Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 12 haftalık şu anda.Kaç haftasın tam sanki daha erken söylemeyebilir![]()
Komtrol ne zamanBenim 12 haftalık şu anda.
Ben de haftaya gidiyorumAa seninki iyi ozaman
Bizdeki sanirim tamamen aritiyo ya
Ben haftaya gidicem doktora sorucam insallah
Bugündü kontrolüm. Ultrason ve tarama testi yapıldı.Komtrol ne zaman
Geçer inşallah canım ilk trimester bitiyor sanırım senin artık son düzlüktesin bir an önce rahatlarsın inşallahBenim eşim temizliğe yardım eder ama yemek maalesef çok zayıf olduğu bir konu biz çok zorlanıyoruz bu alandaevden bir ara cidden ben de tiksindim hemen oda kokularına sarıldım. Hatta çok beğenerek aldığım bir yumuşatıcı var orkide kokulu ondan bile tiksindim sanırım hamilelikten sonra değiştireceğim şimdi yeni bir şey alırsam ondan da tiksinirim diye almıyorum
cinsiyetini öğreneceğim, her şeyin yolunda ve güzel olduğu zamanları hayal ederek geçirmeye çalışıyorum ama bir yanımda hayatımın sonuna kadar koku hassasiyeti bitmezse diye ağlamak istiyor.
ne kadar oldun? Cinsiyeti için bir tahmin yapıldı mı?
Yaaaa benimki neden soylemiyor nasil gececek bu vakitKızlaaaarrrr bugün tarama için perinatolojideydimm ve bu doktor da cinsiyeti kız gördü12+4
Birkaç hafta sonra kesinleşir ama ikisi de aynı görünce galiba az çok belli diye düşünüyorum![]()
Sevindim cnm senin adinaBugün dahiliyeye gittim doktor sorun yok dedi 6 hafta sonra tekrar kontrol ettir dedi
Persembe gunu gidicem bende canimBen de haftaya gidiyorum
Ama taa cuma günüsen benden önce gidersin sanırım
İnşallahh canım. Yine de aklımda bi soru işareti var. Yüksek ihtimal demiş olsa da kesin demediAyy çok sevindim rabbim gönlüne göre verdiBende 12+5te gideceğim darısı başıma inşallah
Belli olmazsa çalıştığım yerde 15.haftada bayramdan önce kadın doğuma ya da radyolojiye giderim diyorum bakalım
![]()
Sağol canım. Valla göründü doktorda dedi görüyomusun güldüğünü dedi öyle farkettim. Görseli de var atsa mıHayırlı olsun. Gülüşü görünüyormu ya 3 ayda :)
Ayyyy maşallah yaBebişimin gülüşü farkeden var mı. Çektiğimiz videodan çektim görseli![]()
Genelde 1 hafta 10 gün içinde çıkarİyi akşamlar ikili test yaptıranlar sonucu ne kadar sürede çıktı acaba
Ben özelde verdim 3-4 güne çıkar dediler canımİyi akşamlar ikili test yaptıranlar sonucu ne kadar sürede çıktı acaba
Oyy minnak dahaGeçer inşallah canım ilk trimester bitiyor sanırım senin artık son düzlüktesin bir an önce rahatlarsın inşallah![]()
Ben de öyleyim yıkanmış çamaşır kokusu bile içimi kaldırıyorbir an önce gelse rahatladığımız cinsiyeti öğrenip alışveriş yaptığımız günler
Ben de 9. Haftadayım canım Ekim sonu görünüyorum benim doğum buradaki herkesten gerideyim sanırımcinsiyeti bayramdan sonra öğrenirim ama sanırım bir aksilik olmazsa doktorum da onay verirse ayın 18 i gibi fetal dna yaptırmayı düşünüyorum çünkü
Bir dahaki ne zamanBugündü kontrolüm. Ultrason ve tarama testi yapıldı.