- 15 Haziran 2022
- 120
- 283
- 33
- 32
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #2.681
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM NUR SEYDA EKİM 2 EMRBİYO ERTELENDİ @aejjari
EKİM @sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM L Lafavosk EKİM 2 embriyo @anonim321 EKİM Tiniminimavihanim 20 EKİM @Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM @Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM @Minelsu66 Ekim @HepmigencizHepmiguzel 5 EKİM @hasretimegem EKİM @Aliece 6 EKİM 2 EMBRİYO M mombaby 3 EKİM 2 EMBRİYO @bussra26 5 EKİM 1 EMBRİYO @gguullll llll 2 ekim 2 embriyo @Zuyalist 4 ekim 1 embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 ekim 1embriyo @bendenizisimsiz 23 ekim 1 embriyo @1649y Ekim 1 embriyo @motyl 20 ekim 1 embriyo @Gnccakmak 12 ekim 2 embriyo @Aylaaaaaa 9 ekim 2 embriyo @birlena 17 ekim 2 embr
Hepimizden canım muhtemelen bugün kontrol yapar ve çatlatma iğnesi verir sanaAllahım razı olsunnnn :)))) ayyy doktorum cumartesi yumurta toplama işlemine başlayalım dediiiii
peki o çatlatma iğnesi ne için olucak hangi amaçla kullanılıcak, şuan tarlusalda kullanıyorum, ya iyi ki varsınız :)Hepimizden canım muhtemelen bugün kontrol yapar ve çatlatma iğnesi verir sana
İnan inanYa inanamiyorum nedense 9.gun taze transfer 5.gun emriyosu sonuc iyimi sizce
Kuzucum tarlusalı kullanma amacın yumurtaların erken çatlamasını önlemekpeki o çatlatma iğnesi ne için olucak hangi amaçla kullanılıcak, şuan tarlusalda kullanıyorum, ya iyi ki varsınız :)
yani çatlatılan yumurtalar mı toplanıcak :)Kuzucum tarlusalı kullanma amacın yumurtaların erken çatlamasını önlemek
Olgunlaşmış olan yumurtalar çatlatılıp toplanmak için iğne canısı
Canım geçen transferimde 3 testen sonra gelişim durmustu oyuzden şimdi tekrar yaptım. Sorun şu dün ile bugun arasında hiçbir fark yokCanım neden umutsuzsun gayet güzelkan testi verdin mi
yaaaa doktora soramadıklarımı size soruyorum kusura bakmayın :))Kuzucum tarlusalı kullanma amacın yumurtaların erken çatlamasını önlemek
Olgunlaşmış olan yumurtalar çatlatılıp toplanmak için iğne canısı
Tebrikler cnm . Hayırlı olsunACİL CVPPP 70.12 cikti sonuc nedemek
Evett canımcımyani çatlatılan yumurtalar mı toplanıcak :)
Sor kuzum soryaaaa doktora soramadıklarımı size soruyorum kusura bakmayın :))
Canım dünle bugün arasında çok büyük fark olmaz ki bak şimdiden stres yapma istersen kan testi var iki gün aralıklarla beta artışını izlersinCanım geçen transferimde 3 testen sonra gelişim durmustu oyuzden şimdi tekrar yaptım. Sorun şu dün ile bugun arasında hiçbir fark yok
Beni de ekler misiniz?
ANNE ADAYI TRANSFER TARİHİ EMBRİYO DURUM NUR SEYDA EKİM 2 EMRBİYO ERTELENDİ @aejjari
EKİM @sev9 EKİM @kahveseverkedi91 EKİM L Lafavosk EKİM 2 embriyo @anonim321 EKİM Tiniminimavihanim 20 EKİM @Themiscan 28 EYLÜL @izmirlibjkkartal EKİM @Petunya508 EKİM @Mystery306 EKİM Arwen27 EKİM @Cotton Candy 2 EKİM @Minelsu66 Ekim @HepmigencizHepmiguzel 5 EKİM @hasretimegem EKİM @Aliece 6 EKİM 2 EMBRİYO M mombaby 3 EKİM 2 EMBRİYO @bussra26 5 EKİM 1 EMBRİYO @gguullll llll 2 ekim 2 embriyo @Zuyalist 4 ekim 1 embriyo @Bidebayilistersenferiha 10 ekim 1embriyo @bendenizisimsiz 23 ekim 1 embriyo @1649y Ekim 1 embriyo @motyl 20 ekim 1 embriyo @Gnccakmak 12 ekim 2 embriyo @Aylaaaaaa 9 ekim 2 embriyo @birlena 17 ekim 2 embriyo
Yaaa çok sevindim canım benim hala çıkmadı sonucum bekliyorumACİL CVPPP 70.12 cikti sonuc nedemek
Cikmadimi hala sonuc nerde yaptirdnizYaaa çok sevindim canım benim hala çıkmadı sonucum bekliyorum
Tebrikler canım hayırlı olsunACİL CVPPP 70.12 cikti sonuc nedemek
Valla biz de deneye deneye bir doktor kadar olduk artıkyaaaa doktora soramadıklarımı size soruyorum kusura bakmayın :))
Üzüldüm canım kendini toparladıktan sonra inşallah tekrar denersinArkadaslar benim kan testi negatif9. Gun de yaptirdim. Aslinda 11. Gunde yaptirmam gerekiyordu. Ama doktorum iki gune artmaz, ilaclari kes dedi. Keseyim mi gercekten yoksa aranizda iki gun onceki testi negatif olan ve Sonra pozitife donen var mi?
İnş canım biraz olsun içim rahatlatmaya çalışıyorum. Yarın vericem test günüm. Öyle bir süreçki test bitiyor sonra artış için endişe başlıyor.Canım dünle bugün arasında çok büyük fark olmaz ki bak şimdiden stres yapma istersen kan testi var iki gün aralıklarla beta artışını izlersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?