- 6 Mart 2023
- 229
- 520
- 33
- 36
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #3.121
Hayırlısı tabiki ama şöyle düşünelim normal hamile kalan kadınlar 2 aya kadar nerdeyse hicbisey hissetmiyor evet bizler olanı biteni biliyoruz hormon alıyoruz hissetmek için kendimizi dinliyoruz belki böyle yaparak bebisleri strese sokuyoruz sana tavsiyem olacak de her gebelik farklı de keyfini çıkarGeçen seferki transferle karşılaştırıyorum. Hissedemiyorum. Üstelik belirti de yok. Bakalım hayırlısı
Hayırlı olsun hemşehrim3.gün iyi kaliteli 2 embriyo transferi oldum çiçeklerim
İnşallah dediğiniz çıkarBen de belirti yok yok dedim bak 8. Günde leke geldi. Hoş iyi bir şey mi kötü bir şey mi sabah belli olacak ama sen de canını sıkma şimdi. Belki belirtisiz gelecek minn
İnşallah dediğiniz çıkarHayırlısı tabiki ama şöyle düşünelim normal hamile kalan kadınlar 2 aya kadar nerdeyse hicbisey hissetmiyor evet bizler olanı biteni biliyoruz hormon alıyoruz hissetmek için kendimizi dinliyoruz belki böyle yaparak bebisleri strese sokuyoruz sana tavsiyem olacak de her gebelik farklı de keyfini çıkar
Hayırlısı tabiki ama şöyle düşünelim normal hamile kalan kadınlar 2 aya kadar nerdeyse hicbisey hissetmiyor evet bizler olanı biteni biliyoruz hormon alıyoruz hissetmek için kendimizi dinliyoruz belki böyle yaparak bebisleri strese sokuyoruz sana tavsiyem olacak de her gebelik farklı de keyfini çıkar
Çiçeğim çok geçmiş olsun. Soğuk mu aldınTransferime 5 hatta bugün bitti sayarsak 4 gün var vee çooook hastaa oldummmm
Amanınn ilaç falan içebiliyor musun doktora bir sorsaydın. Toparlarsın inşaallah hemenTransferime 5 hatta bugün bitti sayarsak 4 gün var vee çooook hastaa oldummmm
Balımm alerjim vardı dip temizlik yapınca toz aldım burnumdan şakır şakır akıyoÇiçeğim çok geçmiş olsun. Soğuk mu aldın
İnşallah canım benim ilaç içemiyorumAmanınn ilaç falan içebiliyor musun doktora bir sorsaydın. Toparlarsın inşaallah hemen
Çook sevindim hayırla sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah3.gün iyi kaliteli 2 embriyo transferi oldum çiçeklerim
Allah şifa versin canımmBalımm alerjim vardı dip temizlik yapınca toz aldım burnumdan şakır şakır akıyo
İnşallah canım benim ilaç içemiyorumTiniminimavihanim çiçeğim nane limon önerdi ben de bal zerdeçal karıştırdım vitaminlerimi alıyorum
35 yaş üstüne çift embriyo konuluyor değil mi? Ben 35im iki ay sonra 36 bitecek. Bana koyarlar heralde sorun olmaz değil mi kızlar?İlk denemede çift embriyoyu herkes kabul etmiyor iyi bari doktor kabul etmiş. Benim bir arkadaşım da bahçeciye gitmişti. İlk denemesiydi ve 34 yaşındaydı bir yaşla izin vermediler
Zencefil,zerdeçal, tarçın tozu + bal karışımı yap iç kuzumTransferime 5 hatta bugün bitti sayarsak 4 gün var vee çooook hastaa oldummmm
Bende öyle olmuştum burda bir yorum gördüm 2 yemek kaşığı pekmezi hafif ısıtın içine az tereyağ ekleyin hafif köpurunce altini kapat içine limon ekle iç bunu. Bol bol su ic. Nane limon yapma çünkü nane tüp Bebekte sıkıntı yapabilir bal ve limonu sicak suyla karıştırıp ic. Benim şükür daha da iyilestim transfer günüm bugündü ve Allah'a şükür öksürük falan geçti iyiydim şükürTransferime 5 hatta bugün bitti sayarsak 4 gün var vee çooook hastaa oldummmm
Allah razı olsun canım benim sen nasılsınAllah şifa versin canımm
Çok teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için sıkı sıkı tutunsun inşallah bebişin canımmBende öyle olmuştum burda bir yorum gördüm 2 yemek kaşığı pekmezi hafif ısıtın içine az tereyağ ekleyin hafif köpurunce altini kapat içine limon ekle iç bunu. Bol bol su ic. Nane limon yapma çünkü nane tüp Bebekte sıkıntı yapabilir bal ve limonu sicak suyla karıştırıp ic. Benim şükür daha da iyilestim transfer günüm bugündü ve Allah'a şükür öksürük falan geçti iyiydim şükür
Çoook teşekkür ederim canım benimm zencefil yoktu evde o hariç yaptım bunları bi de karabiber ekledimZencefil,zerdeçal, tarçın tozu + bal karışımı yap iç kuzum
Bende 33 yaşındayım canım bu 3. Denemem Rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız günü de gösterir inşallahBenim ilk denemem yaş 33 canım
Canım bitkisel hiçbişey içme pekmez tereyağı limon annemin tarifi kesinlikle gönül rahatlığıyla içÇoook teşekkür ederim canım benimm zencefil yoktu evde o hariç yaptım bunları bi de karabiber ekledimBen topiği çok takip edemedim sen ne aşamadasın
Topiğin tatliş anneleri hepiniz ayrı ayrı harika annelik moduna geçmişsiniz maşallah ballarımmCanım bitkisel hiçbişey içme pekmez tereyağı limon annemin tarifi kesinlikle gönül rahatlığıyla iç
Afiyet şifa olsun kuzum. Canım ben 35 yaşımdayım. 4 aşılama oldum. Hepsi negatif. 19 aydır bebek istiyoruz. Bu ay ben çok ağlayınca artık tüp bebeğe yeni karar verdik kuzum. Dün gittim. Doktor kist görünce bu ay başlayamadık. Kasımda başlayacağız inşallah Allah nasip ederse. Açıklanamayan infertilite bizimki. Herşey normal görünüyor. Senin öykün nasıl canım?Çoook teşekkür ederim canım benimm zencefil yoktu evde o hariç yaptım bunları bi de karabiber ekledimBen topiği çok takip edemedim sen ne aşamadasın
Canım benim yaa aynı bizim hikaye 27 yaşındayım 4 yıldır uğraşıyoruz sebep bulunamadı biz aşılama yapmadan direk tüpe geçtik sabredemedikAfiyet şifa olsun kuzum. Canım ben 35 yaşımdayım. 4 aşılama oldum. Hepsi negatif. 19 aydır bebek istiyoruz. Bu ay ben çok ağlayınca artık tüp bebeğe yeni karar verdik kuzum. Dün gittim. Doktor kist görünce bu ay başlayamadık. Kasımda başlayacağız inşallah Allah nasip ederse. Açıklanamayan infertilite bizimki. Herşey normal görünüyor. Senin öykün nasıl canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?