hallolur boşver anne su akar yolunu bulur gibi gibi hayatını yaşar

Ben de yengecim benim de duygusallığımi kafama her şeyi takisimi yok etti resmen dünya buymuş dedim.
Ben de yengecim. Ama hamileligimin basindan beri bende oyle bir rahatlik var ki anlatamam. Ogrencilerin yaramazliklarina bile kizamiyordum en bastan mi yuklendi ki bana bebegin karakteri

Ben de yengecim. Ama hamileligimin basindan beri bende oyle bir rahatlik var ki anlatamam. Ogrencilerin yaramazliklarina bile kizamiyordum en bastan mi yuklendi ki bana bebegin karakteri
Ayni şeyi hissediyorum küs kalma sürem bile minimumlarda aman bunun için mi trip Atacam modundayim

Evet aynı doktor 10+10 verebilir araya başka dr yada zaman girmesi gerek
5+5 de yapsan iki farklı rapor olduğu için araya doktor girmesi gerekiyor de mi?
Bir de ben birkaç yere bakmıştım sktsi yakın olanları çok uyguna bırakıyorlardi sktsi kaç acaba
Islak mendilin de mi skt si var?
Aslı astarı pamuk su değil mi ya

Valla hıc bılmıyorum canım, ben aıle hekımınden 5 5 5 aldım 3 kere, 1 kere de kadın dogumcuma kontorle gıtmıstım o yazdı 5 gun, sorun olmadı..sonra okul kapandı

Aynen skt dikkat etmek lazim alirken. Evde surekli sleppy nin sirkeli olani kullaniyoruz temiz icerikli. Gecen ay indirimden 12li almistim. Skt subatmis. Insallah biter o zamana

Son düzenleme:
Kızlar sonunda park yatağa karar verip az önce aldık
Elelenin kendi sayfasından Donna Modelini aldık 70*110 cm bizim içimize sindi inşallah gelince canlı halinde hoşumuza gider
Yatak hediyeside oldu kaç cm oluyor yatakları 5cm mi kalınlığı

Eklentiler

• 6940C36A-DCAD-4757-9362-D26DCD489D62.webp
    33,4 KB · Görüntüleme: 45
5 cm canım

Dona 70*120 değil mi?

Aynı durum bendede söz konusu oğlumda hep yukarda hissederdim bu kız ama ikiside bu haftalarda baş geliş pozisyonda olduğu halde bunu hep kasıklarda falan hissediyorum ve öyle tekme dürtme gibi değil daha farklı yarın kontrolüm var soracağım çok mu aşada diye tedirgin oluyorum

Og
Ben de cok asagidan hissediyorum bazen. Gecen gittigimde bebek yukarida gayet demisti doktorum. Cok minik olduklari icin dolasiyorlar bence

Kızlar biriniz çatı ağrısından bahsetmişti. Şöyle mi oluyor? Esnerken hapşırırken böyle gerginlik hissediyorsun gibi. Yatakta dönerkende oluyor bende. Nasıl geçebilir?

Benim doktorum cranberry ocean kullanmamı söyledi

Kızlar biriniz çatı ağrısından bahsetmişti. Şöyle mi oluyor? Esnerken hapşırırken böyle gerginlik hissediyorsun gibi. Yatakta dönerkende oluyor bende. Nasıl geçebilir?
Evet geriliyo oralar pozisyon değişince geciyo ben de, geçmezse biraz yavaş yürüyüş yapıyorum
Öyle geçiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…