- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Söylemeyecek gibi geliyorAyyyy hadi cinsiyetle gel![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylemeyecek gibi geliyorAyyyy hadi cinsiyetle gel![]()
Hadi hayirlisiyla git gel bizede haber etSöylemeyecek gibi geliyorama neyseeeee
![]()
13:40 randevum kuzum bakalım öğlen bi olsun da haberdar ederim sizi tabiğkii :))Hadi hayirlisiyla git gel bizede haber et
Benimde yarin 18de rdvum
Sıkışmış gibi olan ağrı geceleri oluyo bende kasıklarımda oluyo ama cidden sıkışmış oluyorumBenim de önce çok önermiyorum ilişkiyi 2 haftada 1 yapın demişti. Sonra kahverengi lekelenmem olunca 3 ay yasak dedi.
Belki de kendimi kastım dediğin gibi. Oysa ki ben istemiştim ama ilişkiden keyif bile alamamıştım. İçten içe suçluluk duyduysam demek..
Ayy yalnız değilmişim. Bi benim başıma geldi sanmıştımbenim de aynı ilk idrarda yanma olmuştu. Sonra yanma olmadı da hep ağrı oluyor çok sıkışmışım gibi. Bakalım zamana bırakayım bari
aa mesane baskılanması aşırı mantıklı geldi şu anda. İlişkinin ilk günleri devamlı ağrıyordu şimdi sadece idrar olduğunda ağrıyor. Ay geçsin artık
Canım sizin hiç bırakmamış olmanız ne güzel. Kv olmasaymış daha rahat olurmuş ama canı sağolsun
Aslında cinsel ilişkinin, kasılmaların vs bebeğe de iyi geldiğini okumuştum. Ayrıca nasip olursa normal doğum istiyorum ona da faydası oluyormuş(Ne kadar doğru bilmem). Ama böyle olunca soğudum biraz ister istemez…
Eşim bu konuda çok dikkatli sağolsun. Meni bebeğe gider rahatsız eder diye korkuyomuşprezervatif kullandık devam edersek kullanmaya devam ederiz.
![]()
Yaa çok güzel güle güle sağlıkla kullanınBebısımızın ilk eşyası![]()
Gardropstan 600 tlye aldım ıkıncı el . Sıfırı 1500 tl ebebkte canım ama bunlar max 6-8 ay kullanılıyor o yuzden ben ıkıncı el tercıh ettım sonrasında da satarım muhtemelenYaa çok güzel güle güle sağlıkla kullanınne kadara ve nerden aldın bazen bende almayı düşünüyorum
![]()
Çok şükür çıktık kızlar sağlığımız iyi şükür ben 13 zannediyordum ama 12+4cikti doktor 5.5 aylıkken belli olur diyorHaberlerını beklıyorum kuzum![]()
Benim doktorum ıdrarini sakın tutma demişti, çok sıkışınca rahatsız ediyor gerçektenSıkışmış gibi olan ağrı geceleri oluyo bende kasıklarımda oluyo ama cidden sıkışmış oluyorum2 kere wc ye kalkar oldum sonrasında da rahatlamanın verdiği hafif bi ağrı oluyo geçiyo. İdrarımı çok sıkıştırmamaya dikkat ediyorum o zaman acımıyo hiç. Belki seninde bilmeden idrar sıkışman oluyo olabilir
Belli olmaz bazen sürpriz yapıyor doktorlarda iyi gününe denk gelmek lazımSöylemeyecek gibi geliyorama neyseeeee
![]()
Valla öyle diyorlar kızımda son aya kadar devam ettik.asıl son ay önemliydi eşim bir türlü yanaşmadı istemedi.çocuk da gelmedi sezeryan olduk mecburOluyormuş doğuma faydası kolaylaştırıyor diyorlar. kızıma hamileyken son aylar geldi diye ilişkiyi bırakma demişti hem sağlık ocağındaki takibimi yapan ebe hem özeldeki doktor hemde devlet hastanesindeki doktor. 3ü de aynı şeyi söyleyince bizde kesmedik valla![]()
Bundan bana da lazım ne kadar aldın canimBebısımızın ilk eşyası![]()
Devlete mi gittin canım onlar söylemiyorÇok şükür çıktık kızlar sağlığımız iyi şükür ben 13 zannediyordum ama 12+4cikti doktor 5.5 aylıkken belli olur diyoroysaki bayramdan sonra belli olmazmi yanlışmıyım aman sağlıklı olsunda 20 gün sonra çağırdı yine ama ben biraz daha geç gideceğim bu sefer oructan dolayı merak etmiştim iyi mi diye çok şükür hepimizim genişleri sağlıklı gelsin
Kızlar ortalama olarak kaç kg aldınız bu 10 14 haftalik zamanda?
Ben 72 kg ile hamile kaldım şimdi 10+4 haftada 72.6 yim.. doktorum çok yeme dedi, karbonhidrati kesmen lazım, Fast food zaten önermiyorum dikkat et dedi vurguyla..
Diyetisyen yardımına kaç aydan sonra başlamak uygun olur?
Hojaamm sen hıc soyleme dogumda oğrenelım deseydinÇok şükür çıktık kızlar sağlığımız iyi şükür ben 13 zannediyordum ama 12+4cikti doktor 5.5 aylıkken belli olur diyoroysaki bayramdan sonra belli olmazmi yanlışmıyım aman sağlıklı olsunda 20 gün sonra çağırdı yine ama ben biraz daha geç gideceğim bu sefer oructan dolayı merak etmiştim iyi mi diye çok şükür hepimizim genişleri sağlıklı gelsin
Elimde cıcek cıkolata gıdemBelli olmaz bazen sürpriz yapıyor doktorlarda iyi gününe denk gelmek lazım![]()
Ikıncı el 600 sıfırı 1500 ebebkte satılıyor kuzumBundan bana da lazım ne kadar aldın canim
Bızım devlette soyluyolar ya 12 de soylemezlerde 14-15 ten sonra goruyolarsa soyluyolarDevlete mi gittin canım onlar söylemiyor