• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Transferin tadini cikart canım. Dinlen ve surekli embriyolarini sev onlarin sana sımsıkı tutundugunu düşün. Sen stres olursan embriyoda strese girecektir. Sonuç ogrenene kadar kendini hamile olarak hayal et. Ben ilk 4 5 gün aynen boyle hayal ettim surekli karnimi sevdim hatta sacma ama konustum bile😅 bilinçaltina mesajlar vermekte çok onemli bence.
Kulağa güzel geliyorrr deneyeyim🌸

Canım sürekli kendime;

HAYIRLISI İSE OLSUN
ÖMRÜ UZUN OLACAKSA OLSUN
SAĞLIKLI OLACAKSA OLSUN
BANA İYİ GELECEKSE, İYİ Kİ YAPMIŞIM DİYECEKSEM OLSUN.
BİR GÜN BİLE OF DİYİP PİŞMAN OLACAKSAM OLMASIN

diye dua ettim.

Olmadı demek ki hayırlı olan buymuş ben her gün böyle dua ettim tutmadıysa duam kabul olmuştur dedim.🤷‍♀️
Çok emek veriyoruz ben olumsuz birşey demeye cesaret bile edemiyorıö 🥺🙄🌸

Benimde amh 0.57 9 yumurtam toplandi 5si donlendi 2 si 5.gune gitti ama iyi kalite dedi doktor ve taze transfer yapildi 2 emriyoda kondu ve suan pozitifi gordum ayin 30 zunda kese gormeye gidicem insallah yani amh siniz dusuk yumurtam az diye uzulmeyin morel oldun diye yazmak istedim son olarak ama sanirim bende 1 tuttu benimde istegidim oyleydi bu qrqdq arada yasim 38 ve ilk denemem hersey gonlunuzce olsun🌸
Çok incesiniz 🙏🏻 sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi 🌸 benim biri geriden geliyormuş, sanırım diğerini riske atmamak için 3. Gün transfer yapılacak. Biraz daha düşük tabii tutunma ihtimali ama olsun güzel düşünelim güzel olsun

Çok incesiniz 🙏🏻 sizin adınıza çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişinizi 🌸 benim biri geriden geliyormuş, sanırım diğerini riske atmamak için 3. Gün transfer yapılacak. Biraz daha düşük tabii tutunma ihtimali ama olsun güzel düşünelim güzel olsun
Hic oyle dusunmeyin ben burda 5.gun tutmayip 3.gun tutan cok okudum rabbim isterse her turlu veriyor🌸

Çok şükür iyi diyelim öyle olsun balım. Bu sabah dudağımda fındık kadar bir uçukla uyandım. Vucüdüm bana bir şey anlatmak istiyor aslında😄😄
Sende durumlar nasıl. Ne zaman transfer olacaksın? Hadi inşallah güzel haberler bekliyoruz 🤲🥰
Senin bağışıklığın düşüyo sanırım bu olumlu bi işaret 😍😍 Benim transferim çarşamba olacak inşallah🥰

Kizlar iyi haftalar birsey sorucam simdi
9.gun 70.17
11.gun 141.74 cikti doktor iyi gidiyor dedi 10 gun sonraya randevu verdi
Sorum simdik su benim daha kan vermeme gerek varmi acaba bana dusuk gelmisti degerler gerci 2 kat artti ama genede icimi kemiriyor yani aslinda doktorda birdaha istemedi kan
Bence değerin gayet güzel için rahat olsun çiçeğim
Bu sefer sürekli stres altında olacaksın 10 gün sonra için kendini hazırla stres yok🥹😍
selamlar herkese :) ben de aranızda yeni sayılırım bayadır takip ediyorum tabii ama ilk mesajım bu enerjiniz çok hoşuma gitti ve birbirimizden güç alacağımızı düşünüyorum :) benim de 2 yumurtam toplandı. Maalesef rezervim düşük amh 0.52, ya 1 ya da 2 tane yumurtam oluyor her ay. yarın taze transfer yapılacak. beni de listeye ekleyebilirsiniz :) güzel haberleri vermek umuduyla...
Hoşgeldinn canımmm aramıza😍😍 sen de katıl konuş bizimle altın yumurtalar onlar🦋
Tablomuza senide ekliyorum şimdi 💐
Transferin tadini cikart canım. Dinlen ve surekli embriyolarini sev onlarin sana sımsıkı tutundugunu düşün. Sen stres olursan embriyoda strese girecektir. Sonuç ogrenene kadar kendini hamile olarak hayal et. Ben ilk 4 5 gün aynen boyle hayal ettim surekli karnimi sevdim hatta sacma ama konustum bile😅 bilinçaltina mesajlar vermekte çok onemli bence.
Bu benn benn benn 🥹🥹😍😍bana tutunun bu yolu beraber yürüyelim size çok ihtiyacım var diyorum petunyam
Birde Meryem süresi kulaklıgımı takıp dinliyorum çok iyi hissediyorum 🥹
Benımde 2 ekim adet baslangıcı adetin 4. Günü basladım tedaviye 21 ekim transfer oldum 🥰
Hoşgeldinn kuzumm😍 senide ekliyorummm şimdi🦋🌸

Evett ilki negatifti mozaikti.s bu normal geldi ama tedirginim.. geride var ama bütçe artık yeter mi bilmem😳 pgt olmadan transfer olamıyorum maleseff🥺
Aslında sorduğumuz soruların cevabını almak için o durumu çekiyormuşuz kendimize 😊 Güzel sorular sormaya başla moralin de düzelecek 🥰 Nerde tedavi görüyorsun canım

Ya ben bugün 7.gun kan verecektim artık çünkü kendimi dinlemekten sıkıldım ama eşim asla izin vermiyor gününde kan ver diyor bende o gitsin bı evden gidip eczaneden test alicam yapicam inşallah hayırlı sonuç alırım ne diyim geceleri sikintidan herhalde su gibi terliyorum 🤗

Daha transfer olmadım gecen sene tedavım adete 3 gun kala olmuştu. Şimdi adet gunu dio cıldırcam ya.
Harikasın cok ama cok tesekkurler...

14 ekım adet günüm. 16 ekim adetımın 3. Günüydü kontrole gittim. Baslayalım dedi basladık. Estrofem, imom, b12, redostım, devit 3 igne ve damla, ecopirin ptednol... Bunları verdi ozaman da sordugumda 15-16 gun sonra dedı. Şimdi tekrar sordum müsait olduğunuzda bi bakarmısınız transfer gunume dıye... " Hazırlığa gelince başlıyacaz heralde 15-16 gün sonrasında oluyor genelde" Yazmıs. Anlamadım ben bişey 16 Ekim'de gittiğim neydı hazırlık değil mi?
Canım benim kendini strese sakın sokma. Doktoruna neden yaptigini sor. Belliki cok nadirde olsa yapilan bir teknik. Sonucta doktor ve tup bebek uzmanı olmuş. Sana bilmedigi bir seyi körü körüne yapmaz. Sadece senin kafan rahatlasin. 25 inde gittiginde neyi neden yaptigini sor. İnsallah güzel olacak tutunacak bebegin sana 🙏 simdiden olumsuz dusunmek yooooookkk!!!

Ya ben bugün 7.gun kan verecektim artık çünkü kendimi dinlemekten sıkıldım ama eşim asla izin vermiyor gününde kan ver diyor bende o gitsin bı evden gidip eczaneden test alicam yapicam inşallah hayırlı sonuç alırım ne diyim geceleri sikintidan herhalde su gibi terliyorum 🤗
İnsallah güzel haberler ver bize.🤲 Kacinci gun emb. Canim

Bu benim eşim, bugün kan versek öğreniriz gidelim diyorum o da gününden önce olmaz diyor. Allah korusun aksi bir duurm olursa erken uzulememizden mi korkuyorlar nedir 🥹

Kızlar bişey sormak istiyorum bel ağrısı çeken var mı ya. Benim bu güne kadar belim çok ağrımıyordu ama bu gün daha çok ağrımaya başladı normal mi acaba

Back
X