• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Biogaia açıldıktan 4 hafta boyunca kullanılıyor oda ısısında eğer kapalıysa buz dolabına konuluyor onu sabah veriyorum d vitaminiyle . Nurse da damla şeklinde günlük 20 damla benim ki bir kaç saat sonra veriyorum . Nurse 2 gün oldu daha tam etkisini göremedim en az 1 hafta denemem lazım. Biogaia probiyotik zaten onu hepsi kullanabiliyor
Probıyotıkle gaz damlası aynı anda verılıyor mu kuzum , bana d vitamini vermediler

Gaz her zaman çıkmıyor kuzum hıçkırık tam beslendiginde ya da hava yuttugunda oluyor yani mide doluyken diyafram baskı yapıyor. Mide büyüyor hemde
Ya çok teşekkür ederim canım. Hemşireler falan her emzirme sonrası mutlaka gazını çıkarın falan diye sıkı sıkı tembihlediler. Çıkmayınca ben de acaba yapamıyor muyum diyordum..

Kizlar benim kiz meme ucum yok diye ememiyordu.sut sagip biberonla veriyorum.kac cc iciyor bebisleriniz.
Gogus ucu aldim yavas yavas tutmaya basladi memeyi.
Mama 50 anne sütü 60 içiyor yeni ama biz 1 aylık olduk ilk hafta mama 20 anne sütü 30 cc içiyordu bebek belli eder aslında kaç günlük ne kadar sağım oluyor

Ya çok teşekkür ederim canım. Hemşireler falan her emzirme sonrası mutlaka gazını çıkarın falan diye sıkı sıkı tembihlediler. Çıkmayınca ben de acaba yapamıyor muyum diyordum..
Hayır canım sen denersin ama dakikalarca pat küt vurulmaz ki sonra kusar yani çocuk 3 4 dk dene yatir 2 dk sonra kaldır dene çıkarsa çıkar yoksa yuttu gitti demektir 🤣🤣🤣

Ahahha hakikaten çok bilmişler 😅
Nasıl gitsin yaa günler sonra ilk kez adam gibi telefonu elime alıyorum. Benim sezaryen sonrası toparlanmam çok hızlı olmadı kuzum ya. 9 gün oldu ben daha yeni yeni rahat hareket etmeye başladım. Dikişin düğün yeri şişmiş hafif ağrı acı yapıyor. Gerçi bugüne şükür biri tutmadan doğrulamıyordum.
Bebiş sarılık oldu ışın tedavisi aldı yazmıştım burda. Ondan beri besleyeceğim diye devamlı tetikteyim. Annem diyor uyanınca emzirirsin ben diyorum olmaz 2 saatte bir emzircem uyandırmam lazım 😂
Silikon uca alışmıştı kavga ediyoduk resmen kendi mememi vermeye çalıştığımda 😂 onu da galiba aştık bugün itibariyle. Umarım böyle devam eder. Çok şükür sadece kendi sütümle besliyorum.
Cumartesi sarılık takibi için tekrar doktora götüreceğim önemli bir düşüş olduysa içim rahat edecek. Gerçi rengi açıldı çocuğumun biraz ama olsun doktor bi olmuş bu desin 😅
Uykusuzluk bazen zorluyor ama kız her şeye rağmen çooookk güzel bir şey.
Kendi büyüdüğüm beşik var onda yatıyor şu an duygular şelale 😂
Ya evet misler mis 😍 Işın aldıktan sonra kolay kolay çıkmaz kuzum. Silikon uçla vedalaştığına çok sevindim 😍 14 güne kadar 2 saatı aşma sen yinede uyandır kuzum 🥰 ben artık takip etmiyorum hoş 2 saatide aşmıyor pek uykusu zaten 😂 bende ıkı uc gunde bir 20-30 cc bazı yerlerde takviyede bulundum aç mı acaba dıye 😂 bakalım biraz daha sanki toparlıyoruz bu konuda 🤲🏼 yarın aylık kontrole gıdıcez 22 sinden buyana bakalım ne kadar toparlayabilmişim fındığı 🥰 şimdi mochi verdi arkadaşım gunluk bı mıktar koyuyorum buzdolabına nolur nolmaz dıye sıkışırsam verırım dedım kafam daha bı rahat psıkolojıde onemlı bu konuda gerçekten 🥰

Ya evet misler mis 😍 Işın aldıktan sonra kolay kolay çıkmaz kuzum. Silikon uçla vedalaştığına çok sevindim 😍 14 güne kadar 2 saatı aşma sen yinede uyandır kuzum 🥰 ben artık takip etmiyorum hoş 2 saatide aşmıyor pek uykusu zaten 😂 bende ıkı uc gunde bir 20-30 cc bazı yerlerde takviyede bulundum aç mı acaba dıye 😂 bakalım biraz daha sanki toparlıyoruz bu konuda 🤲🏼 yarın aylık kontrole gıdıcez 22 sinden buyana bakalım ne kadar toparlayabilmişim fındığı 🥰 şimdi mochi verdi arkadaşım gunluk bı mıktar koyuyorum buzdolabına nolur nolmaz dıye sıkışırsam verırım dedım kafam daha bı rahat psıkolojıde onemlı bu konuda gerçekten 🥰
Bende aldım mochi kuzum emerken takıyorsun dimi diğerine nasıl saklıyorsun buzluğa mi dolaba mi hemen kullanacak msijn yani . Saklama koşullarını tabi biliyorum da nasıl yapsak hemen içse mi bilemedim

Puhahahaha

Eklentiler

• 52709B06-2355-4BFC-A345-7EC566DDB506.webp
    52709B06-2355-4BFC-A345-7EC566DDB506.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 44
Probiyotik bi arkadasım daha onerdı de doktora sorayım dıcektım bende yarın , saglık ocagı d vıt vermedı bıde asısı bıdaha 2 aylık mı vardı
Evet kuzum 1 ayında sonra 2 ayında sonra rota var özel aşı o ağızdan. 14 haftadan önce rotalari unutmayın. Probiyotik hele bizim erkenciler icin önemli

Ben de senin besleme durumunu soracaktım burada gördüm birkaç kez sıkıntı yaşadığını ama takip edemedim doğrusu.
Yaa ne çabuk aylık kontrolü geldi 🥹
Senin kafan rahatladıysa bebeğin de rahatlamıştır kuzum toparlamıştır bence gayet güzel 🤩

İnsanın gerçekten lohusayken kafası başka çalışıyor. Ben hep bir anne bebeğine neden yetmesin niye böyle düşünüyolar ki diyodum ama insan tamamen başka bir kafaya giriyormuş onu anladım. O yüzden yetmiyo mu diye düşünüp evhamlanman çok normaldi. Çok sevindim toparlamanıza vallahi 🥰

Bende aldım mochi kuzum emerken takıyorsun dimi diğerine nasıl saklıyorsun buzluğa mi dolaba mi hemen kullanacak msijn yani . Saklama koşullarını tabi biliyorum da nasıl yapsak hemen içse mi bilemedim
Kuzum o gun sonuna kadar dolapta bekletiyorum , baktım gerek duymadım extra vermeye , buzluğa atıyorum
Dün evdede degıldım bikez takmıştım 15 cc fln vardı bugun emmeden yarım saat sonra fln verdım buzluga atmadım hıc

Ayy geçen ben de bir sürü alıntı yapıp yanıtladım. Sonuncuda çocuk ağladı yazamadım kaldı öyle. Bir daha siteye girdiğimde üstüne onlarca sayfa yazı yazılmıştı 😂😂
Gebeler doğuruyor ben yazana kadar puuuuu bana 🤣🤣 şu an meme de uyuyor mesela her yerim ağrıyor dikiş yerlerim fena 😭🤣

Kuzum kendini psikolojik olarak yetişemem zorlanırım diye şartlama beynine neyi söylersen onu kabul edip yapıyor 🥲
Halledersin üstesinden gelirsin gör bak nasıl çabuk toplayacaksın 😊
L Lady Starlight cnm aynen yetisemem diye sartlandirma
Zaten yetisebildigin kadarsindir dort dortluk olmak zorunda degilsin
Ben buraya yazsam dogum sonrasi beni bekleyen seyleri liste uzaaar gider
Ama yapacak bise yetistigim kadar
Allah saglik versin guc kuvvet versin gerisi gelir

Back
X