• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Günaydın kızlar🌸 detaylı ultrasondan çıktık az önce, burun kemiği ense saydamlığı ciğerler kalp böbrekler ve uzuvlara bakıldı. 11+2 her şey yolunda gibi gözüküyor🥰 erken bir tahmin ama çok büyük ihtimalle kız geliyor dedi doktorumuz😍😍
Hayırlı olsun canım darısı bütün bekleyen gebişlere inşallah 🤩🥳

Şişelerce :KK70: benım oğlumda vardı ama cok az hanı sut bıraz gavıscon falan ıdare edıyordum :KK70: en olmayanında bıle oluyorda :KK70: karsı komsum sıse sıse ıcıyordu kıyamam :KK70: yaz olcak zaten bol bol soguk sut arkadasım diker dururuz kafaya :KK70:
Ahahhahqhq bakalım sıcakta mide yanarken aldığımız kilolar pişiklerimiz nasıl bir gebelik bizi bekliyor acaba😀

Ahahhahqhq bakalım sıcakta mide yanarken aldığımız kilolar pişiklerimiz nasıl bir gebelik bizi bekliyor acaba😀
sus sus oglumda kıs hamılelıgı gecırdım :D hıcbırfıkrım yok suan :D an ıtıbarıyle 1.8 kılo vermısım bugun tartıldım :D bakalım devamı nasıl gelecek :D almalara ne zaman baslıcam :D suan cok kıloluyum o yuzden almasam daha ıyı ama kendıme guvenmıyorum :D

sus sus oglumda kıs hamılelıgı gecırdım :KK70: hıcbırfıkrım yok suan :KK70: an ıtıbarıyle 1.8 kılo vermısım bugun tartıldım :KK70: bakalım devamı nasıl gelecek :KK70: almalara ne zaman baslıcam :KK70: suan cok kıloluyum o yuzden almasam daha ıyı ama kendıme guvenmıyorum :KK70:
Siz nasıl veriyorsunuz da ben alıyorum ya 🥲🥲🥲

Günaydın kızlar🌸 detaylı ultrasondan çıktık az önce, burun kemiği ense saydamlığı ciğerler kalp böbrekler ve uzuvlara bakıldı. 11+2 her şey yolunda gibi gözüküyor🥰 erken bir tahmin ama çok büyük ihtimalle kız geliyor dedi doktorumuz😍😍
Cok sevindimm bak demek ki belirtiler normal duzeyde😍

yorumunuz beni çok rahatlattı. 10+1 im bugun hafta sonu temizlik sonrası biraz ağrım olmuştu. onu taktım tabi ki sanki 1 haftadır belirtim yok gibi. randevumda 15inde. hafta sonu bi ultrasona girsem mi diye düşünüyordum :)
İçiniz rahat olsun canım her şey yolundadır merak etmeyin 🥰

Yaaaa bir kız daha mı🥰🥰🥰

merhaba kizlar ben yeni katildim araniza 11 haftalik hamileyim insallah ekim ayi anneleri olucaz saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah bu ara kizlar ben kan tahlili yaptrdim ve toxoplazma degerim yuksek cikmis doktorda 1 ay sonra bakarim dedi basina boyle birsey gelen varmi

Ay hayırlı olsun 11₺2 de tahmin etmesi de güzel olmuş bende taramaya gidicem inşallah hayırlı sonuçlar çıkar
29 hafta ile 36 hafta arasi
canım. Çok teşekkür ederim

merhaba kizlar ben yeni katildim araniza 11 haftalik hamileyim insallah ekim ayi anneleri olucaz saglikla bebeklerimizi kucagimiza alalim insallah bu ara kizlar ben kan tahlili yaptrdim ve toxoplazma degerim yuksek cikmis doktorda 1 ay sonra bakarim dedi basina boyle birsey gelen varmi
Benim de öyle maalesef o tahlil yüzünden psikolojim bozuldu ama orda 2 değer var biri önce geçirilmiş diğeri şuan geçirilen i gösteriyor bende içim rahat etmedi hala haftaya hepsini sorcam

yorumunuz beni çok rahatlattı. 10+1 im bugun hafta sonu temizlik sonrası biraz ağrım olmuştu. onu taktım tabi ki sanki 1 haftadır belirtim yok gibi. randevumda 15inde. hafta sonu bi ultrasona girsem mi diye düşünüyordum :)
bende 10+1 im :) ikilinin randevusunu yarın alıcam 17-18-19 nisan gibi uygun sanırım dimi 13 hafta oluyor

Back
X