Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 12+5'teyim ve hala bulantılarım çok şiddetli. Sanırım genellikle kız çocuklarında bulantı daha uzun sürebiliyormuş.Kızlar herkese güzel haftasonları 11. Haftalarda hala kusmaları devam eden var mı aslında gün içinde iyiyim ama sabahları buzdolabı kokusundan hep böyle oluyor acaba kız bebeğe mi işaret devam etmesi bilmiyorum![]()
ay çok hoş değil miiiBenim de yürüdüğüm yolda bir köpek var beni korumak ister gibi bir mesafeye kadar bana eşlik ediyorhormonlarımızı hissediyorlarmış
![]()
sanki başka ihtimal varmış gibiBizim ki umarim soyler gecen sordugumda kizda olabilir erkekte olabilir dedi bana![]()
Ay hangi sayfa ben anlamadim kuzum ozelden yazar misin rica etsemmKızlar site adı yazmak yasak mı bilemedim ama şöyle söyleyeyim," tümü şurda burda " gibi bi site haniişte orada e bebek mağazasında uzun kollu tulum çıtçıtı body vs 40 indirim başlamış.
25-30 TL ye uzun kol çıt çıtlılar var sepette %40 indiriyor haberiniz olsun![]()
Chicco liteway on numara bi araba hem rahat gem kullanışlı tavsiye ederimKizlar bebek arabasini nasil almayi dusunuyorsunuz travel olanlar cok gereksiz kabin olanlar daha iyi diyorlar ama bilemiyorum.
İkili test bikaç güne çıkarmış haftaya cumartesi randevu aldım yine bakarız belki gösterir dedi doktor bakalımMaşallah kuzuma sonra gösterir oda![]()
Değil kuzumKızlar site adı yazmak yasak mı bilemedim ama şöyle söyleyeyim," tümü şurda burda " gibi bi site haniişte orada e bebek mağazasında uzun kollu tulum çıtçıtı body vs 40 indirim başlamış.
25-30 TL ye uzun kol çıt çıtlılar var sepette %40 indiriyor haberiniz olsun![]()
Haftaya cumartesi ikili test sonucu görüşmek için gideceğiz o zaman tekrar bakarız dedi bakalım edepli çocuğum göstercek miTuhh neyse bir dahakine insallahbende cok merak ediyorum insallah gosterir
![]()
" Hepsi burada "o zaman kızlar, çok tatlı şeyler var indirimdeyken aldım bulamam bu fiyatlara o tarihlerdeDeğil kuzum
Cogusu tukenmıs kuzum ben baktım sımdıde ıyı almıssın gayet ay cıtcıtlı bodyler bıle bu fıyatsa anamm" Hepsi burada "o zaman kızlar, çok tatlı şeyler var indirimdeyken aldım bulamam bu fiyatlara o tarihlerde
He gulum gordum sımdı bende carsamba gıdıcem doktor kovmazsa bakar
Oh maşallah eline koluna sağlık kendini yorma ama ben ne zamandır doğru dürüst yapamıyorum hep üsten çamaşıt suyu kullanıyor musun şu süreçteBuzdolabbni acinca bende oyleyim hatta simdi bisey mi bozuldu diye kurcaladim sildim. Zaman zaman oluyor zaman zaman olmuyor.Haftalar sonra temizlige giristim evimin mislenmesini ozlemisim valla
![]()
Kabin düşünüyorum travel olanlar cok ağır diyorlar 155 minnak bir kızım zaten o kadar ağır taşıyamamKizlar bebek arabasini nasil almayi dusunuyorsunuz travel olanlar cok gereksiz kabin olanlar daha iyi diyorlar ama bilemiyorum.
Bende bunu duyuyorum sürekli o yüzden acaba kız mı diyorumBen de 12+5'teyim ve hala bulantılarım çok şiddetli. Sanırım genellikle kız çocuklarında bulantı daha uzun sürebiliyormuş.
Bizimki bu böyle travel sistem şeklinde aldık şu puseti ilk altı ay araba koltuğu olarak kullanacağımKizlar bebek arabasini nasil almayi dusunuyorsunuz travel olanlar cok gereksiz kabin olanlar daha iyi diyorlar ama bilemiyorum.