- Konu Sahibi sunshine__
- #41.321

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay evet o zaman da içimizde olduğu zamanları özleriz kesinDoğurunca da tuhaf gelecek kesin içimizde değil artık![]()
3 ay önce kuzenim doğum yaptı sütü gelmedi ilk başta Mama verdi. Yanlış bilmiyorsam 4.gün sütü geldi gayette güzel emiyor şuan annesini. Kafana takma stres yaparsan iyice kaçar derler. Ben anne sütü erkek kardeşim Mama 3.kız anne sütü emdi yani belli olmuyor canımAyyy insalhhhh
Kız öyle deme herkesin kv farklı, ben dün daha erken gelmesi için kandırmaya çalışıyordumDemem o ki kizlar bebeklerinize en iyi siz bakarsiniz bunu unutmayın anneniz varsa yardım isteyin çok ihtiyacınız olursa ama kaynaniza asla yoksa daha piskoljiniz bozulur he bozulurrrannem yelek falan örmüş bu gün gösteriyorum Allah anneni basinizdan eksik etmesin diyor sende yapabilirsin bana ne yani sonuçta seninde torunun dogumasaydin dokuz tane çocuk yada dogurdun ölüme kadar hepsinden sorumlusun hepsinin çocuklarına eşit davran yok annam o kızların çocukları için var bizde el kızı kim bakarsa baksın ama elin kızları da hep bize hizemtcilik yapsın
![]()
bu hanımefendi özelinde söylemiyorum bu kullanıcı dikkatimi çekmemişti ama gruba sadece soru sormak için girenler var. asla geçmiş olsun, hayırlı olsun vs yok işi düşüyor girip sorusunu soruyor cevap alamazsa tekrar aynı şeyi yazıyor cevap aldığı gibi de kayboluyor. ama en baştan beri istikrarla böyle ilerleyenler var yani bana bu çok ayıp geliyor. o yüzden asla cevap vermiyorum zaten sorularınaNeden sürekli benzer soruları kopyala yapıştır gibi soruyorsun? Burası grup soru sorma kısmı değil. Gruba yazdığın ilk günden beri cok dikkatimi çekiyor sadece kendine odaklisin kendi soruların sorunların olunca yazıyorsun grupta 2 gündür hepimiz bir haber bekliyoruz geçmiş olsun tarzı bir mesaj atmak çok zor olmamalı. Seni ilgilendirmiyorsa işlerin vb siralayacagin bahaneleri varsa sürekli ilk doğumunun zor olması sütünün gelmemesi de bizi ilgilendirmez. Açarsın normal forumdan sorunu sorarsın. Koskoca insanlarız aynı süreçlerden geçiyoruz bu kadar duyarsızlık beni geriyor
Canım sanırım bahsettiğin çatı ağrısı bende de oluyor 2 3 gündür yanlış bilmiyorsam bebek doğum kanalına yerleşmeye başlayınca oluyormuş. Yani normal bu zamanlarda ama tabii tecrübeli anneler daha iyi bilir. Ben bacaklarımı açınca doğuracakmış gibi oluyorum bazenKızlar bu rahim uzunluğu kısalığı yumuşaması hissedilir bir şey mi? Benim oğlan baş geliş pozisyonundaydı kafası da büyük biraz çok fena baskı ağrı hissediyorum rahimde hareket etmemi bile zorlaştırıyor. Böyle afedersiniz doğurur gibi bacaklarımı iki yana ayırınca çok rahatım. Dr randevum da önümüzdeki hafta sonu. Devlete de gitmek istemiyorum. Acil pratisyen dolu. Dr ilgisiz. Siz hissetmiş miydiniz böyle bir şey?
Heeee öyle bir şey de olabilir. Ben nedensizce çatı ağrısını biraz daha arka taraflara doğru hissederim diye düşünmüşüm sanırım hep. Araştırınca uyuyor gibi.Canım sanırım bahsettiğin çatı ağrısı bende de oluyor 2 3 gündür yanlış bilmiyorsam bebek doğum kanalına yerleşmeye başlayınca oluyormuş. Yani normal bu zamanlarda ama tabii tecrübeli anneler daha iyi bilir. Ben bacaklarımı açınca doğuracakmış gibi oluyorum bazen![]()
Herkes soru soruyor ama bu gruba değil forum Ana sayfasinaöncelikle burda bir tek ben degil herkez soru soruyor .ve burda ne haberi bekliyorsaniz ben o konuyu gormedim gorsem bende ilgilenirdim.
Rahatsiz oluyosanz yazmazsinz sorularima cevap vermezsinz . Burasi butun bayanlara açik bi form , insan çaresiz kalınca napacagını şaşırıyor asıl siizn bu tepkinize anlam veremiyorm dedigim gibi rahatsiz oluyorsanz cvp vermeyin ozamn.
Biz dışarıdan görüyoruz sadeceMesela eskiden ty de alışveriş karlıydı hem müşteri hem satıcı için. Ama şuan biraz abarttılar satıcı komisyonlarını artırdılar infulencer komisyonlarını düşürdüler. Birazda abarttılar artık. Kendi içinde bile reklam döndürüyorlar
Bahsettiğim durum bu ben hatırlıyorum benim ilk doğum şöyle oldu böyle zor oldu bir sürü şey yazdı gruba ilk mesajı o sen de bu gruba böyle şeyler yazmak doğru değil dedin orada haklıydın sonra yazmadı sonra yine aynı sekilde devam ettibu hanımefendi özelinde söylemiyorum bu kullanıcı dikkatimi çekmemişti ama gruba sadece soru sormak için girenler var. asla geçmiş olsun, hayırlı olsun vs yok işi düşüyor girip sorusunu soruyor cevap alamazsa tekrar aynı şeyi yazıyor cevap aldığı gibi de kayboluyor. ama en baştan beri istikrarla böyle ilerleyenler var yani bana bu çok ayıp geliyor. o yüzden asla cevap vermiyorum zaten sorularına![]()
ilgilenseydiniz 6/7aydir aramizda olan arkadaslarimizin sıkıntılarıni illaki gorurdunuz suan erken dogum yapan bir arkadasimiz var ve dua ediyoruz tutup onceligi kendi sorunlarimiza vermiyoruz. Siz boyle yapinca burda uzun suredir birbirini taniyan bizler kullanilmis duygusuna dusuyoruz. Ayrica ben de cok giremiyorum sayfalari okuyamiyorum ama ciddi acil konulari da kacirmamaya calisiyorumöncelikle burda bir tek ben degil herkez soru soruyor .ve burda ne haberi bekliyorsaniz ben o konuyu gormedim gorsem bende ilgilenirdim.
Rahatsiz oluyosanz yazmazsinz sorularima cevap vermezsinz . Burasi butun bayanlara açik bi form , insan çaresiz kalınca napacagını şaşırıyor asıl siizn bu tepkinize anlam veremiyorm dedigim gibi rahatsiz oluyorsanz cvp vermeyin ozamn.
Evet evet kesin bilmiyorum tabii ama anneme de sormuştum bebek yerleşince olur, artık yavaş yavaş karnın da düşer, vajinal baskı da hissedersin dedi sanırım çatı ağrısı buHeeee öyle bir şey de olabilir. Ben nedensizce çatı ağrısını biraz daha arka taraflara doğru hissederim diye düşünmüşüm sanırım hep. Araştırınca uyuyor gibi.
ay bi de tepki vermişim hatırlamıyorumBahsettiğim durum bu ben hatırlıyorum benim ilk doğum şöyle oldu böyle zor oldu bir sürü şey yazdı gruba ilk mesajı o sen de bu gruba böyle şeyler yazmak doğru değil dedin orada haklıydın sonra yazmadı sonra yine aynı sekilde devam etti
Ay gerçekten öyle kargo bedava, kupon falan hepsi yalan olmuş resmen dediğin gibi alırsan al almazsan keyfin bilir modunda. Dün 2000 küsür alışveriş yaptım yine bir mağaza siparişini 30 TL kargo eklediBiz dışarıdan görüyoruz sadece
Bizim kadar satıcı ve mağazalarda madur trendyolda.
Eskiden çok iyiydi. Artık tok satıcı gibi davranıyor trendyol isteyen alır isteyen almaz çokda tın modunda. Bedava kargolar kuponlar hepsi yalan oldu.
Sen de gecenin bir saati ansızın patlarsonay bi de tepki vermişim hatırlamıyorumama başka biri var rahatsız olduğum polemik yaratmamak için bir şey demiyorum
Oy daha 31+1 olduk biz biraz daha oyalansaydı içerde.Evet evet kesin bilmiyorum tabii ama anneme de sormuştum bebek yerleşince olur, artık yavaş yavaş karnın da düşer, vajinal baskı da hissedersin dedi sanırım çatı ağrısı buama doktora sorunca bana da söyle bilgileneyim benim de çarşamba randevu sen benden önce gideceksin
Tatlım hangi kan ilacını kullanıyorsun? 21 biraz düşük ama hastaneden hastaneye referans aralığı değişebiliyor.Kızlar sabah tahlil vermiştim ya sonuçlar çıkmış.
Ferritin düşük 21 çıkmış.
Çok çay içiyorum bırakayım bari.
Ya da kan ilacı yetmiyor bilemedim.
B12 referans arasında ama abartı değil.
Sabah doktora atacağım sonuçları bakalım ne diycek
Tatlım günler sonra ilkkez bugün kızım uyumama müsade etti.tamam yapsın da anam ağladı yorgunluktan beklesin 1 hafta sonra yapsın![]()