- 12 Nisan 2019
- 24.221
- 38.434
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
- #41.301
Bu bebısın uyanma saatı hergun 5 - 10dk gerı cekılıyor.. Boyle boyle sanırım hıc uyumıcaz gecelerı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şükürler olsun ikiniz de ıyısınız, minnak nir savaşçı dogurdun, hersey güzel olacakŞimdi müsait oldum, bebek küvözde yenı gördük daha, uyuyodu bayada küçük. Topuk kanı alınmıs bakalım beklıcez.
Bende sezeryan valla bıraz zormuş belden uyuştum, ilk olduğu ıcın tecrübe ettik, idare ediyoruz. İlk saatler bacaklarım baya agır geldi ılac etkisiyle sanırım, bikaç saate de hafifledim en cok sonda zorladı nedense. Ve karın ağrısı gibi bişey. Bıraz acı oluyor kalktım yürüdüm 8.saat.
Bebegın iyi haberine odaklandım. Hepsi gecer bakalım.
Hepsını okumadım hemen yazayım dedim süt sağmaya ugrasıyorum 2 saatte bir bişey yok şimdilik yoksa mama baslancakmıs. Süt önemliymiş inşallah hemen gelir toparlar
öncelikle burda bir tek ben degil herkez soru soruyor .ve burda ne haberi bekliyorsaniz ben o konuyu gormedim gorsem bende ilgilenirdim.Neden sürekli benzer soruları kopyala yapıştır gibi soruyorsun? Burası grup soru sorma kısmı değil. Gruba yazdığın ilk günden beri cok dikkatimi çekiyor sadece kendine odaklisin kendi soruların sorunların olunca yazıyorsun grupta 2 gündür hepimiz bir haber bekliyoruz geçmiş olsun tarzı bir mesaj atmak çok zor olmamalı. Seni ilgilendirmiyorsa işlerin vb siralayacagin bahaneleri varsa sürekli ilk doğumunun zor olması sütünün gelmemesi de bizi ilgilendirmez. Açarsın normal forumdan sorunu sorarsın. Koskoca insanlarız aynı süreçlerden geçiyoruz bu kadar duyarsızlık beni geriyor
Doğuma hazırlıyor siziBu bebısın uyanma saatı hergun 5 - 10dk gerı cekılıyor.. Boyle boyle sanırım hıc uyumıcaz gecelerı.![]()
Yerim onu ya, ama daha kücük hafta, 1 ay sonra falan baslasaydıkDoğuma hazırlıyor sizianiden uykusuz kalmayin diye
Kac haftaliksinzYerim onu ya, ama daha kücük hafta, 1 ay sonra falan baslasaydık![]()
28Kac haftaliksinz![]()
OLsun güzel anne yava yavaş kacicak uykular yeterki saglikli olsunlar
Gözünüzaymış ilk bebiş hoşgelmişŞimdi müsait oldum, bebek küvözde yenı gördük daha, uyuyodu bayada küçük. Topuk kanı alınmıs bakalım beklıcez.
Bende sezeryan valla bıraz zormuş belden uyuştum, ilk olduğu ıcın tecrübe ettik, idare ediyoruz. İlk saatler bacaklarım baya agır geldi ılac etkisiyle sanırım, bikaç saate de hafifledim en cok sonda zorladı nedense. Ve karın ağrısı gibi bişey. Bıraz acı oluyor kalktım yürüdüm 8.saat.
Hepsını okumadım hemen yazayım dedim süt sağmaya ugrasıyorum 2 saatte bir bişey yok şimdilik yoksa mama baslancakmıs. Süt önemliymiş inşallah hemen gelir toparlar
Insallah sag salim kucaginiza alirsizn allah yardimcinz olsunŞimdi müsait oldum, bebek küvözde yenı gördük daha, uyuyodu bayada küçük. Topuk kanı alınmıs bakalım beklıcez.
Yani L Lmntbrdgi birazcık bu konuda haklı bu benimde dikkatimi çekti. Bizim kızlar genelde unutuyo ama siz gerçekten sürekli aynı soruyu soruyorsunuz. Burdaki çoğu kişiden daha tecrübelisiniz çünkü çoğumuzun ilk gebeliği henüz emzirme deneyimimiz yok size tam net cevap verecekte yok bu konuda. Tabiki soru sorulur hepimiz konuşuyoruz çünkü, sadece sürekli olumsuz şeyleri deneyimsiz olan arkadaşlarıma anlatmayın ki yeni doğuran anne var süt sağmayla uğraşıyor okuyorda yazılanları. Doğumumuz yaklaştı Allah hepimize kolaylık versin inşallah bol sütlerimiz olurMerhaba kızlar
Şuan 31 haftalik hamileyim bu 2. Gebeligim ilk gebeligim normal dogum oldu ve normal olmasina rağmen 4 gün sütüm hic gelmedi ve bebegim sarılık oldu , normal doğum yapip başına böyle olay gelen oldumu ve acaba doğum yapar yapmaz sütümün gelmesi için napmam lazm kızlar bi bilginiz varmı? Ilk gebeligimde malesef bebegim mamaya alıştığı için sütüm geldikten sonrada beni emmedi memeyi istemedi hic ,bundada aynisi olucak diye korkuyorm , allah nasip ederse bunu emizdirmeyi cok istiyorm![]()
Kızım kendi kendini nazar ettin resmen ahanda uyuyamıyonAnam sayiyla icmiomusun? Ztn ust limit 200mg kafein yani 2 bardk turk kahvesi veya 4 bardak e xay. Ama ust limit bu 3u ztn gecmemen lazim. Senin girtlagin hic durmuo
Buara bende uyuyamiorum. Senin de uyuyamaman cok bormal. Ama uykudan cok dinlenmen onemli. Relax relax yat yatakta en onemlsii bu amdilik ztn yarim saat snra ilacin var
ayyy bendeeeyatarken de rahat edemiyorum şöyle sere serpe yatmayı özledim![]()
Tatlım benim de gelmedi. Şöyle yapıyoruz bebeği önce emziriyoruz süt gelsin veya gelmesin. En az 15 dakıka meme de tutuyoruz. Arada çenesiyle oynayarak onu uyarabiliriz.Merhaba kızlar
Şuan 31 haftalik hamileyim bu 2. Gebeligim ilk gebeligim normal dogum oldu ve normal olmasina rağmen 4 gün sütüm hic gelmedi ve bebegim sarılık oldu , normal doğum yapip başına böyle olay gelen oldumu ve acaba doğum yapar yapmaz sütümün gelmesi için napmam lazm kızlar bi bilginiz varmı? Ilk gebeligimde malesef bebegim mamaya alıştığı için sütüm geldikten sonrada beni emmedi memeyi istemedi hic ,bundada aynisi olucak diye korkuyorm , allah nasip ederse bunu emizdirmeyi cok istiyorm![]()
Bebeğe sütünün yeterli olup olmadığına karar verecek olan merci sürekli kontrole götüreceğimiz çocuk doktorlarıdır.Ay kız sen onları zaten takarsan emzirmezsin bak benim ilk bebeğimde sütüm vardı çocuk gayette kilo alıyordu kaynanam ve görümcem bir olup sürekli bu çocuk zayıf bu çocuk çirkin bilmem ne moralimi bozuyorlardi sütun yetmiyor bence senin bilmem ne falan süt kesildi ben buna bağlıyorum halbuki süt var çocuk bariz kilo alıyor gorumcemin küçük oğlu beş yaşında kızım iki yaşında onun iki katı hadi annam ordanyani bunu kıyas için söylemiyorum ama insanı delirtiyorlar bu sefer emzirmeme de sürüme de çok dikkat edicem kizlar sakın kimsenin yanında boşluğa gelipte emzirmeyin olan var olmayan var ben her gelenin önünde çıkartım nazarda olabiliyor buna inanıyorum hepimize tavsiyemmmm
![]()