- 1 Kasım 2012
- 11.349
- 25.932
- 798
- 36
Canim isyerinde gerginlik gercekten buyuk bi stres. Ben 2. Gebelikde 20 haftaya kadar dayandim dayandim artik patlama yasadim panik atak gecirmisim megersem ben bunu anlamadim bile doktorum soyleyene kadar. Ondan sonra asla ise geri donmedim. Cikisimi istedim. Aradan 3 yil gecti hala is hayatina donmeye cesaret edemiyorum dusun artik. Hakkinda hayirlisi olsun cnm uzulme stres yapma hersey olacagina varir belkide boylesi daha hayirlidir bilemezsinBugun berbat bırgun gecırdım kızlar , işyerinde kadın olan patronum geldı ve bana demedığini bırakmadı hakkım olan prımı ıstemişim diye paragöz dedi dedıkoducu dedı arkadaslarını dolduruyorsun dedi de dedi tonla sey ıstıyorsan da kapı orda dedı , sgkya sıkayet ettım elden maas verıyor eksık yatırıyor dıye. Yarın da avukata gıdıcem işten ayrılıcam kıdem tazm ve yıllık ızınlerımı alacağım. Saat 1 den beri bu yana ağlıyorum doktora gıtmeden 20 dk once geldı demedıgını bırakmadı ağlamaktan mahfoldum arabayla cıkarken arkamdakı arabaya vurdum oda sayın patron kadının arabasıymıs velhasıl boyle kotu bırgun geçiyorum. Doktorda benı cok uzgun gordugu ıcın bebege baya bı baktı gosterdı tahmınde de bulundu kıza benzıyor dedı habersiz bıraktım kusura bakmayın @Devakusebru_can_ebru @pozitifbiri D dra21
sandriyon ay ve diğer kızlarım ıste boyle @fnd_50
Bak kiz istiyodun oda dogruysa kizin olacak buna sevinmelisin. Umarim hersey yolundadir bebis ve senin sagligin falan :)