• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Ayı Tüp Bebek Transfer Olacakların Paylaşım Alanı

Şimdiden söylim ozaman benımki de negatif olcak.... Olmaz cunku adetten bır gun once transfer yaaa

Bnm de 3. Gun embriyosu. 25 ınde kontrol var kontrolden 15-16 gün sonra transfer demiş dr
Belki doktorun bir teknigidir bilmiyorum ki canim. Ben adet olduktan sonra haftada 2 kez hep doktora gittim kontrol etti surekli opu sayılan günü belirledi ve ilaclarimi verdi sonra 3. Gun transfer yapildi. Sanki doğal siklustaymıs gibi yani

Ben çok endişeliyim çok duygusalım ya önceki transferimde hiç böyle değildim.s nasıl motive ediyorsunuz kendinizi kızlarr🥺 bir ben mi böyleyim😳
Canımm ilk transferin negatif mi sonuçlandı ve geride embriyon var mı

selamlar herkese :) ben de aranızda yeni sayılırım bayadır takip ediyorum tabii ama ilk mesajım bu enerjiniz çok hoşuma gitti ve birbirimizden güç alacağımızı düşünüyorum :) benim de 2 yumurtam toplandı. Maalesef rezervim düşük amh 0.52, ya 1 ya da 2 tane yumurtam oluyor her ay. yarın taze transfer yapılacak. beni de listeye ekleyebilirsiniz :) güzel haberleri vermek umuduyla...

Ben çok endişeliyim çok duygusalım ya önceki transferimde hiç böyle değildim.s nasıl motive ediyorsunuz kendinizi kızlarr🥺 bir ben mi böyleyim😳
Transferin tadini cikart canım. Dinlen ve surekli embriyolarini sev onlarin sana sımsıkı tutundugunu düşün. Sen stres olursan embriyoda strese girecektir. Sonuç ogrenene kadar kendini hamile olarak hayal et. Ben ilk 4 5 gün aynen boyle hayal ettim surekli karnimi sevdim hatta sacma ama konustum bile😅 bilinçaltina mesajlar vermekte çok onemli bence.

Adete bir gün kala mı? İlk defa duydum. Benim adetimdem 9 gün önce yapıldı öyle denk geldi yani 3. gün embriyosuydu
Buyuk ihtımalle adet görmuş olcam o gun. Öyle yapcak heralde transfer ı. 25 ınfe kontroole cagırdı bakalım gittigimde detaylı görüşeyım.

Back
X