- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
- 133
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #2.641
canım zaten yerleşme kanamasına kahve yada pembe diyorlar ben yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorummGençler benim dünki kahverengi leke akşam pembe olarak geldi. Az önce hemşireye söyledim coraspini kes iğneleri günde iki tane vur dedi. Kötü bir şeye işaret mi dedim. Adet kanaması da olabilir embriyonun tutunma kanaması da olabilir net bir şey söyleyemeyiz ama devamlı bir kanama olmaması bizim için iyiye işaret dedi
Evet evet yapmaliymissiniz, ben de bunu çok geç sormuştum hemşireme evet yapın dedi.Benim yarin transferim var ve şu anda sabah 2 akşam 2 olmak üzere progestan fitil kullanıyorum. Yarin sabah transfere gitmeden önce de yapmalı mıyım doktorum bu konuda birşey söylemedi ulaşma şansım da yok. Sizler kullandınız mı transfer günü?
Benim de bu süreçte ki hobim gebe olduğunu öğrenen tüp bebek annelrinin videolarını izlemekAhahhaha hepimiz aynıymışız demek
Çalıştığım hastanede beta sonuçlarına bakmak hobilerim arasında
Kuzum ben onun inşallah yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum Allah‘ın izniyle de öyle olacak farklı şeyler düşünmek yokGençler benim dünki kahverengi leke akşam pembe olarak geldi. Az önce hemşireye söyledim coraspini kes iğneleri günde iki tane vur dedi. Kötü bir şeye işaret mi dedim. Adet kanaması da olabilir embriyonun tutunma kanaması da olabilir net bir şey söyleyemeyiz ama devamlı bir kanama olmaması bizim için iyiye işaret dedi
Tabi tabi o da var Instagram fenomenlerini bile takip ediyorumBenim de bu süreçte ki hobim gebe olduğunu öğrenen tüp bebek annelrinin videolarını izlemek
İnşaallah kuzum yaacanım zaten yerleşme kanamasına kahve yada pembe diyorlar ben yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorumm
İnşaallah canımKuzum ben onun inşallah yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum Allah‘ın izniyle de öyle olacak farklı şeyler düşünmek yok
10. Günün bugün benimKacinci gun sizin ya saatler gecmiyor
Verdim canımcanımmm sanli yerleşme kanaması gibi geldi bana da söyldiğin
Çiçeğim var gözüküyor vallahi
evet evet o bende de var aşırı bi şişlik önce tek taraflıydı şimdi iki tarafta da var sanki elime geliyor hatta
evet ilk zamanlar yoktu son 4 gündür var takip ediyorum yavas yavas şişmeye başladı dün fitil attığımda iki tarafta şişti
tebrik edelim canım benim
canım kan verdin miii?
Al benden de o kadar. İçimde umut kalmadı. Hiçbir belirtim yok . Göğüslerde şişkinlik yok. Kasık ağrısı yok. Bende sendenim galibaKızlar bugün 9. günüm ilk idrar ile gurursuz şekilde elimde kalan son erken gebelik testini yine yaptım yine aldım boyumun ölçüsünüZaten olsa çıkardı kesinlikte tutmadığına artık ikna olabildim yüzsüz gibi test yapıp durdum yok işte hala bi arsız umut ki gidiyordu Yarın kan testi günüm hiç gitmek bile istemiyorum ama Dr. idrar testi yaptırdığımı söylesem kızar kan isteyecek bugün konuşucam kabul ederse bu akşam yaptırayım mı sorucam
Hala cikmadi sonuc ya 1.5 saati gecti10. Günün bugün benim
Sen bÖyle söyleyince burnumun direği sızladı gelecekler bu defa olacak Allahın izniyle inşallahGelecek Bahtımızın Karbeyazları çiçeğimm
Ben Bower hastanesinde doç. Dr Yunus Çavuşa gidiyorum embriyologları falan da maşallah çok iyilerDiyarbakır’da kime gidiyorsun umudumBende Bingöl’de görev yapıyorum.Uğur Değer’e gitmek istiyorduk yakın diye
Canım diyarbakırda nerde tedavi görüyorsun bende diyarbakırdayımBen Diyarbakır
Umarım guzel çıkar seninle mutlu oluruzzHala cikmadi sonuc ya 1.5 saati gecti
Bende bahçecideyim canım dedim belki sende oradasındırYaaa ben Bowerde yunus çavuştayım ya sen
Rabbim bize bu insanları evlatlarımıza kavuşmamızda sebep eylesin inşallahBende bahçecideyim canım dedim belki sende oradasındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?