Öyle mi diyorsun amin kuzum peki bana ultrasonda bebeği göremiyorum ama eşine benzer bir şey görüyorum dedi demek istediği acaba ne olabilir ben anlamadım açıkçası
Devlette tahlillerimi yaptırıp özelde muayeneye devam etmeyi düşünüyorum artık canım
Doktorlar bilgili ilgili dahi olsa cihazları malesef yetersiz ve bizi panikletiyorlar.
Oysaki sakin geçirmemiz gerek bu süreci bebeğe de canim ilk kizimda ozele gidiyordm hatta 3 yil once kizimida 4.500 bine dogurdm ole soliyim ozel tuttuk hastaneye getrdik sezeryandi benim busefer hamileligimde devlete gitmeyi dusunuyorm randevuda ole aldm sali gunu gidicem iste ozele para yetistiremeyz diye dusunuyorm
Kendını yorma ve mumkun oldugunca uzan. Iyı bır doktora gorun. Progestan verebılır. Yerlesme kanaması cok suren bır sey değilmiş. Benım de oldu lekelenmem 5.haftada. 2 hafta yat, iş yapma dedı ve progestan verdı. Hafıf agrılarım da oluyor ama lekelenmem kesıldı. Kendını bıraz korumaya al bu surecte bu önemli.
Kendını yorma ve mumkun oldugunca uzan. Iyı bır doktora gorun. Progestan verebılır. Yerlesme kanaması cok suren bır sey değilmiş. Benım de oldu lekelenmem 5.haftada. 2 hafta yat, iş yapma dedı ve progestan verdı. Hafıf agrılarım da oluyor ama lekelenmem kesıldı. Kendını bıraz korumaya al bu surecte bu önemli.
Kızlar bugün ben de kalan testler için doktora gittim . Bebek 5+5 görünüyor ve kesenin içinde bebek oluşmaya başlamış dedi yalnız kalp atışı için erken dedi ama bu haftada duyan arkadaşlar var mı ? Doktor kalp atışı için ayrı bir şeye mi bakıyor yoksa normal usg muayenesinde olsaydı duyar mıydı ?