Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Merhaba herkese 2 ocakta regl Gordum dua ederek rabbime ve biraz da kafama takmamaya basladim ama her bebek gordukce seviyodum 1.5 yillik evlilik ama nasil icim gidiyor.25nde dr.gittim ne yapabilirim agrilarim var tabi ama hormon testiyle 3 haftalik gebe oldugumu ogrendim.Daha onceki postta paylasmistim.O kadar cok sasirdim ki sevincten uctum esimde tabi hissettimis ama caktirmamis banaMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2023
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Uzakmışız :) memnun oldumBende Texas
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMerhaba herkese 2 ocakta regl Gordum dua ederek rabbime ve biraz da kafama takmamaya basladim ama her bebek gordukce seviyodum 1.5 yillik evlilik ama nasil icim gidiyor.25nde dr.gittim ne yapabilirim agrilarim var tabi ama hormon testiyle 3 haftalik gebe oldugumu ogrendim.Daha onceki postta paylasmistim.O kadar cok sasirdim ki sevincten uctum esimde tabi hissettimis ama caktirmamis banaAllah Kimsenin kucagini yavrusuz birakmasin.Cok guzel ve ozel bir duygu..Bende tahminime gore insallah 09.10.2023te yavrumu kucagima alicam insallah..1 aylik olduk bile..
Adete gore bı hafta atıyor nerdeyse yaaBenim son adet 2 ocak tı 30 günde bir oluyordum. O şekilde girince 4+3 günlük çıkıyor hayırlısı ile gelsinler
Tahmını dogum 11-12 ekım cıkıyor bende canım senın nasıl cıkıyorAy biz seninle ayni gun dogum yapicaz gibi gorunuyo
Doktora nezaman gideceksin cnm sen
Bat 2 subat degilmiydi senindeTahmını dogum 11-12 ekım cıkıyor bende canım senın nasıl cıkıyorhıc bılmıyorum 17 subata randevum var one ceksemmı kalsamı dıyorum
bekleyebılcekmıyım bılmıyorummm hıc , valla kuzum femometer uygulamasını kullanıyorum yumrtlama zamanını baz alıyor bende erken yumurtladıgım ıcın o sonuc cıkıyor.Son adete gore bakarsan da 16 ekım cıkıyor.Ama benım sez oldugu ıcın zaten cokta onemı yok bu tarıhlerın ekım bası gıbı Allah nasıp ederse o tarıhler olur gıbıBat 2 subat degilmiydi seninde
14 ekim cikiyo bende
Neyse pzrtesi doktora gidince ogrenmis olurum
Ozamana kadar 6 haftalik olacak sanirim bende 2. gebelikde 6haftalikken gittim
Benimkinin pzrtesi olmasi sebebi onceden alinmis bi rdvu yoksa bende ozamanlar gitmis olurdum
Anladim cnmbekleyebılcekmıyım bılmıyorummm hıc , valla kuzum femometer uygulamasını kullanıyorum yumrtlama zamanını baz alıyor bende erken yumurtladıgım ıcın o sonuc cıkıyor.Son adete gore bakarsan da 16 ekım cıkıyor.Ama benım sez oldugu ıcın zaten cokta onemı yok bu tarıhlerın ekım bası gıbı Allah nasıp ederse o tarıhler olur gıbı
Beklıyoruz kuzum :)Anladim cnm
Ben simdi normal test yaptim onu paylasicam
maşallah hadı bakalım saglıkla buyusun annesi :)tarihli olan testler erken testlerden
1 yazan normal test
Bat 2 subat
Bat günü 340 cıktı canım benımde yarın tekrar test verecegımkızlarr beta-hcg değerleriniz nasıl çıktı? ben reglime 1 gün kala kan testi yaptırdım 204,1 sizde durumlar nasıl??
2 katına çıkarak ilerliyormuş sanırım , 3500de de kese ve kalp atışı duyuluyormuş doğru mu? siz sanırım tecrübelisiniz :)Bat günü 340 cıktı canım benımde yarın tekrar test verecegım
%60 da artabılıyor canım 3 katıda bellı olmuyor , mınumum beklenen yuzde 60 kadarının artması tabıkı :) benım ıkıncı bebegım olacak ınsallah2 katına çıkarak ilerliyormuş sanırım , 3500de de kese ve kalp atışı duyuluyormuş doğru mu? siz sanırım tecrübelisiniz :)
anladım canım benim de ilk gebeliğim :)) heyecan var ben de 13 şubata randevu aldım 4-5 gün sonra tekrar kan vereceğim bakalım inşallah her şey çok güzel olur sorunsuz sıkıntısız sağlıklı ilerler hepimiz için :)))%60 da artabılıyor canım 3 katıda bellı olmuyor , mınumum beklenen yuzde 60 kadarının artması tabıkı :) benım ıkıncı bebegım olacak ınsallahbir tane oğlum var 4 yasında ama emın ol hıc hatırlamıyorum en son 500 lu degerdı test verdım bırdaha vermedım kalp atısı ıcın 8 haftanın ıcınde gıtmısım.Kese ve bebegın olusmaya basladıgını gosteren yolk sacı 6+2 de gormusum.Karından muayene bunlar hep tabıkı kuzum bu sefer nasıl ılerleyecek surec bılmıyorum onumuzdekı hafta ıcı doktora gıtmeyı dusunuyorum sımdılık ne gozukur bılemedım oyuzden hiç meraklave heyecanla beklıyorum ama burda bırbımıze soylerız hep bakalım neler olacak
ben ılk 9 subata aldım cok erken dedım sonra 17 subata aldım sanırım bekleyemem dedım suan randevusuz kaldımanladım canım benim de ilk gebeliğim :)) heyecan var ben de 13 şubata randevu aldım 4-5 gün sonra tekrar kan vereceğim bakalım inşallah her şey çok güzel olur sorunsuz sıkıntısız sağlıklı ilerler hepimiz için :)))
13 iyidir sen de öyle yap :)ben ılk 9 subata aldım cok erken dedım sonra 17 subata aldım sanırım bekleyemem dedım suan randevusuz kaldım
Ben beklenen adete 1 gün kala kan testi verdiğimde 56 çıkmıştı.kızlarr beta-hcg değerleriniz nasıl çıktı? ben reglime 1 gün kala kan testi yaptırdım 204,1 sizde durumlar nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?