- 3 Haziran 2022
- 4.257
- 9.093
- 108
- 29
En yakın dostumuz gaviscon olacak desenesıze gerceklerı soyleyecek bır dost lazımejderhaya baglıcaz burda yuzde 90 ımız net
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En yakın dostumuz gaviscon olacak desenesıze gerceklerı soyleyecek bır dost lazımejderhaya baglıcaz burda yuzde 90 ımız net
![]()
Maşallah darısı bize inşallah yarın kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.Günaydın kızlardetaylı ultrasondan çıktık az önce, burun kemiği ense saydamlığı ciğerler kalp böbrekler ve uzuvlara bakıldı. 11+2 her şey yolunda gibi gözüküyor
erken bir tahmin ama çok büyük ihtimalle kız geliyor dedi doktorumuz
![]()
Her şey yolunda canım hiç belirtim olmadığı ve daha önce düşüklerim olduğu için ben de çok kaygılıydım bütün gece kötü rüyalar gördüm hatta ama her şey yolunda sen de rahatlaMaşallah darısı bize inşallah yarın kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.
ŞişelerceEn yakın dostumuz gaviscon olacak desene![]()
Doktorun soyler kuzum tam net hatırlamamkla bırlıkte 20.hafta gıbı eczaneden ıgnesını alıp vurduruyorsun :) o kadarcıkMerhaba kızlar kan uyuşmalıpım var ne yapmak gerekiyor biliyormusunuz
Hadı gozun aydın canım benım :) bundan sonra keyıflı gunlerımız olsunGünaydın kızlardetaylı ultrasondan çıktık az önce, burun kemiği ense saydamlığı ciğerler kalp böbrekler ve uzuvlara bakıldı. 11+2 her şey yolunda gibi gözüküyor
![]()

Amiinn hepimiz sağlıkla huzurla güzellikle alalım kucağımızaHadı gozun aydın canım benım :) bundan sonra keyıflı gunlerımız olsun![]()
Ay hayırlı olsun 11₺2 de tahmin etmesi de güzel olmuş bende taramaya gidicem inşallah hayırlı sonuçlar çıkarGünaydın kızlardetaylı ultrasondan çıktık az önce, burun kemiği ense saydamlığı ciğerler kalp böbrekler ve uzuvlara bakıldı. 11+2 her şey yolunda gibi gözüküyor
![]()
NE ZAMANA RANDEVU ALICAN CANIM. BEN YARIN ALICAM 17-18-19 NİSAN GİBİ.13 HAFTA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUMAy hayırlı olsun 11₺2 de tahmin etmesi de güzel olmuş bende taramaya gidicem inşallah hayırlı sonuçlar çıkar
Güzel haberleri bekliyoruzAy hayırlı olsun 11₺2 de tahmin etmesi de güzel olmuş bende taramaya gidicem inşallah hayırlı sonuçlar çıkar
erkek :)Papatyamaviss banada bakarmısınnn 9+5 :)
benım ruyalarım o kadar karısık kı bı oyle bı boyleBende rüyamda doğum yaptığımı ve kız bebeğim olduğunu gördüm.![]()
![]()
Uyumadan önce Mart- Nisan anneleri gruplarına bakıp , doğum hikayelerini okumuştumbenım ruyalarım o kadar karısık kı bı oyle bı boyle![]()
ay bana da kokuyor ben de markasını değiştirdim ama aynı yani,içine salatalık atıp içiyorum,bazen limon öyle aromasını değiştiriyorum veya taze zencefil,böyle böyle içiyorum mecburSeninle benim durumum çok benziyor ben de su içemiyorum hem midemi daha çok şişirip bulandırıyor hem de evet kokuyor
Bizde arıtma var eşim kaç kere yeni su doldurup getirdi adam yeminler ediyor valla kokmuyor diye ama bana kokuyor
Gitti hazır su aldı o da kokuyor
Başka marka aldı o da kokuyor… kokuyor yaniadam da delirecek benim yüzümden bu gidişle
![]()
yorumunuz beni çok rahatlattı. 10+1 im bugun hafta sonu temizlik sonrası biraz ağrım olmuştu. onu taktım tabi ki sanki 1 haftadır belirtim yok gibi. randevumda 15inde. hafta sonu bi ultrasona girsem mi diye düşünüyordum :)Her şey yolunda canım hiç belirtim olmadığı ve daha önce düşüklerim olduğu için ben de çok kaygılıydım bütün gece kötü rüyalar gördüm hatta ama her şey yolunda sen de rahatla![]()