- 15 Haziran 2022
- 120
- 283
- 33
- 32
- Konu Sahibi ananasmango
-
- #3.281
Ben az çok sonucu hissetiğim için bekliyecemEvet benim de 30 ekimNasıl beklicem bilmiyorum valla. Geçen sefer 9.günde kan testi yaptırmıştım 1 gün daha bekleyemeyip.
Nasıl hissediyorsun canım bir belirti var mı?Ben az çok sonucu hissetiğim için bekliyecem
YokNasıl hissediyorsun canım bir belirti var mı?
Diğer hislerinde gerçekleşsin ferihammmmm nolur nolurdeliricem şimdi deliriceeemmmmmmmmmmmSana ne dedim tuttu dedim dimiiii oldu dediimmmm
Ben son damlasına kadar bekleceğimmm canımmEvet benim de 30 ekimNasıl beklicem bilmiyorum valla. Geçen sefer 9.günde kan testi yaptırmıştım 1 gün daha bekleyemeyip.
görürsüünnnnnnn olacaaakkkkBen az çok sonucu hissetiğim için bekliyecem
Benim önceki transferimde de hiç belirti yoktu hatta tutmadı diye düşünmüştüm 9.gün 350 çıkmıştı. Sonra 8.haftada düşük oldu o ayrı
Ooooooyyyyyyyyy hayırlı olsun kuzummmmmm184.30
Allahım şükürler olsunnnn
görürsünüzzzzDiğer hislerinde gerçekleşsin ferihammmmm nolur nolur
Kasık batması oluyor muBenim önceki transferimde de hiç belirti yoktu hatta tutmadı diye düşünmüştüm 9.gün 350 çıkmıştı. Sonra 8.haftada düşük oldu o ayrıBu sefer doğal siklus transferi yapıldı süreçte hiç ilaç kullanmadım şuan sadece vitamin ve prolutex kullanıyorum 1 tane. İlaç belirtisi de olmayacağı için iyice kafayı yiyeceğim bu 10 gün
Ahhhhhh partiiiiiiiiiii184.30
Öncekinde 0 belirti vardı. Şaşırmıştım hatta pozitif çıkınca. O yüzden asla umudunu kaybetmeKasık batması oluyor mu
Sen bi pozitif sonuç al da ben seni napıcam bak bu kadar olumsuz olduğun içinBen az çok sonucu hissetiğim için bekliyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?