- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.557
- 83
- 29
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #3.161
Ben hemen öğrenmek isteyenlerdenim belirti arayamıyorum bilicem ki boşuna heveslenmicem kuzum çok gerçekçiyim ya ben her konuda böyleyimYa valla iyi cesaret 4.günnegatifi erken görürsem dünya başıma yıkılır toparlayamam 10. Güne kadar
Buda cesaret ister cnm.Ben hemen öğrenmek isteyenlerdenim belirti arayamıyorum bilicem ki boşuna heveslenmicem kuzum çok gerçekçiyim ya ben her konuda böyleyim
Kız onu ben bi youtube videosunda görmüştüm. Neden iğne? Fitil değil diye sormuştum kendi kendime. Şimdi sana sorayım. Progesteron değerine göre mi iğne olup olmayacağına karar veriyor kuzum? Fitil de iyiydi yaBu popodan yapılan progesteron iğnesi beni yamulttu çiçeklerim
tabi opuda var. bende şaşırdım bukadar fark olamaz diyeCanım yumurta toplama dahilse burda da o fiyat ama sadece transfer 7250 tl vezneyle konuştum dün Aydın kadın doğum hastanesi
Bana bugun gobekten yapılani verdiler 650 tl civarı ama popom gercekten kotu durumda bezeler olustu. Zeytin yagiyla ov dediler. Gobekten olan hic acimıyoBu popodan yapılan progesteron iğnesi beni yamulttu çiçeklerim
Tüp bebek sonrası benim bildiğim kadarıyla çoğunlukla herkese bu iğne yapılır bana hastanede bir doz yapıldıKız onu ben bi youtube videosunda görmüştüm. Neden iğne? Fitil değil diye sormuştum kendi kendime. Şimdi sana sorayım. Progesteron değerine göre mi iğne olup olmayacağına karar veriyor kuzum? Fitil de iyiydi yaiğne korkuttu beni biraz. Popodan iki günde bir mi yaptıracaksın?
Bende en baştan beridir transfer hazırlığında dex olan göbekten olanı yapıyordumBana bugun gobekten yapılani verdiler 650 tl civarı ama popom gercekten kotu durumda bezeler olustu. Zeytin yagiyla ov dediler. Gobekten olan hic acimıyo
Hersey bebeklerimiz icin canım gececek insalla onlar insallah sımsıkı tutunsunlar sana.Bende en baştan beridir transfer hazırlığında dex olan göbekten olanı yapıyordum
Transferden sonra bir doz doktorun orderi canımmm
İnan yürümede zorlanıyorum yanii
Yarın alkolle ovalayacağım
Göbekten mi? Gonal f gibi mi kuzum. İzlediğim videoda popodan yapılıyordu kocaman iğne. Hemşire yapabiliyorduTüp bebek sonrası benim bildiğim kadarıyla çoğunlukla herkese bu iğne yapılır bana hastanede bir doz yapıldı
reçete olarak
Progesterone dex olan göbekten sabah akşam devam
Aynı zamanda fitilde sabah öğle akşam devam
Aminnn aminnn petunyammHersey bebeklerimiz icin canım gececek insalla onlar insallah sımsıkı tutunsunlar sana.
Aynen.Göbekten normal insülin enjektör ucu ile kendin yapıyorsun kuzumGöbekten mi? Gonal f gibi mi kuzum. İzlediğim videoda popodan yapılıyordu kocaman iğne. Hemşire yapabiliyordu
O cesaret ben de varBuda cesaret ister cnm.
Benim dondurulmuş embriyo transferi olacak o yüzden öyle canımtabi opuda var. bende şaşırdım bukadar fark olamaz diye
Yaştan kurtarıyorsun canım sen eğer isterseniz iki embriyo transferi yapılır35 yaş üstüne çift embriyo konuluyor değil mi? Ben 35im iki ay sonra 36 bitecek. Bana koyarlar heralde sorun olmaz değil mi kızlar?
Allah razı olsun canım benim sen nasılsın
Ayy ben çok heyecanlıyım sabah olsun da bir an önce sonucu öğreneyim istiyorum
Asıl ben teşekkür ederim güzel duaların için Rabbim seninde trasferini tüüm sürecini kolay kılsın gönlündekini nasip etsin RabbimAllah razı olsun canım benim sen nasılsın
Çok teşekkür ederim güzel tavsiyelerin için sıkı sıkı tutunsun inşallah bebişin canımmBende şimdilik öksürük yok saman nezlesi var burnum çeşme gibi o bazen öksürüğe çeviriyo not aldım bunları çok teşekkür ederim
Amin canım benim çok teşekkür ederim hepimiz kavuşalım inşallah kimse kalp kırıklığı yaşamasınAsıl ben teşekkür ederim güzel duaların için Rabbim seninde trasferini tüüm sürecini kolay kılsın gönlündekini nasip etsin Rabbim
Tamam canım inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?