- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
Kusma kaynaklı bizde de 10 dan fazla önlük var sürekli değişiyoruzMinimum 25 tane önlük var bendesürekli sırılsıklam salya akıttığı yetmediği için bi de alıp yiyor iyice su gibi oluyor. Arada kusmalar vs günde en az 5 kere değişiyoruz en iyimser haliyle

Bizimkinde sadece yan duruyor dönme çabası yok yaBenimkide sadece yana donuyor kafa hep yukarida ama doktorumuz bir sorun gormedi. Desteksiz 10-15 sn kaliyor. Benimkinin donmek icin bir cabasi yok istemiyor. O hep otursun ve ayakta olsun![]()

Bıktım aşılardan ya bebişlere geçmiş olsun. Ama biz çocukken bukadar aşımı olmuşuz hayret ediyorum cidden artık.Evet bexsero 2.dozu plmuşuz 3-5-15.aylarda olcakmış nimenix de tarih olarak 7/13müş. Bizim asm farklı zamanda veremi yapacak diye doktoru onu öne çekti öne çekince 2.ay kontrolünde verem oldu nimenix 2-4-13e uymadı o gün özel aşılara başlayamadı. 3.ayda bekseroyla başladık nimenix geriye kaldı ben karıştırmışım![]()
yan etkisi olmayan aşıda ilaçta yok galibaNe kadar çok aşı var ya..
Her ay bir aşı mutlaka oluyor ( Devlet aşısı olmadığında özel aşı).
Kıyamıyorum yavruma , ağlıyor :) Büyüdükçe de zorlaşacak bu aşı işleri.
Onların sağlığı için gerekli tabi.
Bexsero bizde iştahsızlık ve huysuzluk yapmıştı. İkinci dozu yaptırmaya korkuyorum ama yaptıracağım..
